Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5341
View
59
Reply

"Malu Sendiri Nak Seksi" - Abby Abadi Kongsi Rahsia Anak Tutup Aurat Seawal Usia

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 7-4-2021 04:02 PM
Pic bwh skli tu dah knapa amik pic mcm tu. Kak baiyah ni dduk mcmna? Peha sheol ke yg sluar warna ce ...

Hahaha sis patah balik atas tengok video nak tolong uols punya kemusykilan.

Rasa dia duduk katak-style, lipat belakang.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
katnissE replied at 7-4-2021 07:08 PM
Kalau orang tanya jawab Alhamdulillah je lah Abby.
Long way to go.


Setuju.
Bersyukur sebab kita dikurniakan anak2 sebegini wpun masa yg sama parent lain susah nak bentuk anak2 mereka.
Lagipun panjang lagi perjalanan anak2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
yang penting katop sis. berbopren belakang kira
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah la kalau i x berani nk ckp apa2 unless secara private. Baru sekolah lg mmg lah. Tgk gaya n rupa mcm ada akn ke arah free hair sbb suka mekap2 bergaya. Kalau i nnti i xnk paksa, tp xnk tggung dosa jgk. Sbb lg takut kecik2 btudung, dah keje sibuk nak bukak. Lg suka the other way arnd. I btudung since sek men, bila zmn uni kuat sgguh dugaan nk bukak tu, lg2 zmn skrg kan mcm2 treatment sng cari
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 7-4-2021 05:29 PM
anak hang belum lalui fasa rebel lagi bakyah..
belum rasa jauh dari mak bapak and bebas berkawan..
...

Betul. Masa ni la ujian yg sebenar2. Tgk pass ke idok. Based on komen2 , ada bf dah, mcm xpass. I pernah ada kwn tudung labuh nmpk malu, kapel jgk so i assume kapel islamic la. Mgkin msg sekadar tnya khabar / pelajaran, sekali tkejut tgk msg sheol sembang pasal baju tido seksi etc. Ni masa sekolah ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dewimalam78 replied at 7-4-2021 04:06 PM
Anak dia marissa make up tebal. Sayang umur baru 15tahun. Selalu nampak kelibat boyfriend dalam byk  ...

Cute x bf ank dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Filter trok kt abby haha
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai xtaw laa..tp kalau drpd y labuh tiba2 makin singkat n mekap makin tebal,tu ada lg ke sifat malu?org malu ni,dgn lelaki ajnabi pn dia xberkapel ke apa..ai dunno laa anak2 dia y lain,tp y c kakak y selalu dia bwk ke sana ke sini tu,makin lama dah kurg sifat malu aje..

Lg satu,org y betul2 jaga malu ni,nak selfi n post kt socmed jd tontonan ramai pun segan yee..ntah laa..maybe pd dia,malu tu hanya utk kaver rambut dan badan..lagipun ada je y pakai ketat kan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
abby n anak dia pakai ketat la skrg. anak die pon skrg makin lagha berdating sokmo. dulu suke tgk masa sekolah tahfiz perempuan je elok labuh tudung. masuk skolah swasta campoq laki pompuan culture shock teruih
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dewimalam78 replied at 7-4-2021 04:06 PM
Anak dia marissa make up tebal. Sayang umur baru 15tahun. Selalu nampak kelibat boyfriend dalam byk  ...

Serious la 15y dah berchinta?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:11 PM | Show all posts
mekap tebal nak mams pastu filter kaw2...  hahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 7-4-2021 04:02 PM
Tp abby skrg pandai dh pakai suar ketat... Haha

Mana blh kalah dgn memey.... Tp tgk memey tu naif... Iklas je selalu tolong abby... Suka tgk dia.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
pokokbunga replied at 7-4-2021 07:03 PM
Tapi mmg anak dia si dania tuh mcm bebas jer ber boifren, klu haku takde nya nk kasi muka time2 umur ...

Bf dania tuh ank org kaya kot... Tuh yg dia okey je....
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:11 PM | Show all posts
Modesty tak dak...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
pokokbunga replied at 7-4-2021 07:03 PM
Tapi mmg anak dia si dania tuh mcm bebas jer ber boifren, klu haku takde nya nk kasi muka time2 umur ...

Ye ker dh ada boipren.. aku ni takde sosmed..x baca i tau

Shame on u la bakyah.. cakap x serupa bikin. Pastu now dh heboh nak nyanyi balik.. suara tu bukan aurat ker.. ke ikut mazhab mana sejak kurus ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 7-4-2021 05:54 PM
Jangan cakap dulu Abby. Anak ko mentah lagi. Dia pakai tudung sebab ko suruh. Engko sendiri dah tua  ...

Dia nak indirectly tell anak jgn buka... Tapi dia pun dah berubah.... Tak mcm time dia ckp kat uai... Time excited baru hijrah
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kucim replied at 7-4-2021 04:32 PM
Tutup sana sini pon tp tergedik2 tayang muka segala mcm kegedikan tak guna juga...fungsi menutup aur ...

Kan...
Konsep bakyah tutup je yg penting, gatal tu perkara biasa, maklum bakyah mmg sejenis geletis even dah 'hijrah'
It's run in the blood
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 7-4-2021 11:18 PM
Kan...
Konsep bakyah tutup je yg penting, gatal tu perkara biasa, maklum bakyah mmg sejenis gelet ...

Tu org panggil monapik...benci dgn org zmn skrg yg hnye tutup orat konon tp.....bwh tak tutup....tonggeng ugama utk acah sweet
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
yg nyampah nye bakyah ni dulu kemain pong pang kecam retis. pastu ckp tkleh pakai bulu mata pelesu la lagha la ape la dunia artis ni. baju tkleh nampak tunuh bdn la. tgk2 bile die kurus sikit eh2 ketat dh wak. tunggu die kurus lagi tk mustahil tudung die pon singkat mcm anak die main selimpang je. jd selama ni ko menyorok dlm gua n pakai baju longgar sbb ko bambam je ek?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru je stalk anak dia semalam lol. Iols tertanya tanya sape yang snap gamba diorang dua time dating? Mak ikut sekali ke? Hahaha. Tp jiran iols dulu kecik2 bertutup. Tp bila dah masuk remaja rebel free hair. Iols pulak yg malu tgk. Sbb tetibe je kan. Mungkin diorg jeles tgk iols boleh free hair kot  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list