Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1297
View
19
Reply

Minat Gila Sampai Neeloya Sanggup Pinjam Alas Meja Jiran Untuk Tiru Gaya Neelofa

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-4-2021 12:58 PM | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-MAL at 8-4-2021 12:59 PM

Terlalu meminati Neelofa membuat seorang wanita sanggup meminjam alas meja jiran untuk dijadikan veil bagi meniru gaya dan imej artis kegemarannya itu.





Kredit foto: TikTok


Pemilik akaun TikTok Nadia Idris, 31, memuat naik sebuah video yang memaparkan bagaimana dia meniru pemakaian dan solekan Neelofa ketika majlis pernikahan artis tersebut.

Saya memang peminat tegar Neelofa. Harap dia pun akan perasan la kalau saya buat solekan look tu

Orang dekat Facebook memang dah tahu saya gelarkan diri saya Neeloya, katanya ketika dihubungi mStar.


Kredit foto: TikTok

Menurut anak kelima daripada enam beradik itu, dia tidak menyangka video tersebut akan mendapat hampir 200,000 tontonan di aplikasi TikTok.

Saya cuba untuk recreate semula look tersebut daripada makeup sehinggalah ke baju.

Tak nak menggunakan bajet yang banyak, saya pakai je baju nikah saya dan pinjam alas meja dari jiran. Sebab saya tahu dia ada banyak koleksi kain jenis kait, katanya yang merupakan ibu kepada dua anak.


       
       

Tambahnya Nadia, dia sememangnya mempunyai hubungan baik dengan jiran sebelah rumahnya, Nor Sharmiza, 34.

Justeru, tidak hairanlah Nor Sharmiza dengan murah hati menolong Nadia mencari alas meja yang sesuai untuk digunakan dalam rakaman video.

Nadia sebelum ini merupakan seorang jurusolek. Dia juga menghadiri kelas dan menonton video di Youtube untuk menambah lagi ilmu persolekan.


       
       

Namun selepas berkahwin dan dikurniakan dua orang cahaya mata lelaki yang berumur setahun lebih dan lima tahun, dia tidak lagi menyediakan perkhidmatan tersebut.

Kini Nadia merupakan seorang pengasas scrub muka yang diperbuat dari kelapa dan menjual produknya secara online sejak tiga tahun lalu.


Sumber: mStar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-4-2021 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nagesss tau mek baca... ade ke alas meja mek ckp..not my level gittew..hahahahha..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
neloyaa {:yameteh
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:04 PM | Show all posts
Nak jugak cari perhatian demi banyak like
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:27 PM | Show all posts
ni namanya dalam menyokong dia menganjing.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:42 PM | Show all posts
Betul juga..sebijikk
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 05:10 PM | Show all posts
Alas meja kat umah aku je
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
minat atau tak ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
selayaknyalah welding of the year level alas meja jahh
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 08:22 PM | Show all posts
Ketika ini sesape yg ingin namanya disebut orang,  kaitkan saje dgn Neelofa, pasti  dpt keberkahannya.  Good or bad publisity, tetap aje a publisity.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 10:38 PM | Show all posts
bukan kaleng2 punya tahap nganjeng

Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 01:27 AM | Show all posts
Hahah Neeloya
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 08:10 AM | Show all posts
Sebenarnya ko nak kata veil mahal Hajjah tu sama level dengan alas meja kan?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
coco replied at 8-4-2021 04:27 PM
ni namanya dalam menyokong dia menganjing.....

Haah..i pun rasa dia cm troll..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 11:35 AM | Show all posts
penat lopa tgh menganjing lopa ke apa ni..?

hahahah


tudung lopa kawen = alas meja rumah jiran..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 9-4-2021 08:10 AM
Sebenarnya ko nak kata veil mahal Hajjah tu sama level dengan alas meja kan?

Gitu nak ckp tu...nsb baik bukan tshap alas kaki...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 01:28 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 9-4-2021 01:13 PM
Gitu nak ckp tu...nsb baik bukan tshap alas kaki...

Masa nak komen pun iols hampir tertaip alas kaki
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 01:49 PM | Show all posts
meloya aku tgk..ba alip ngang
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni dik Hell0jennie ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dkt fb ramai puji. Aku nk jujur pon xberani sbb mmg buruk, nampak murahan sgt yg budak ni punya clearly nmpk alas meja. Hajah punya nmpk la mcm lace, tu pon di mata aku x lawa apatah lg alas meja murahan cheapo mcm tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list