Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17704
View
152
Reply

Pertama kali keluar gelagat anak Fazura viral lagi, dipuji keluarga ‘harmoni

[Copy link]

Author: FORUMCARIII       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-4-2021 12:44 PM | Show all posts |Read mode


Fazura bersama anaknya, Fatima ketika sesi penggambaran di KLCC. FOTO AZIAH AZMEE
Nur Fazura, suaminya, Fattah Amin dan anaknya, Nur Fatima Aisya. - NSTP/Aziah Azmee
Anak pasangan pelakon popular iaitu Fazura dan Fattah Amin yang diberi nama Nur Fatima Aisya sebelum ini viral selepas pertama kali dikongsikan wajahnya pada awal tahun ini yang dilahirkan 2 Oktober 2020.

Walau bagaimanapun, nampaknya anak pasangan sama cantik, sama padan itu viral lagi apabila peminat dan warganet dapat menyaksikan gelagat anak perempuan kesayangan pelakon itu yang difahamkan pertama keluar menjejakkan kaki ke shooping mall.


Fazura melalui ruangan Instagram peribadinya juga memuat naik satu rakaman video Fatima yang begitu seronok dan ujarnya menerusi ruangan kapsyen pula, “Fatima’s first day of shoot.”

Ternyata gelagat keluarga bahagia yang jarang terpalit kontroversi ini mendapat perhatian luar biasa selepas momen Fattah Amin, Fazura dan anak sulungnya itu dikongsikan kepada umum.Mommy Faz dah jadi PA Fatima lah nampak gayanya”
“Geramnya cute sangat Fatima sayang ni”
Selain rata-rata peminat cukup geram kerana dapat melihat kecomelan Fatima, keluarga pasangan pelakon kacak dan jelita ini turut dipuji ramai disamping turut disenangi peminat.
“Suka la lihat harmoni keluarga”


  


  


  


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-4-2021 01:32 PM | Show all posts
Aku assume kakafaz dlm fasa tak respek laki muda gaji kecik
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 01:40 PM | Show all posts
kecik2 dah pakai fendi.. tapi tak lah mcm in your face my doter is wearing fendi kinnda thing, ah u know mcm datin A yg anak twins tu. ehekz.. well, fazura was raised in an old money family so mcm sesuai je anak dia pakai fendi, tak lah macam sakai dan betul nampak subtle kan. nak cakap classy macam cliche juga. lets just say the family is looking chic.. ok done puji!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 01:44 PM | Show all posts
biasa2 je....lebih suka naw tengok anak pereka RIzman Ruzaimi......RIZQAA
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
gigi replied at 10-4-2021 01:44 PM
biasa2 je....lebih suka naw tengok anak pereka RIzman Ruzaimi......RIZQAA

Set set mamak paki bangla rohingya mmg lagi suka baby bangsa mereka
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 01:48 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduh..Fattah ni lame light sungguh laaa...
Apa pun family ni complete each other..Moga pas ni Faz preggy lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
comel


Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 01:53 PM | Show all posts
codenamedream replied at 10-4-2021 01:46 PM
Set set mamak paki bangla rohingya mmg lagi suka baby bangsa mereka



mampu gelak je sis
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Fattah nampak bahagia betul
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Baby fatima ni nampk mcm budak yg jovial dan baik. DONE PUJI ANAK FAZURA!! Tp serious talk. Tgk dia kene dukung ngn pengasuh tu rase mcmtu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Brp byk nk bukak benang fatima. Saja mengundang la kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Badan debab mcm gitu, nk dukung pun tak larat ape lagi dia goyang2 badan tk reti dok diam.
Lenguh nak oiii
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis yang comel budak ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinggi baby fatima ni. Comeyy
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ohhh my kaka Faz dan comelnya Fatima
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudiaaa Fatima takde filter. Sama je comel beliau ya. Pasni kalau ada yang kutuk Tima kuat filter, tak tau la nak cakap apa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya kening fatimah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kuat ya aura sheols.. nampak sejenis tak banyak ragam pulak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 02:37 PM | Show all posts
milafida replied at 10-4-2021 02:13 PM
Brp byk nk bukak benang fatima. Saja mengundang la kan

kan saja lah kan mengundang, mak pak tak buat isu bukalah thread untuk anaknya pulak janji boleh kutuk.tt ni pulak dari forumer berganti kulit


adoi mana mod tak bolek kah tutup thread ni sambung je lah thread yang sedia ada sama je lah ceritanya.buka artis pun anak artis je pun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list