Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13931
View
147
Reply

Rita Rudaini Kongsi Gambar Bekas Suami, Itu Pun Salah Ke?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-4-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 14-4-2021 09:23 PM
Selagi dia ni tak kahwin2 selagi tu lah citer dia dgn ex takkan habis. Setiap tahun akan ada citer p ...

fasha tu merempan, drama mcm mana pun dia tak pisahkan anak-anak dgn family bekas mertua. birthday anak pun dia pergi juga utk happykan anak, walaupun sblm ni dia tak adalah jadi kesayangan org dlm rumah besar tu. yg rita ni, masa bapak nak jumllpa, disusahkan. bila org tu tak ambil tau, meroyan tak habis
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-4-2021 11:17 PM | Show all posts
itu pun nak kecam

ntah sapa yg tak move on ni aku pun tak tahula
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Benci tapi rindu benci tapi sayang kan nekritae..itulah itulah org tua2 dah kata....lu sambunglah sendrikk....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
SweetRehan replied at 14-4-2021 12:47 PM
Apapun...hensem aidil dlm gambar family tree tu....hehe

Mmg handsome... And wangiiiiii. Kihkihkih.
Me'ols penah dok satu lift dgn heols. Sbb dulu meols duduk satu condo dgn dia (bkn satu unit yach. Huhu). Herloookkksss!! Dan wangi. Muka licin bak salju di hening pagi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Herlok gamba si edel ni..tu la tKde jodoh nk wt camne..sbab herlok sgat tu yg dok royani sampai la ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Si Royani ni pun, bila netizen ajak nganjing kan si Edel, cuba2 lah ignore Ini dia siap sama2 naik, ckp dia 1st love Edel lah, orgsana yg rampas, hijack lah. Kau dah knp Royaniii
Lps tu bila org kata belum move on, kau sentappp.
Kau nak apa sbnrnyer?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah dah itu memang hasil perkahwinan ritak dgn aidik =anak2...bukan dia buh gambaq laki ko yg jongos tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
i tak nampak pun mane2 netizen pertikai psl gamba edel dlm family tree tu. as usual la modus operandi ritrud cenggini la. mengundang. takde sape persoalkan tp caption die mengundang mcm biase konon nanti ade yg terase. pfft
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 06:07 AM | Show all posts
saja ja hang nak buat org triggered kan.. mmg la kena buh gambaq pak dia.. tapi tkyah kot nk up dlm medsos.. seriously, please move on...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
minime88 replied at 14-4-2021 12:09 PM
tak salah coz mmg projek sekolah n mmg bapak budak tu. yg salah apahal terhegeh kena masuk dlm socia ...

Dia antara retis senior yg kerja bagus tp perangai rempit n suka cari gaduh. Beza langit ngn bumi jawapan rita n erra bila soalan berkaitan ex somi. Sheol mmg nmpk sgt xde class n no manners
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
SweetRehan replied at 14-4-2021 12:47 PM
Apapun...hensem aidil dlm gambar family tree tu....hehe

Tu yg mkn tahun nk move on
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 14-4-2021 12:56 PM
kalo aku jd zarema, aku x kisah pun kalo garita ni nak menyalak psl ex-somi dia
sbb hakikatnya,edel ...

Kalau aku lg suka pompuan lain merentan meratib laki aku tp laki aku ttp dlm pangkuanku. Gitewwww
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 14-4-2021 02:34 PM
saja nk menghanjing la tu.kang tkde plak bahan dia nk jolok ex lakim.keje sek anak pun bole jadi bah ...

Sheol siap claim sheol cinta pertama edel. Lawakk
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 15-4-2021 06:05 AM
i tak nampak pun mane2 netizen pertikai psl gamba edel dlm family tree tu. as usual la modus operand ...

Mmg xde netizen pun mempertikaikan.ramai yg komen murni2 jer.aku follower dia jgk.kalau ko tgk garit punya reply dkt komen karat dia mmg ke arah provok belah sane jer.hAha
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
SayaSayangMama replied at 14-4-2021 09:18 PM
Sempena bulan baik hari baik ni iolss xnk komen lebih2. Kesian kt anak anak ke, tersepit tengah teng ...

Mak suka provok. Pastu bduyun kutuk bapak dia. Besar nanti anak2 bc cercaan netizen kt bapak dia. Puas hati ko rita?
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 14-4-2021 10:53 PM
Nak tanyaa uolss...naper ekk Rita ada tanya sorang peminat dia...ada nampak orang utan tak? Kat fami ...

Org utan aji kot... Kg rita. Hahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sdp sgt ke ex smpai tk bole lupaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sdp sgt ke ex smpai tk bole lupaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kemain btol gambo dia dlm family tree tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sendirik post, sendirik sentap. Cakap jerr.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list