Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1145
View
13
Reply

[Lain-Lain] MORTAL KOMBAT 2021 [JOE TASLIM,HIROYUKI SANADA]

[Copy link]

Author: annehuda       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-4-2021 03:59 PM | Show all posts |Read mode
Edited by annehuda at 19-4-2021 04:17 PM

Apsal takde org bukak thread ni padahal dah 2 minggu gak la tayangan awal kat Malaysia



TEAM ALAM BARZAKH



TEAM BUMI











TEAM MAIN TIPU







Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 19-4-2021 04:15 PM | Show all posts
aku baru je tengok citer ni minggu lepas. saje tengok movie sementara menanti waktu berbuka

btw premis movie ni simple je .  setiap beberapa kurun sekali, ada satu pertandingan dinamakan Mortal Kombat, yang mana pahlawan-pahlawan dari earth realm akan berlawan sampai mati dengan pahlawan-pahlawan dari outworld realm. sblm ni dah berlawan 9 kali, dan yang menang tu outworld. kalau cukup kali ke10 ni menang, hadiahnye adalah outworld akan menakluki earth realm. tapi sbnrnye outworld ni dok main tipu je, sblm pertandingan tu team outworld akan hapuskan dulu pahlawan-pahlawan earth realm, jd diorg ni menang tanpa bertanding la.

tapi ada satu ramalan yang utk perlawanan kali ke-10 ni , team bumi akan menang tapi syaratnya kena ada keturunan Hanzo Hasashi. kerana desperate nak menang, team outworld pun bunuhla sesiap Hanzo Hasashi tu.  Ingatkan team outworld confirm dah menang, skali tu waris Hanzo Hasashi hidup la pulak, subur plak tu sampai ke zaman moden tak terputus keturunan. menggelabahla team outworld sebab diorang tggl 1 game je lg ni nak dpt first prize.  nak pulak dgn dewa guruh pun side team bumi sebab geram team outworld ni main tipu.

jadi apakah yg bakal terjadi? berjayakah team bumi yang cuma manusia biasa ni menentang setan-setan dari outworld tu? berjayakah bumi diselamatkan? tu korang kene tgk sendiri la jawabnye
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 04:15 PM | Show all posts
rating bagus di imdb...nt boleh la tgk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2021 04:22 PM | Show all posts
merrissa replied at 19-4-2021 04:15 PM
rating bagus di imdb...nt boleh la tgk

i dah tgk. bg i citer ni popcorn movie biasa jah, tapi mmg tak smpt nak ngantuk sbb penuh aksi gasak bergasak, darah memancut sana-sini, anggota badan dipotong-potong. agak gory la skit, maybe sbb salah sorg producer die James Wan. James Wan kalau jadi buat movie, confirm anak ikan heols ada skali. jln citer die takdela memeningkan skit tapi agak khurafat skitla.

yg tak boleh blah tu, villain no 2 sub-zero mmg payah tul nak mati tapi power dia memang best. so mmg puas ati la bab final fight tu. I recommend tgk sbb I rasa pun nak tgk lg je
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 08:49 AM | Show all posts
watak paling ikonik aku rasa la, shang tsung tu. tp mortal kombat yg version lama dulu la. muka dia mmg sesuai sgt jd shang tsung. bila version baru ni, aku tetap tak boleh lupa muka shang tsung yg asal.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:01 AM | Show all posts
Helo Mod...
Thankiu bukak thread nih....

Actually i halfway nak bukak....
Cerita faverit zaman sekolah nih
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:28 AM | Show all posts
cole young tu sapa? awat xde johny cage...dh la kuciwa jony cage tu mati awal2 dlm mortal kombat 2..huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2021 04:34 PM | Show all posts
sore_itam replied at 20-4-2021 11:28 AM
cole young tu sapa? awat xde johny cage...dh la kuciwa jony cage tu mati awal2 dlm mortal kombat 2.. ...

ntahle watak baru kot. johnny cage next movie rasenye sbb kt ujung2 tu diorg hint nk gi hollywood carik johnny cage
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 20-4-2021 04:34 PM
ntahle watak baru kot. johnny cage next movie rasenye sbb kt ujung2 tu diorg hint nk gi hollywood  ...

Baru lps tgk..ok la citer ni..xde la wow sgt..ssh kalau byk characters cam gini utk 1 movie ni terutama dr team outworld..berlalu gitu jeee..
Aku lyn gak game mortal kombat 3 thn 90 an dulu..kung lao tu mcm igt x igt je..fatality ada 2 kan kat movie ni..liu kang dan kung lao..si rayden tu mmg ketua ke dr dulu..aku mcm x puas ati watak dia cmtu je...

Ok la johny cage ada next wpon xtentu sambung ke idok..mcm movie power rangers ari tu, watak green rangers kat ujunhg2..x dgr kabar pon sambung ke idok...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru layan tadi.
Ok lah, nak kata best sangat pun tidak.
Lawan2 pun not bad walaupun tak outstanding sangat.
Ganas2 tu haruslah sebab ikut game kan.
Husband i mmg pemain tegar game Mortal Kombat.. so dia agak puas hati la a few characters ada tunjuk finishing moves diorg hehe..
Subzero walaupun geng jahat tapi sbb pelakonnya fav i.. bias sikit dok harap dia tak mati kihkihkih. Cool la power dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 11:29 AM | Show all posts
part sub zero lawan dgn hanzo  yg  dh convert jd sorpio tu best..

Watak liu kang tu terlalu jambu bg aku.. pelakon lama best lg.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakikuDibibirmu at 27-4-2021 06:45 PM

Tak ada pelakon yang hensem pun, skipped! next!

Akak dah lah takut tengok dara memancut-mancut, tak suka gore-gore sebegini
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:34 PM | Show all posts
kung lao mati awal sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 09:47 AM | Show all posts
Cerita dia sedikit laju tapi ok la.. cuma pelakon tu semua tak berapa terkenal kecuali Mamat Jepun tu dengan Mamat Indon tu.. yang kulit hitam tu puas aku fikir kat mana aku tgk.. rupanya kat Supergirl the Series...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list