Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15338
View
148
Reply

PU Amin dikecam netizen kerana gambar bersama influencer yang seksi tular

[Copy link]

Author: sfrnna       Show all posts   Read mode

Post time 20-4-2021 04:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pasal PU kena hencap
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-4-2021 04:54 AM | Show all posts
Peliknya her butt. Sebab she seems to be too skinny, pastu tetiba tang bontot besar kemain. All her bontot pics look so cacat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 19-4-2021 07:18 PM
Yg influencer pun.. Kok pakaian xda yg cucuk bijik mata lagi ker??

Kan... Dh tahu bln puasa kn main hazab pakai bju yg penganjurnpn x reti ke nk bgitahu adab berpakaian kalau nk buat. Majlis
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 05:50 AM From the mobile phone | Show all posts
alahai. pakaian dan posing tu pun.  
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 05:58 AM From the mobile phone | Show all posts
citer dia, dia launch product baru..pastu terfikir em camne eh nak bagi orang tau kewujudan product ni? pastu minah ni pun up la gambar macam ni pastu siap tanya 3x tu em what do you guys think? korang rasa camne? pastu online news outlet yg sendu kt ig pun pickup story ni pastu dia pun repost..lawak betul lah. Memang MO founder gini lah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 19-4-2021 08:22 PM
Baru 20 tahun tp kemain show off. Macam ada bapak gula je

Kalau umur awal 20an lepas tu keje ape pon xde dan2 show off badan seksi nak mati dengan barang branded tu dah tentu2 peliharaan vvip tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts

https://www.kosmo.com.my/2021/04/19/ujian-berat-saya-minta-maaf-pu-amin/
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruknye pemakaian influencer....tulen ke mcm tak tulen...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 07:33 AM | Show all posts
laaaa.. amik gambar je pun bukannya amin tu pi peluk ke ramas ke. pls la netizen melayu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 07:35 AM | Show all posts
putriTS replied at 20-4-2021 04:54 AM
Peliknya her butt. Sebab she seems to be too skinny, pastu tetiba tang bontot besar kemain. All her  ...

pakai spenda yg ada padding tu kot? lain macam tebalnya
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 07:42 AM | Show all posts
buat montot pn still tak cantik...ingatkan bukan perempuan sejati..isk2
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
apo ek,pendapat takde sape mintak,tp nama pon porum.gantung frame ayat kursi kt dinding atas tv,gamak lagi nk tgk cerita romen kt tv.tu contoh tak hormat. kita pulak dikatanya tak lembut thadap ahli maksiat.habis ahli maksiat tak hormat majlis yg ade selitan ilmu plak cemana. paham aje dia nk smpikan dakwah,dia juga kena paham,bukan dia sorg je bwk imej pendakwah.kat kita mulayu ni takpelah,kt org bukan isle cemana nk kata dh viral tgk gmbr gini gaya,tu kata selagi boleh elak punca lobang nk jd pitnah.dia boleh tetapkan guideline sndiri masa terima ape2 kontrak,ckp no bgambar seperti tahi begini.bawaan imej kite tak same,ana hormat ente,ente hormat ana. bgmbr jelah tp tegur minah tu ko pusing bontot ko,dlm pada masa yg sama dia dh jd bdakwah kt betina tu bahawa kita kena same same jaga.kalao awal2 ditegur, pompuan tu pun takde opsyen nk up gmbr tak snonoh,dh smua gmbr pun dipaksa sopan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 08:15 AM | Show all posts
PU Amin, bukankah kita kena mengelak dr buat benda yg menimbulkan fitnah?

kalau gambar ni tersebar tanpa sebarang caption atau cerita disebaliknya (atau cerita yg ditokok tambah) bukankah boleh menimbulkan fitnah?

ohh lupa..at the end netizen yg bersalah sbb buat fitnah
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 08:20 AM | Show all posts
habisssssss la ustad....
semoga lepas ni kalau terima jemputan sila check dulu majlis apa/ siapa yang menjemput...
tgk ig si influencer ni pun menakutkan!
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 08:25 AM | Show all posts
PrinceAlladin replied at 19-4-2021 07:30 PM
Dia boleh saja bersuara untuk tidak bergambar bersama.dia misti tahu benda tu boleh mendatangkan fit ...

kan????
Dah ko tengok masing2 pakaian mengalahkan fesyen show pondan, ada hati lagi ustd nk senyum?
kalau aku, aku dh tipu sunat dah. cepat2 aku nak balik. malu weh dtg majlis mcm ni.
PU ni balik rumah sure gaduh dgn bini!
hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 08:32 AM | Show all posts
kesian.. jadi mangsa viral di bulan romadhon yg mulia ini..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgnlah menormalkan perkara yg macam ini, satu hari nanti yg berpurdah pun berduyun2  akan join benda mcam ni, alasan nak berdakwah jugak

Ustaz zaman dulu2 tak pernah nampak join acara mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 08:37 AM | Show all posts
Masih x jelas utk saya..mana satu ori mana satu tiruan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 08:40 AM | Show all posts
tergugat iman acik... montok bethoi..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 08:41 AM | Show all posts
aku part muntut ni.. shasha sexycurve je rasanya ori.. huhu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list