Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15339
View
148
Reply

PU Amin dikecam netizen kerana gambar bersama influencer yang seksi tular

[Copy link]

Author: sfrnna    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-4-2021 03:55 PM | Show all posts
teruk nya minah ni berpakaian
tengok pic2 di ig dia, ni kira sopanlah pakaian dia
dia nih ada yg membela ke? lain macammmm
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-4-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kuar permohonan terbuka by instafemes..terang2 nk tnjk xpki bra..haizzzz
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
adoi dah takde kemaluan duk tayang bontot padding ntah berapa lapis.

ya Allah, jauhkan lah keturunan aku dari duk bangga bukak aib depan orang. nauzubillah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 19-4-2021 11:26 AM
ingatkan gambar duduk atas riba ke, berpelukan ke...
bodoh la siapa yang kecam pak ustaz ni...
kol ...

#gengustaz jugak
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bontot palesu gigih nak tayang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 20-4-2021 11:06 PM

Mcm2 dalil nk menghalalkan acara
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 20-4-2021 03:47 AM
Lepas tu claim kata produk dia bg montot cantik.. Haktuih sangat.. Menipu pembeli

Pembeli pun percaya sgt dieorg ni bulat2.. haihhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 19-4-2021 07:45 PM
Yg nampak bontot tu pompuan.. tapi body dah macam sajat dah, pinggang kecik, bontot lebar.. heng ke  ...

Yg terdedah Paha tu jantan...
Hmm..better ustaz jgn amik tugas bc doa tu. Kalau dah teranf2 bercampoq dgn awek2 seksi...mmg boleh timbul fitnah..
Kan dah kena

.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 20-4-2021 11:15 PM
Pembeli pun percaya sgt dieorg ni bulat2.. haihhh

Tu la.. X patut mcm tu.. Penat org yg betul2 buat squat utk bubble butt.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 21-4-2021 01:23 AM
Tu la.. X patut mcm tu.. Penat org yg betul2 buat squat utk bubble butt.

Sakinah bertahun tahun dh squat masih juga leper hehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:33 AM | Show all posts
royaldanish replied at 21-4-2021 10:26 AM
Sakinah bertahun tahun dh squat masih juga leper hehe

ape cite acik profile pic u tu skang
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 21-4-2021 10:26 AM
Sakinah bertahun tahun dh squat masih juga leper hehe

Muahahaha.. Iols lupa pi skodeng montot dia..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 12:34 PM | Show all posts
JAIS JAWI patut di persalahkan jugak.   biar orang orang macam ni.  kita kalau tegur kata netizen yg suka jaga hal orang.     tak patut la dia orang pegi pasar ramadhan,  pakai tak senonoh.  sepatutnya ada etika berpakaian sopan di pasar ramadhan tak kira ko pompuan ke,  darai ke,  gay, lesbian, jantan, or makhluk jadi jadian sekali pun
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
tokyojuliet replied at 21-4-2021 03:33 AM
ape cite acik profile pic u tu skang

Dh duduk kl cuols haha takde lagi status bossbabe duk london nun...
Ada forumer tepek gambar latest kat condo kepam terjumpa kat spetal dhn enden
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
xkene gaye la ko nk posing nyeksi dgn baju gitu dgn pak setad
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 19-4-2021 08:22 PM
Baru 20 tahun tp kemain show off. Macam ada bapak gula je

Itu i pelik umur 20 dah pakai birkin, kelly
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 20-4-2021 09:01 AM
Influencer itu memang ada niat jahat. Why do I say that? First, they didn't respect the month of Ram ...

And i bru tgk ig story dia tadi pergi kampung baru bazaar pkai mask, singlet and short pants
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
yum3 replied at 20-4-2021 10:42 AM
red , aku pn intai ig minah ni.. aduhai  abis pahala aku.... .. seksi nak mampus... kesian....  ...

Iols scroll gambar dia , tengok rumah dia mcam duduk rumah kampung2 mcamtu. Tapi kalau tengok history, memang ramai girlgirlz jenis macam ini end up jadi mcm ini yg dtg dari keluarga biase2 kampung2 sgt mcmtu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Leo_Tigris replied at 20-4-2021 02:18 PM
Majlis launch produk timbang kilo terbaru di pasaran.

nadiraisaacbonbon ni dulu kerja jadi  ...

Apa ig produk timbang kilo?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 20-4-2021 03:55 PM
teruk nya minah ni berpakaian
tengok pic2 di ig dia, ni kira sopanlah pakaian dia
dia nih ada yg  ...

Kan sebab beli birkin ori kelly ori
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list