Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1800
View
21
Reply

Ada Makcik Komen Lucah Pada Noki K-Clique

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-4-2021 10:24 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Noki daripada kumpulan K-Clique mendedahkan dia menerima komen berbaur lucah daripada pengikut wanita yang lebih berusia di laman Instagram.


Enggan memandang serius komen yang diterima itu, Noki atau nama sebenar Ahmad Ikhwan Aji, 27, menganggap ia hanyalah gurauan dan usikan peminat semata-mata.




Foto: IG




"Selepas kemenangan lagu Gila di pentas Anugerah Juara Lagu ke-35, memang saya rasa banyak perbezaan... sebelum ini peminat dalam kalangan orang muda yang panggil saya abang tapi sekarang orang lebih berusia pun kenal saya.


"Sampaikan ada satu kejadian lucu apabila seorang wanita yang lebih berusia dari saya menulis komen berbaur lucah pada salah satu foto yang saya muat naik di akaun Instagram.


"Saya hanya ketawa baca komen itu dan anggap gurauan semata-mata... rasa lucu sebab tak sangka boleh sampai ke tahap itu katanya kepada mStar.


  



Noki ditemui semasa majlis kerjasama jenama Todak X K-Clique yang diadakan di Kotak Hitam Event Space di Setia Alam, Selangor, baru-baru ini.


AJL35 yang berlangsung pada 14 Mac lalu mengangkat lagu Gila nyanyian Kaka Azraff, Noki dan Loca B sebagai juara.


Sementara itu, Noki berkata dia tidak boleh mendabik dada atas kemenangan itu, sebaliknya perlu bekerja lebih keras lagi selepas ini.


  



  



"Selepas AJL35, saya kena bekerja lebih keras lagi... sebelum menang saya boleh nampak perjalanan dengan K-Clique tapi selepas AJL saya tak boleh nak baca apa yang akan berlaku selepas ini.


"Saya akui kemenangan ini sedikit berat tetapi InsyaAllah saya akan terus buat yang terbaik. Kalau saya leka dan tak kerja keras, lambat laun orang pun akan lupa.


"Kemenangan ini sama sekali tidak akan mengubah sikap saya... saya pun ada berjumpa dengan bekas pemenang sebelum ini dan bertanya mereka apa yang perlu, jadi saya ambil apa nasihat yang baik daripada mereka," ujarnya. -CARI


Sumber: mStar Online

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-4-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Lahh dah ubah style botak kee rambut yang dulu lg stylo noki
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 10:51 AM | Show all posts
makcik tu tulis apa weihhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa I sebagai makcik nak tahu apa intipati makcik tu komen. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:07 AM | Show all posts
apa komennya hawau
choke me daddy ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pn memakcik gak ..aku bkn ngetest akan hikan kalu rupa coki ni tk gamak nk harrast sex
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:13 AM | Show all posts
lebih berusia tu brp tahun lebih nya..?

1 thun...2 tahun....
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:30 AM | Show all posts
ala cuba yang komen tu budak remaja........
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:31 PM | Show all posts
makcik pun nk tau...acu lukis menatang apa macik gedik tu ckp kat coki..eh noki
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah noki xlarat nak melayan kegersangan acik2 sehingga kembali ke imej prasejarah? Why noki.. Why...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:13 PM | Show all posts
muka camni pun ada acik2 yg merembes ke?? sedehhh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepat ngaku,poremer mana y komen tuh?{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tipah89: muka camni pun ada acik2 yg merembes ke?? sedehhh.

Kalau tgk komen kt benang ajl,ramai yee poremer rembes tgk enoki nih..maybe poremer kot{:smile{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tipah89 replied at 20-4-2021 01:13 PM
muka camni pun ada acik2 yg merembes ke?? sedehhh.

Dia dulu tembam sikit.. skang masuk gym, bdan rembes sikit la.. dan dia tinggi..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
I stalk ig dia komen last 4-5 pics sume komen suci murni je..
Ke da delete komen rembes..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:37 PM | Show all posts
Acik acik kepam pun nak jugakkkk!
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:51 PM | Show all posts
yeke makcik...

ntah2 bapok tua ker
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 02:49 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 20-4-2021 05:29 AM
Cepat ngaku,poremer mana y komen tuh?{:smile

makcik ke? meols speku @Kurex menyamar je tu, dia buat fake account
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
tak selera pulak nak komen lucah kat ko noki walaupun banyak makcik forum mengatakan engkau lazatttt
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 20-4-2021 02:49 PM
makcik ke? meols speku @Kurex menyamar je tu, dia buat fake account

Hahahahaha.. mungkin laa tu..tp msti poremer menyamar nih g harrass enoki nih . kekeke~
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list