Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4815
View
52
Reply

Anak Zarina Zainuddin Hilang Di Bazar Ramadan

[Copy link]

Author: kp5x       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-4-2021 11:25 AM | Show all posts |Read mode

Kredit foto : Instagram zarinazainuddin





Baru-baru ini, menerusi perkongsian di laman instagramnya, pelakon Zarina Zainuddin, 50, memuat naik video live dia sedang mencari anak lelakinya Azil, 24, di Bazar Ramadan Stadium Shah Alam.


"Anak saya hilang di Bazar Ramadan Stadium Shah Alam. Saya rasa dia nak pegi buang air kecil", katanya.


Salah satu komen netizen memaklumkan yang Azil keluar mencari tandas ketika dia ditinggalkan di dalam kereta.


Meskipun ada segelintir komen  mempersoalkan tindakan Zarina Zainuddin membawa anaknya ke tempat sesak dan sempat lagi merekod video walaupun sedang mencari anak hilang, namun rata-rata komen yang lain mendoakan Azil segera ditemui dan meminta netizen bersangka baik bahawa Zarina membuat video live supaya orang ramai yang menonton 'live'nya dan kebetulan berada di tempat sama dapat turut membantu mencari Azil.


Melalui muat naik video seterusnya, Zarina memaklumkan yang Azil telah berjaya ditemui.


"Alhamdulillah, dah jumpa Azil, dia pergi dekat kereta lagi satu yang parking bawah stadium...kami datang dua kereta...terima kasih semua", kapsyennya.





Kredit foto : Instagram zarinazinuddin



Kredit foto : Instagram zarinazainuddin






  



  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-4-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
adoi la.dh tau keadaan anak mcm tu, covid lagi. malas la nk komen
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa aku tgk tu.. Aku menahan diri dari komen..dah tau anak dia mcm tu.. Elakkan la bawa pi ke tempat sesak mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:54 AM | Show all posts
sarah82 replied at 20-4-2021 11:45 AM
Masa aku tgk tu.. Aku menahan diri dari komen..dah tau anak dia mcm tu.. Elakkan la bawa pi ke tempa ...

maybe anak dia tantrum nak ikut kot... sbb Azil ni kan sejenis suka keluar berjalan n pegi kedai...

#donehusnuzon hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
sweetgirl replied at 20-4-2021 11:54 AM
maybe anak dia tantrum nak ikut kot... sbb Azil ni kan sejenis suka keluar berjalan n pegi kedai.. ...

Hehehe... Ok.. Berhusnuzon japp.. Muahaha..  

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:04 PM | Show all posts
Pakai face shield xkena saman ek?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik Zarina ni dah banyak kali cuai dan sesetgah tu mmg dia sengajakan
Mcm kes tayang kasi Azal duit belanja, bahaya kot kasi anak duit bebnyk gitu.
Pastu biar lepas Azal berjalan keluar smpai mlm tak balik2, pastu kalut..dlm kalut2 marah anak tetap la on video
Ada dulu dia biar kan aje Azil lari keluar dari kereta kan..dia nya tetap la on video
Sorry la aku nak simpati dgn sejenis mak batak hfon berjahit kat tangan ni.
Attention seeker.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:32 PM | Show all posts
tak ada sesiapa ke escort anak dia gi toilet ? yakin nya kamu lepas kan anak sorang sorang ke sana sini .  zz patut fikir  satu cara untuk handle  anak autism kat public area  . nie tak asyik dok buat reel kat ig , lepas tu gelak , tersengih -sengih . cuba  zz tengok ada satu video youtube mat salleh , macam mana mat salleh tu handle anak dia yang autism  non verbal . belajar . bila net nasihat , tak habis habis dok gebang anak saya tak sama macam anak awak , anak saya tak boleh cakap and blah blah sampai ajm.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:36 PM | Show all posts
kejap..kejap..anak dia hilang dia boleh sempat lagi buat live???

kejadah!
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:38 PM | Show all posts
Madel replied at 20-4-2021 12:27 PM
Acik Zarina ni dah banyak kali cuai dan sesetgah tu mmg dia sengajakan
Mcm kes tayang kasi Azal dui ...

bukan sahaja cuai , tapi macam tak boleh pikir apa akibat bila zz ni dok asyik rakam video anak tantrum tanpa ambil tindakan tuk selamatkan anak dia . i ada tengok video tu, i dok cakap kalau 1 day anak dia tetiba berlari ke jalan yang sibuk dan banyak kenderaan , apa kah zz masih mahu rekod  video ?


Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah laa,ai jahat kot..ai pk dia ni mcm nak "jual" anak dia utk populariti..ai pernah tgk budak autistic,tp mak dia cuma record achievements dia je..kalau bt perangai ke apa,mak dia xde record pn..xsempat2 haa nak record sbb nk kena calm he down..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 20-4-2021 12:55 PM
Ntah laa,ai jahat kot..ai pk dia ni mcm nak "jual" anak dia utk populariti..ai pernah tgk budak auti ...

bukan ko sorang je yg fikir macam tu

memang nampak gaya macam nak menjual sambil raih simpati & publisiti
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:10 PM | Show all posts
alllaaahhhhhhhh semua benda ko nak dokumentasikan bagi org tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
xein replied at 20-4-2021 01:03 PM
bukan ko sorang je yg fikir macam tu

memang nampak gaya macam nak menjual sambil raih simpati & ...

Nasib ada geng..hihihi..ntah laa.. parents nowadays..anak terdedah pd bahaya,lg dorg suka record..igt lg y anak dia tersepit kt fridge,mak kemain record..ntah kalau tiba2 kena renjatan letrik,mmg pdn muka parents gitu...n perangai mcm ni nti anak2 akan buat..makpak batak perhatian..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:15 PM | Show all posts
aku kagum dgn semangat dia, tapi dlm kes ni maapler aku nak kecam, da tau anak tu gitu, musim2 covid gini xle duduk rumah diam2 ke.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 20-4-2021 01:14 PM
Nasib ada geng..hihihi..ntah laa.. parents nowadays..anak terdedah pd bahaya,lg dorg suka record.. ...

batak perhatian sambil nak tunjuk yg diri sendiri konon "super mom"

ramai je yg berpe'el macam ni sekarang ni, lapar sangat perhatian & nak buktikan apa pada siapa pun entah la

&memang pun sekarang ni kalau apa2 jadi memang step 1: capai handphone & snap/record dulu, step 2: upload dgn caption dramatik/konon kelakar, step 3: tolong or walk away... ooye step 2.5: kalau boleh cilok apa2 barang jom cilok dulu, then baru step 3

aku ni harap sangat la kalau takdir aku mati nanti biar la kematian yg bukan dikhalayak ramai macam lemas ke, kemalangan ke, sedih mengenangkan kalau disaat ajal/sudahpun mati, segala tu jadi tontonan & diperkatakan orang

moga segala aib kita terjaga
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
xein replied at 20-4-2021 01:21 PM
batak perhatian sambil nak tunjuk yg diri sendiri konon "super mom"

ramai je yg berpe'el macam  ...

Tulaa..even skrg ni kalau nak tegur org pun,rasa mcm diperhatikan je..yelaa,semua org bz nak jd "superhero"..sakit mental sejak penggunaan socmed secara meluas nih..org pn dah xreti beza kegunaan sbnr socmed tu apa..y dorg taw nak viral je walaupun xtaw citer sebenar..sick people is everywhere
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Alasan buat live supaya orang nampak & boleh tolong tak boleh pakai la. Buat igs & post lagi berkesan. Dulu macam kagum dengan dia sebab memang susah nak handle anak autistic, lelagi twins and dia sorang buat. Tapi lelama nampak macam dia gunakan alasan tu untuk raih simpati.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:30 PM | Show all posts
Hmmm patut duk umah je masak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:32 PM | Show all posts
~boolean replied at 20-4-2021 12:36 PM
kejap..kejap..anak dia hilang dia boleh sempat lagi buat live???

kejadah!

org ramai  tak notice pun dia...like mcm org biasa je...wonder mcmana ye kalau DCT ke yg ke param...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list