Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
44149
View
491
Reply

Jah 60k tiada kaitan lagi dengan jenama Swarovski

[Copy link]

Author: codenamedream       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-4-2021 09:18 PM | Show all posts |Read mode
Edited by codenamedream at 29-4-2021 09:20 PM

From this
Screenshot_20210429-211312__01.jpg Screenshot_20210429-211252__01.jpg Menjijikkan-Belakang-rumah-pun-16.jpg
To This
Screenshot_20210429-211213__01.jpg


Sohor kini di Twitterjaya , pihak Swarovski tidak lagi bekerjasam dgn Jah 60k

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-4-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau takde kaitan pn kenapa ya? dia dah habis kontrak kot. lagi pun dia berpurdah dh skrg takkan masih lagi nk promote benda mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lolipopbiru at 29-4-2021 09:24 PM

bkn nya dia tiba tiba kena terminate tanpa sbb
agk agk la nk buka thread yg mengundang org mengata bln bln puasa ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh habis kontrak ok la lain la ditamatkan. Harap warga twitter buat research lebih lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 29-4-2021 09:20 PM
kalau takde kaitan pn kenapa ya? dia dah habis kontrak kot. lagi pun dia berpurdah dh skrg takkan ma ...

I see... habis kontrak? Tak sambung eh? Adalah sbb nya tu...

Anyhooo if masih bekerjasama, ayat ko mesti lain.. ala2  gini - Neelopak artis muslim berbungkus pertama dunia bla bla bla...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2021 09:32 PM | Show all posts
Kesian Swarovski nak kena bersihkan najis Jah Screenshot_20210429-211137__01.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
pasni bleh tag Lancome
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 29-4-2021 09:32 PM
Kesian Swarovski nak kena bersihkan najis Jah

Padan muka swarovski..
Selama ni bergantung sgt dgn Jah ke..?
Padahal dah lama dah Jah tu buat perangai tahapa2..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jejaka_hensem at 29-4-2021 09:45 PM

Ala,tak dpt yg terpaling la pasni..ala,ala...K
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:44 PM | Show all posts
makin sendu sesendu2nyaaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Loli ko tak maki diva AA..berani dia ckp jah celebrity gila batang. Benak2 tak free ke sehari dua ni utk maki diva aa..
Kang tak dpt bonus raya kang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:46 PM | Show all posts
Adan uke...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
IMG-20210429-WA0011.jpg
missHaidiD replied at 29-4-2021 09:44 PM
Loli ko tak maki diva AA..berani dia ckp jah celebrity gila batang. Benak2 tak free ke sehari dua ni ...


Sekadar memanaskn hati ko utk maki diva aa
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 29-4-2021 09:26 PM
I see... habis kontrak? Tak sambung eh? Adalah sbb nya tu...

Anyhooo if masih bekerjasama, ayat ...

Tp masa kawen swarovski taja goodies utk tetamu kan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 29-4-2021 09:44 PM
Loli ko tak maki diva AA..berani dia ckp jah celebrity gila batang. Benak2 tak free ke sehari dua ni ...

kita org puasa tak mcm haters puasa tapi pahala hilang sbb asyik
mengata mengumpat
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 29-4-2021 09:53 PM
kita org puasa tak mcm haters puasa tapi pahala hilang sbb asyik
mengata mengumpat

Oh yeke..ke takut kena hamun balik..jah n fmly pun diam tak berkutik. Bkn skali AA maki jah ye tak
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Marah ke loli.... hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah nak focus promote barang2 kepam jer skrg mcm inai hitam, kayu sugi, jajan krukkruk, buku jiwa ustad x habis study tu, slipper jamban harga yahudi,  susu badan eh pisang n kurta bangla. Apa kelas Swarovski....
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Patt la gigih review brg skang rupanye hilang satu brand internasiionalll
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeah rezeki mmg mahal chuolsss Confirm bkn moreh je.. Sahur buka sume mkn beger tepi jalan jaaa pasni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list