Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
39619
View
357
Reply

Suami Neelofa, Pu Riz dikritik netizen kerana tidak pandai didik isteri?

[Copy link]

Author: pemula    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-5-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
shizikato replied at 4-5-2021 11:19 AM
baca tweet netizen ni adoii la..gelak2 ai...

Kan. Hahaha. Lawak. Tp mamat tu kulit tebal.. Kena hentam 1fmly jah pon dia rilek je mcm xde apa. Hehehhee
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-5-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar selfie owner kedai carpet dgn laki bini kepam ni, kat ig ada org tanya mana 1 penjual carpet hahahahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 4-5-2021 11:58 AM

Habis benak2 terdiam. Bersatu hati betul rakyat msia berlainan fahaman politik dlm kes pasangan syurga sekor ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 4-5-2021 12:04 PM
puriz tkde telo hahaha

Mmg la.. Hr tu kan da terbang?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pilih punya pilih dpt bini saiko. Satu Malaysia tak tenang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-5-2021 01:21 PM
Allah hu Akbar!!!

Dulu lobenak2 tentera hajjah.....bacul baculkan sesaorang. Korang ingat???

Siapa pengacara yang ladyshirot ni maksudkan?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 4-5-2021 05:08 PM
Harga susu pn turun dh

Smlm nampak org letak susu jah kat kaunter bayar booth kuih raya. Nampak kecik packaging. Aku pun tanya lah berapa harga? Kot ada mini pack baru. Cashier tu cakap RM5. Makin mengecik packaging ke atau mata aku yg spero? Harga susu jah sebelum ni RM5 ke RM6? Aku taktau.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:58 PM | Show all posts
captainQUE replied at 4-5-2021 05:11 PM
Ha ah Baguslah kn... so Dia makin kaya makin Boleh menganjing netizen... semua sold out Kan, Setak ...

Alaaa.....dia boleh aja buat cam sold out kat webpage dia. Nak 8mpress potential buyers.
Nak tengok dia betul2 terduduk, bila orang dah boikot semua barang jualan dia. Power of purchasing ni terletak kat tangan netz.
Tapi for me....baikla beli Bokitta....CK Rahim utk tudung basahan OK la....but Neelofar tudung buat kesat kaki aja....
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 4-5-2021 02:00 PM
jadi hairan & pelik plk
wlu pun mungkin bagi Lopa
bad publicity is still a publicity

Before wedding dia ada post story criteria suami. I think dia duk describe birdy kut. Perfecto. Now bernanahlah telinga birdy 24/7. Tips tu as though women are so incapable n tugas suami tu 25 hrs making sure wife emotionally OK.. Relationship apa tu. What abt thre man.. Bagi lahspace to breathe... So insecure lopni
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 4-5-2021 12:33 PM
betul la. Takda sapa bekap kali ni. Nak baca juga ayat spin tukang bekap, dah terang lagi nak bersul ...

dik loli dengan jeni belum masuk shift.. tu x de pembackup
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana dikloli n dik jeni ni. Masuk la back up takkan makan gaji buta
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
LipasComel replied at 4-5-2021 12:11 PM
sian pu riz. kahkah. neelofa pun satu, jaga la nama baik husband tu. tengok, yg kena husband kau jug ...

Die sekadar nak buktikan yg ade org (sorang je) nak kawen ngn dia walaupunnnnnnnn... Sambung sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
vanilla_vell replied at 4-5-2021 06:08 PM
dik loli dengan jeni belum masuk shift.. tu x de pembackup

iol tgh tunggu ni ha nak baca diorang spin apa kohkohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 4-5-2021 01:54 PM
Saya adore MizzNina  dalam penghijrahan nya. She turned over a new live. Anak kpd salah seorang ta ...

Good observation.. Nilai kaca vs permata
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Moyangkucing replied at 4-5-2021 04:54 PM
Tak pernah tengok apa2 posting jah atau puriz yang bersama2 atau berkaitan dengan family puriz. Kita ...

Sama je modus operandi mcm mamatini x pernah nmpak pon bergambar dgn family tok khan... Atau nabila dgn famili sharnaz dulu2.. Mgkin i x perasan kot
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Iimaukasturi replied at 4-5-2021 04:37 PM
In laws dia xmalu ke.. Ni bukan menantu.. Ni hantu

Tgk nnt raya ada x picture fmly dgn in laws terpalingg khuens xkn xdeeee
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Can i see  show of hands of para isteri yg terdidik oleh suami di thread ini?

( you wouldnt be one, if you are in this thread).

kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tenang jiwa melihat air muka kedua pasangan ini..

therapeutic....gitewwww
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 4-5-2021 06:31 PM
Tgk nnt raya ada x picture fmly dgn in laws terpalingg khuens xkn xdeeee

pak sabri allows ziarah this raya(latest) tapi bukan merentas negeri.....harap maklum
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerxmas replied at 4-5-2021 06:42 PM
pak sabri allows ziarah this raya(latest) tapi bukan merentas negeri.....harap maklum

Fmly piyu all within klang valley.. xsilap sama daerah gk.. alah.. xsama negeri pon rilek je ank n menantu rentas melangkawi batas..apalah yang nk dinilaikan sgt stakat few k.. Celah gigi je. janji silaturrahim dieratkan kasih sayang bertambah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list