Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
3558
View
27
Reply

Afieq Shazwan Update Hubungan Dengan Wany Kayrie

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-5-2021 03:40 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi dan pelakon, Afieq Shazwan mendedahkan hubungannya dengan rakan artis, Wany Kayrie masih lagi baik meski hanya berhubung menerusi media sosial sahaja kebelakangan ini.


Memilih untuk tidak terlalu memikirkan mengenai soal hubungan cinta di antara mereka, Afieq,24, bagaimanapun mengakui ada meraikan ulang tahun kelahiran bintang asal Sabah itu Mac lalu.


Foto: IG




Masih terlalu awal untuk bercakap mengenai perkara itu. Malah kami pun sudah lama tak berhubung di antara satu sama lain.


Kalau ada pun, hanyalah di media sosial. Bukan bergaduh, cuma dia sekarang sibuk dengan kerjaya dan kembali aktif berlakon. Saya sendiri pun ada komitmen dengan lakonan.


Saya pun tak tahu nak cakap bagaimana Senang cerita kami ni sama sahaja, suka main tarik tali. Cuma, biasalah perempuan akan jual mahal.


Akan tetapi baru-baru ini saya ada berikan ucapan bersempena dengan hari jadinya selain berikan hadiah yang diidamkannya. Dia sendiri pun tak jangka saya berikannya hadiah tersebut, katanya kepada MH.








Mengulas mengenai hal tersebut dengan lanjut, Afieq yang kini popular menerusi lagu Lelaki di Telefon mendedahkan, mereka hanya teman rapat dan bebas untuk berkawan dengan sesiapa saja ketika ini.


Kami berkawan, kalau nak dikatakan kami ni teman tapi mesra, mungkin ya. Malah, kami juga dikelilingi rakan-rakan yang sama.





Foto: IG





Jadi, tiada masalah untuk saya dan Wani berkawan dengan sesiapa sahaja, katanya yang turut menghormati peminat yang menyokong hubungan baiknya dengan Wani atau sebaliknya.


Sebelum ini, keakraban mereka diperkatakan ketika mereka sama-sama menyertai program Big Stage musim pertama, tiga tahun lalu. Malah ada ketikanya, masing-masing turut memuat naik foto dan video bersama di akaun media sosial. -CARI


Sumber: Media Hiburan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-5-2021 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila melingkup macam pasangan sheryl dan azzam (?) ya...biar org kenal ko dengan gosip2 macam ni je what a wasteee.. Dah lama tak jumpa mende aku baru nampak kat feed discover 2 3 hari lepas ada yang repost ko pegi buka sama2 khennn
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:23 PM | Show all posts
pic yang last tu wani sebijik macam pesen ctdk zaman aku cinta padamu
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuanya muka perempuan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 06:33 PM | Show all posts
Edited by giyomi at 5-5-2021 06:35 PM

sendu ko dik wlpon rupa ada sore ada,  tak perlu rasanya nak up citer2 tak berfaedah yg org tak hingin nak tau.  cuba upkan diri dgn bakat sedia ada.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
muka afieq sama dgn muka laki alicia amin
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Desa nan permai sgt, persis namanya wani. Afieq ni weols ad soft spot kt heols. Suara not baddd.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aritu acik ada tgk trek selebriti ke apa ntah pasal afiq ni. Tnjuk hidup dia, umah, bagai2. Mmg dr fmly kaya tp acik suka tgk personaliti dia mcm rendah diri, sopan, bdk baik sgt. Suka acik tgk ko ni afiq.

Wani ni acik xknl sgt.
Tp suara dia sdp jgk besar2 gitu suaranya
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 09:15 PM | Show all posts
Ade orang tanye ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Baju hitam tu nampak tek dia layotnyer
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Statement macam org low iq
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm x kenal  
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 05:28 AM From the mobile phone | Show all posts
apa menda ni shiiiiii yallll???
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Sore sedap tp takde aura, rupa pun seadanya.
Hat laki tu pulak aura kanak2 tebal lagi.
Next...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh.. Ingat update dah bertunang ke.. Dah bernikah ke.. Rupanya hubungan masih baik je laa.. Boringggggggg
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 09:49 AM | Show all posts
bosan noksss. next!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis gemor mendada ehh
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 10:51 AM | Show all posts
Gambo last nampak muka wany cam ahkak nita
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 10:33 AM | Show all posts
Big stage dah 3 years eh? wow cepat masa berlalu
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 11:04 AM | Show all posts
hyie replied at 5-5-2021 04:23 PM
pic yang last tu wani sebijik macam pesen ctdk zaman aku cinta padamu

tahi nya ko
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list