Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
8864
View
112
Reply

BLACKPINK Malaysia - Lagu Raya tapi seksi-seksa, Siapa Mereka ini?

[Copy link]

Author: piao    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-5-2021 09:22 PM | Show all posts |Read mode
BLACKPINK malaysia - Lagu Raya tapi seksi-seksa




Biodata Dolla Popular Dengan Lagu Dolla Make You Wanna|KORANG kenal tak dengan sebuah kumpulan muzik wanita Malaysia ini yang dikenali sebagai 'Dolla'? Kumpulan DOLLA yang terdiri daripada empat orang ahli iaitu Angel, Sabronzo, Syasya dan Tabby merupakan sebuah band baru bergenre pop dari Malaysia yang kini semakin dikenali orang ramai apabila single pertama berjudul ''Dolla Make You Wanna" mencecah 1 juta tontonan di laman YouTube. Jom kenali biodata kumpulan DOLLA Malaysia lebih lanjut dibawah.



Biodata Dolla Popular Dengan Lagu Dolla Make You Wanna

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan Biodata Dolla Malaysia (Angel, Sabronzo, Tabby dan Syasya) termasuk nama penuh, asal, umur, agama, pendidikan dan kerjaya:

Nama Kumpulan: DOLLA
Asal: Malaysia
Ahli Anggota Band: Angelina Chai (Angel),
Sabrina Rusli (Sabronzo), Noorsyasya Afiqah Shahrizal (Syasya), Tabitha Ariel Lam (Tabby)
Genre: Pop
Syarikat Rakaman: Universal Music Malaysia
Lagu Single: Dolla Make You Wanna (2020)
Laman Sosial:
Instagram: https://www.instagram.com/dolla.official/

Senarai Biodata Penuh Kumpulan Dolla Malaysia
1. Angel Dolla
Nama Penuh : Angelina Chai
Umur : 19 tahun
Asal : Kuching, Sarawak
Pendidikan : Diploma in Music
Instagram : https://instagram.com/bbyqngel

2. Sabronzo Dolla

Nama Penuh : Sabrina Rusli
Umur : 25 tahun
Asal : Kuala Lumpur
Pendidikan : Bachelor of Marketing
Instagram : https://instagram.com/sabronzo

3. Syasya Dolla

Nama Penuh : Noorsyasya Afiqah Shahrizal
Umur : 19 tahun
Asal : Kuala Lumpur
Pendidikan : Foundation in Medical Science
Instagram: https://instagram.com/dolla.official

4. Tabby Dolla

Nama Penuh : Tabitha Ariel Lam
Umur : 20 tahun
Asal : Kuala Lumpur
Pendidikan : Bachelor of Psychology
Instagram: https://instagram.com/tabbybabyy





Sumber:https://www.ohhiburan.com

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 5-5-2021 09:23 PM | Show all posts
sampah plastik biru ni....
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 09:36 PM | Show all posts
dah seksi n copy blankpink pun sendu ko dek
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eddysheddy at 5-5-2021 09:49 PM

yes! best! ada pun thread ttg lagu raya Dolla ni.  suka sgt lagu ni
lagu raya pun trending kat youtube gitew. cepat je mendaki tangga mula hari tu 40 ni dah 4. good job girls
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 09:44 PM | Show all posts
Sabronzo konon.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba repair sikit muka tu bg kurang nmpk jinjang. Baru la boleh saing2 blackpink in your area!
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 09:51 PM | Show all posts
harap seksi je la....
nyanyi kelaut dalam..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 09:52 PM | Show all posts
Lama dah takde grup gegirl..last zmn hoorayyyy dulu2 adalah feminim,elite
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eddysheddy at 5-5-2021 10:03 PM

Grafiti Dolla oleh Samsung.. walaupun org cakap apapun tentang Dolla.. sentiasa dapat kepercayaan brand Korea. Itu hari Hyundai la ni Samsung pulak. sendu la sgt kan huhu. Brand Korea sendiri boleh je terima diorg. org kita je yg dok kondem sana kondem sini huhu
Screenshot_20210505-215621_Chrome.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
lagu natam apooo ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ketahian apa kah innehhh??!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 10:23 PM | Show all posts
Tabby sedap
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 10:33 PM | Show all posts
Dulu aku mengutuk juga group ni, lama2 rasa okay ja...

tak rasa macam Blackpink, lebih macam little mix/fifth harmony..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
piao replied at 5-5-2021 09:23 PM
sampah plastik biru ni....

siapa sampah plastik biru haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
lagu raya dorang best gila aku duk repeat kat youtube
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 5-5-2021 09:52 PM
Lama dah takde grup gegirl..last zmn hoorayyyy dulu2 adalah feminim,elite

motip dah takde grup gegirl? punya gegeh dak2 de farm menari bagai chuolss whoareyouss jah?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 10:58 PM | Show all posts
Takdalah seksi mana pun, dah macam برقع‎ taliban ja baju pink tu.. ni mesti nak menjaga hati ummah melayu isle kan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 5-5-2021 09:40 PM
yes! best! ada pun thread ttg lagu raya Dolla ni.  suka sgt lagu ni
lagu raya pun trending kat yout ...

Haah lagu raya dorg ni senang tangkap.. blh evergreen ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eddysheddy at 5-5-2021 11:29 PM
bakingsoda replied at 5-5-2021 10:44 PM
lagu raya dorang best gila aku duk repeat kat youtube


best sgt. ada part yg rasa syahdu sgt walaupun campur rap angel tu. suara diorg ngam ngan lagu ni. suara sabronzo tu dok sebut sebulan ibadah tu sedap pulak .  suara tabby part sebut salam aidilfitri ngan umat manusia tu best
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 5-5-2021 11:19 PM
Haah lagu raya dorg ni senang tangkap.. blh evergreen ni..

haha kan sebab tu kot diorg buat lirik yg normal raya bukan pkp hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list