Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
9428
View
112
Reply

BLACKPINK Malaysia - Lagu Raya tapi seksi-seksa, Siapa Mereka ini?

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Post time 6-5-2021 09:44 AM | Show all posts
aku masuk thread ni terus dengar lagu2 dolla...sedap pulak..sblm ni x pernah ambik tau pun...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 09:52 AM | Show all posts
URUHA replied at 6-5-2021 01:16 AM
Yg ni ke chuols?

Gula Gula

murung nya iools tengok max 247 tuuuuuuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 10:19 AM | Show all posts
hang patut tambah H belakang=jadi DOLLAH
ape sabronzo ,,,ko igt ko vicenzo?

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 10:29 AM | Show all posts
bagus jgak masing2 dlm pendidikan...tp pehal dri rusli terus ke sabronzo
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedap di halwa pendengaranku, betterlah dari lagu raya bbnu yg lain. Cuma satu la, tak gemor lagu raya gini pun nak rap, tapi yelah untuk generasi baru kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedap gak lagu raya depa
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eddysheddy at 6-5-2021 11:16 AM
cikkuntum replied at 6-5-2021 10:29 AM
bagus jgak masing2 dlm pendidikan...tp pehal dri rusli terus ke sabronzo


her name is sabrina.. sabronzo tu maybe nama stage dia la. sheols penari dan guru tari sebelum dgn Dolla lg. jgn main2... sheols ada ijazah graduated from universiti di USA
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:11 AM | Show all posts
Tabby pun boleh..... meowwww.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Blackpink comel2 je...mcm langit ngan bumi klau nak compare..klau nak buat girl group nape x ikut acuan kpoop...amik yg betul2 lawa n comel..bakat nyanyi x payah pun xpe baru la mendunia
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
grouper replied at 6-5-2021 11:26 AM
Blackpink comel2 je...mcm langit ngan bumi klau nak compare..klau nak buat girl group nape x ikut ac ...

masalahnya bukan diorg yg nak jadi blackpink.. kebtulan 4 pompuan orang pun terus label blackpink. ko ingat kalau diorg nak sgt jadi blackpink diorg teringin ke nak buat lagu raya?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
grouper replied at 6-5-2021 11:26 AM
Blackpink comel2 je...mcm langit ngan bumi klau nak compare..klau nak buat girl group nape x ikut ac ...

masalahnya bukan diorg yg nak jadi blackpink.. kebtulan 4 pompuan orang pun terus label blackpink. ko ingat kalau diorg nak sgt jadi blackpink diorg teringin ke nak buat lagu raya?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:46 AM | Show all posts
eddysheddy replied at 6-5-2021 11:09 AM
her name is sabrina.. sabronzo tu maybe nama stage dia la. sheols penari dan guru tari sebelum d ...

ooooo wowwww... bagus la gitu...xde la harap spm 10A je
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 5-5-2021 10:00 PM
Grafiti Dolla oleh Samsung.. walaupun org cakap apapun tentang Dolla.. sentiasa dapat kepercayaan br ...

Kan? Sedap jer lagunya. Tak de lah seksi mana. Macam mana mesia nak ada girl group, ramai sgt polis aurat kat luar tu.... Mereka jual bakat...jangan jual ugama sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
nanasno replied at 6-5-2021 09:52 AM
murung nya iools tengok max 247 tuuuuuuuuuuuuuu

Memang murung pun Kononnya nak tiru Super Junior tapi nan hadooo. Meols yg tgk vid tu pulak yg rasa malu Entah apa la perasan anak2 diorang kalau tertengok vid tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 6-5-2021 11:40 AM
masalahnya bukan diorg yg nak jadi blackpink.. kebtulan 4 pompuan orang pun terus label blackpink. ...

Kadang kita ni bakat luar kita puji kemain, bakat local belum apa2 aurat dulu yg ditengok. Lepas tu bila kat tv muka mira jer yg keluar (sebab memenuhi kriteria sopan), kita complain jugak....sebab tu meols appreciate artis cam kupu kupu, faz, siti saleha, yuna dll....jadi diri sendiri jer...jual bakat.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:02 PM | Show all posts
Raya Raya Rap uouls!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakle aku tgk mv lagu raya ni smpai habis...hahahahahaha...

Suka tgk baju pink berjurai2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:22 PM | Show all posts
Mendidih darah Awie tgok. "Aku nak menapak dulu punye susah! Budak sekarang upload utube terus meletop. Ini tidak adilll!"
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde lh seksi mn

Lagu raya pun catchy

Thn ni ramai yg buat lagu raya baru
Msg2 ikut genre dan style msg2 dgn sedikit element traditional sound

Lg 1 yg menarik yonnyboi kmy Kimo, luca sakti dgn ramai lg dlm 1 lagu
Not bad jgk yg tu

Ft dgn zizi kirana pun ok

Penyanyi bernombor thn ni so far xde lg

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:15 PM | Show all posts
biar aaaaaaaa...... suka aku tengok.. .. bosan aku dengan retis acah acah alim yg ntah hape2 tuh

yg tak suka.. yg ghairah naik nagfsu terus nak merogol orang bilatengok depa... harap jahanamkam skrin bila nampak depa ni ye...  utk kebaikan diri korang jugak

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list