Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
9391
View
112
Reply

BLACKPINK Malaysia - Lagu Raya tapi seksi-seksa, Siapa Mereka ini?

[Copy link]

Author: piao    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-5-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
jemahjacjon replied at 6-5-2021 08:40 PM
Apo sembang heritage akak oi. Leluhur i takde rambut karat terliuk lentok menari2 mcm kpop wanabe. ...

Eh, kakak juga yang suruh repair muka kan? Post aku tu khas untuk part repair tu la. Apsal tak bangga dengan wajah nusantara kita sampai nak kena repair? Dan bila ai kata nusantara, rupa oriental nusantara tu termasuk juga. Uol dah tua mungkin sampai tak ingat gimana Elite, Feminin sama seksi dengan budak2 ni nyanyi terliuk lentok di TV nasional. Elite tu siap dengan pakej rambut karat lagi. Lagi satu mengapa mahu mereka berupa kpop jika mereka asalnya dari Malaysia? Kenapa dulu Feminin, Elite yang (berkiblatkan girl group barat) tiada pula disuruh repair muka jadik kokesen?

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
jemahjacjon replied at 6-5-2021 08:40 PM
Apo sembang heritage akak oi. Leluhur i takde rambut karat terliuk lentok menari2 mcm kpop wanabe. ...

Btw, ciri asli nusantara sebenar sememangnya seksi namampus ya. Berkemban, berbaju kebaya segala. Takda maknanya leluhur asal tutup aurat ya. Tu tak termasuk menari meliuk lentuk lemah gemalai gerakan menggoda mengikut irama tradisional.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-5-2021 08:56 PM
Btw, ciri asli nusantara sebenar sememangnya seksi namampus ya. Berkemban, berbaju kebaya segala.  ...

Baiklah akak. Baiklah. Lepas ni iols stan dollah cikebum ni ye kakak. Apa sahajalah asalkan kaka hepi. Kalau blackpink ada blink. Kalau bts ada army. Kalau dollah cikebum ni ada apa kaka?

Iols suggest dollalas. Nk samdol pun boleh kaka.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh girlband mcm ni lama dah x muncul...dulu2 elite..feminin...

Good luck...de sorg tu iras Lisa lor
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
tak sabar nak raya bila dgr lagu ni.. no more sesuci lebaran, nazam lebaran, air mata syawal lagi so yesterday haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 6-5-2021 08:02 PM
Shasha dgn Tabby, saya cam. Sabrina dan Angel sy tak cam. Comel la depa. Menari pun best. Nyanyi so  ...

syasya yg paling tinggi, tabby yg paling cerah, angel yang rambut biru, sabronzo yg paling kakak. tapi di mata ku sabronzo paling cantik kot.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
URUHA replied at 6-5-2021 07:47 PM
Jadi kecaman sbb diorang seksi. Netizen Malaysia kan lagi suka typical hijabista. Padahal yg bertu ...


what i like about this group adalah its combination between malay and chinese and theyols sangat selesa dan fasih cakap melayu walaupun lagu diorg campur english. in fact i rasa tabby paling fasih dan selesa cakap melayu. i rasa this group sooo malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
omg dah trending no.2 lagu dolla ni di youtube! moga terus mendaki
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagu raya dolla boleh jadi evergreen macam lagu feminin kurniaan di hari raya..senang nak tangkap kat telinga aku
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 5-5-2021 03:26 PM
sesuailah kot dgn budak2 pada zmn skrg.ok je.
Korang2 yg acik2 ,remaja purba zaman britneyspears,sp ...

Yg ngata tu layan lagu zaman purba jiwang jiwang..90s the best okey..boyband dan girlband semua suka
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagu raya hael husaini bersyukur seadanya dan senyum ramadan
Lagu ni agak baru..bila dengar dua lagu ni feel raya tu ada
Boleh jadi evergreen juga
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
grouper replied at 6-5-2021 03:26 AM
Blackpink comel2 je...mcm langit ngan bumi klau nak compare..klau nak buat girl group nape x ikut ac ...

Yg dua lagi tu non muslim
Nampak macam korean jer
Badan kecik
Muka comel
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:58 AM | Show all posts
aku suka lagu raya dorang..best dari lagu iman troye dan ana rafali
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 10:46 AM | Show all posts
ohhh okayyyy.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Bunyik mesin je lebih.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 11:01 AM | Show all posts
tolak tepi la kan keseksian deyoll, tapi lagu ni sedap sgt dengar kat radio mmg terbawak2 feel happy nk raya.. ni lagu dengar 2 3 taun lagi pun still sedap rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
3 org 19 tahun, yg sorang jauh benar umurnya 25. Aku mcm nampak lisa n jennie kat situ, hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 12:00 PM | Show all posts
lebih suka lagu raya mereka dari lagu raya alip sok.. somehow catchy pulak lagu dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
lebih kpd wonder girls je ni.. nobodynobody
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape2 jela dik... Hakak rs takat ni feminin ngn elite jer yg hakak igt...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list