Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
9431
View
112
Reply

BLACKPINK Malaysia - Lagu Raya tapi seksi-seksa, Siapa Mereka ini?

[Copy link]

Author: piao    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-5-2021 12:00 PM | Show all posts
lebih suka lagu raya mereka dari lagu raya alip sok.. somehow catchy pulak lagu dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
lebih kpd wonder girls je ni.. nobodynobody
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape2 jela dik... Hakak rs takat ni feminin ngn elite jer yg hakak igt...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Euw copycat wondergirls nobody music video
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
iols rindu group2 macam ni....
harap lagi byk girl group hot2 mcm ni ditanah air. bosan la nengok mcm penyanyi wani hasrita iman troye dan seangkatan yg pakai tudung baju x pandai pilih. image kelaut dalam. selekeh je nengok.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 5-5-2021 10:44 PM
lagu raya dorang best gila aku duk repeat kat youtube

Kan best sgt,mcm blh byg nt naik kereta nk psg lagu ni d hari raya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Body_language replied at 6-5-2021 08:14 PM
aku mula2 dulu kutuk gak zaman Dolla Make You Wanna. Tp lps Impikan selalu keluar radio terminat l ...

Haah verse mula2 tu mmg kedengaran lagu Madu Tiga.. lagu ni antara lagu raya baru yg senang tangkap kat telinga. Blh jadi evergreen.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 07:59 AM | Show all posts
gittewwww

pondan2 skrg dh xlayan ziana siti bagai

semua dh jadi askar wataniah idolla against kpoopers di sosmed
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-5-2021 07:52 PM
Seksi meka bukan lah tahap Alicia Amin ka, Ezurin tu ka. Mengada ja yang kecam sebab seksi la, rup ...

Kalau nak ikutkan retis dulu2 pun ramai je yg lagi seksi. Even zaman P Ramlee pun ada jugak pelakon yg seksi. At least Dolla kalau perform kat tv & events diorang x kan pakai pakaian yg over sbb diorang tau kt Malaysia ni bnyk polis aurat Bagi meols talent tu yg penting.

Yg duk kecam dari segi rupa & nak suruh repair muka tu sejenis otak sempit. X semestinya muka kena putih melepak & badan sekeping baru dikira cantik. Wtpe gigih nak ikut korean beauty standards? Patutnya kena hargai kecantikan nusantara. Ramai je international fans yg puji Dolla members ni cantik dgn kulit tan & kuning langsat & diorang selesa dgn body yg curvy. Muka nusantara ni kalau g Europe or US mmg jadi kegilaan sbb exotic. One of my friends muka melayu habis & kulit tan tapi ex bf & bakal hubby semua kokesen
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
URUHA replied at 11-5-2021 01:10 PM
Kalau nak ikutkan retis dulu2 pun ramai je yg lagi seksi. Even zaman P Ramlee pun ada jugak pelako ...

iols duk aussie ni pun sama. Wanita tan skin jadik perhatian.
Bukan je jantan mat saleh, minah saleh pun suka tan.. pakat mai beli banyak self tanner haha.
Bagi iols dolla ni sedap je lagu raya dia. Lagu raya kan, of course la kena happy happy.
Sapa tak support tu suka hati la. Ramai je yang enjoy lagu ni budak pun suka.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 6-5-2021 10:50 PM
what i like about this group adalah its combination between malay and chinese and theyols sangat ...

Me too!!! & yg paling best walaupun ada chinese members tapi diorang siap ada lagu raya lagi. Benda ni menunjukkan yg non malays pun leh respect & appreciate malay & muslim culture. Tu pun ramai x sedar & hanya tau cari salah & kecam je.

Tabby paling fasih ckp BM & Angel punya BM pun dah ada improvement. Cute je tengok diorang semua. Walaupun diorang seksi tapi diorang x gedik. Meols lagi nyampah awek hijabista seluar senteng shawl jerut leher duk tergedik2 menari Overall meols enjoy je lagu2 diorang & hopefully diorang xkan ada kontroversi murahan
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 11-5-2021 01:15 PM
iols duk aussie ni pun sama. Wanita tan skin jadik perhatian.
Bukan je jantan mat saleh, minah sa ...

Tu lah... Ummah kokesen sgt hargai org kulit tan. Tapi org nusantara pulak gigih nak kulit putih melepak. Kononnya kulit tan or kuning langsat ni x cantik. Sampaikan org yg kulit tan ni ada yg low self esteem. Benci dgn mindset putih = cantik semua warna kulit cantik hokeyh.

Bagi meols lagu raya Dolla ni best sbb ada kombinasi muzik moden & tradisional. lagu & lirik pun sgt catchy. Meols prefer lagu raya yg happy. X minat lagu2 raya yg sedih ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by syafarah_2k at 11-5-2021 01:30 PM

Ermmmm....xsheeedapppp langsung
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kumpulan baru ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
URUHA replied at 11-5-2021 01:27 PM
Tu lah... Ummah kokesen sgt hargai org kulit tan. Tapi org nusantara pulak gigih nak kulit putih m ...

Sabronzo cantik ok.cantik melayu tapi still melayu still pandang yg putih2 jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Eramie96 replied at 12-5-2021 12:18 AM
Sabronzo cantik ok.cantik melayu tapi still melayu still pandang yg putih2 jgk.

Sabronzo sejenis muka Melayu asli yg exotic & hot habis her tan skin sgt cantik & ala2 latina gitchew.

Melayu yg gila kulit putih ni species x sedar diri. Sedar la sikit ko duk kt negara khatulistiwa so mmg perlu la extra melanin utk protect kulit. Kokesen tu ha sanggup berabis masa & duit semata2 nak kulit tan. Zaman dah maju tapi ramai je manusia kolot yg masih g ukur kecantikan based on warna kulit. Yihhh sgt!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list