Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
9429
View
112
Reply

BLACKPINK Malaysia - Lagu Raya tapi seksi-seksa, Siapa Mereka ini?

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Post time 5-5-2021 11:26 PM | Show all posts
sesuailah kot dgn budak2 pada zmn skrg.ok je.
Korang2 yg acik2 ,remaja purba zaman britneyspears,spice girls,kru,4u2c
memanglah rasa nak muntah.

Ehhh done bekappp
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 11:27 PM | Show all posts
user.name replied at 5-5-2021 10:54 PM
motip dah takde grup gegirl? punya gegeh dak2 de farm menari bagai chuolss whoareyouss jah?

Aku puji tu..cer ko baca dgn intonasi yg betul ahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tu.muzik lain dari yg lain sikit.tak la selalu layan jiwang meleleh mcm bdk bbnu lain.pattern bbnu skrg iman troye ala nabila razali,aina abdul pattern ernie zakri,dak bigstage pattern jiwang.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagi meols lagu raya Dolla ni best je. Fun & catchy gittewh. Yg seksi tu pun non muslim so kira boleh terima lagi la. And then mcm cute je tengok non muslim pun happy nyanyi lagu raya skali dgn member muslim diorang. Dolla ni nyanyi live best je. Masing2 amik vocal class. Way better than Toye Bilibili & Cik Nab yach. Meols suka je lagu2 Dolla ni. X minat lagu jiwang karut hampa merana bagai
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
erami96 replied at 6-5-2021 12:14 AM
Ok la tu.muzik lain dari yg lain sikit.tak la selalu layan jiwang meleleh mcm bdk bbnu lain.pattern  ...

Sokong 100% Meols x minat lagu2 jiwang karut. Kalau tgh stress makin stress jadinya dgr lagu jiwang ni. Lagi prefer lagu yg catchy dgn sentuhan modern music mcm edm, dubstep & etc. Kalau dgr lagu Impikan / Watch Me Glow tu rasa mcm badass & ready to slay gittewh
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh la..wpun seksi seksa tapi.lagu masih boleh dengar lg..
Ada satu lagu raya main kat radio tu xtahu yoniboi ke sape nyanyi , stress dengar..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw asal ada 4 org ahli je gigih nak kaitkan dgn Blackpink. Apa la yg gempak nau Blackpink tu? Nyanyi live pun hauk & harap lipsync je
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg sorang tu dah iras lisa BP dah
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:40 AM | Show all posts
Boleh je grp ni, xde lh truk sngt.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok la dri yg sblm depa. Xingat nama tp pernah viral
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 6-5-2021 12:41 AM
Ok la dri yg sblm depa. Xingat nama tp pernah viral

Yg group Gula2 ke chuols? Konon2 nk buat konsep ala2 kpoop tapi sgt hauk
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohh dorang ke nyanyi..selalu dgr kat suria
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
URUHA replied at 6-5-2021 12:44 AM
Yg group Gula2 ke chuols? Konon2 nk buat konsep ala2 kpoop tapi sgt hauk

Agknya kot. Dia keluar skali dgn grup lelaki muka jawa tp acah kpop. Yg tu lagi hauk dgn kaki besar, muka jawa. Yg ni i pernah tgk vc diaorang skali, ada jugak skill menari. N rupa pon xde lah mcm xsiap
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
ingatkan dolah
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 6-5-2021 12:53 AM
Agknya kot. Dia keluar skali dgn grup lelaki muka jawa tp acah kpop. Yg tu lagi hauk dgn kaki besa ...

Yg ni ke chuols?

Gula Gula


Max 247


Leh kemurungan tengok Mesti ahli kumpulan ni malu gler tgk vid ni skarang
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:36 AM | Show all posts
so chuols nak girl group semua berhijab berniqab mcm lopa kaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Bestlah pulak
Ulang2 aku dengar
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 09:18 AM | Show all posts
anony-mous replied at 6-5-2021 12:39 AM
Yg sorang tu dah iras lisa BP dah

tak mengaku sheols...

padahal nyata2 mengopy lisa..yihhh


Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagu dia best, sesuai untuk orang2 muda. Yang tua2 of course la sangkut kat lagu saloma dan sudirman lagi duk ulang2. Jangan lupa pakai anti aging seperti estee lauder advanced night repair yach. Mungkin sempat lagi nak nampak macam budak 5 tahun sebelum raya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 09:39 AM | Show all posts
yayng seksi tu pun org kuching tu. tak kesah pun. non muslim. tegedit2 pun leh menari ok la.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list