Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
20682
View
320
Reply

Isteri Lan Solo Lega Sempat Bawa Anak Blonde Rambut Sebelum PKP

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-5-2021 09:33 AM | Show all posts |Read mode
Isteri Lan Solo, Sheila Hasim meluahkan rasa lega apbila sempat membawa anak-anaknya mewarnakan rambut sebelum  Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan semula.


Di Instagram, Sheila kata duit Lan Solo habis sebab melayan permintaan anak-anak mereka untuk mewarnakan rambut.


Kredit foto: IG





???Nasib baik sempat pergi blonde rambut! PKP wak..malas dan KY nak fikir kenapa dan kenapa.. Awak semua tau tak..buat rambut diorang berempat ni je, boleh botak kepala daddy beliau tau. Takkan tu pun nak kecam, duit daddy depa..bukan duit ampa..,??? tulisnya sebagai kapsyen.




Kredit foto: via rotikaya



Dalam masa yang sama Sheila berharap agar suaminya dapat memberikan sesuatu kepadanya sempena raya.


Perkongsian isteri penyanyi itu nampaknya mengundang pelbagai kecaman memandangkan anak-anak tersebut masih kecil dan bersekolah.


  



Namun tiada sebarang reaksi dari pasangan ini.


Tak mengapalah kan duit bapak mereka, bukan bapak anda. Tak begitu? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-5-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Astaga anak lelaki dia macam pilakk dah aiii tengok
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh rupanya mereka laki bini kan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Maafin gue.
Ganja tengok dah macam anak orang asli yang mandi air karat

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
dh agak bakal jadi cercaan poremer cari penampilan bdk2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:48 AM | Show all posts
Pelik mak bapak zmn skrg..anak2 nak kaler rambut pun ikut je..tp klu anak comel mgkn kurang kecaman
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti kena kecam
Sbb anak2 dia x cerah kan

Paling x boleh blah siap suh anak dia pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduiii kenapa lah mcm ni Lan ni.... anak dia nak jadi Jimin BTS
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:50 AM | Show all posts
hahaha
dah rupe ape dah aku tgok anaknye
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya hamponnnnn
Rasa nak cuci mata meols dgn Clorox
Serupa anak Papua New Guinea dah hoiiiii... Acah2 Korea pulak lagi
My eyessss... My eyesssss...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
kelakar la bini lan ni..masa tengah taip status tu dah siap2 rasa defensive
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm puasa ni.. Xnk kutuk rupa.. Bdk2 xsalah.. Yg salah makpak nye.. Mata kero ke laki bini ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa la tak fikir sebelum post something... nampak bawaudalwauha mak pak nya. Bukan orang heran duit sapa tp benda yang dibuat betul ke salah kak oiii
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Park Jimin????
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:56 AM | Show all posts
anak2 itu dicorakkan oleh makbapak. hmmm...entahlah. lantak lah, anak deme. pandai2 lah handle kalau esok besar still dgn berambut karat.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja: Maafin gue.Ganja tengok dah macam anak orang asli yang mandi air karat


Heheheh... anak orang asli pun ada elok lagi kejadiannya yang viral tiktok haritu
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 yg nak kaler rambut ke makpaknya yang nk kalerkan anak depa kaler blonde gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka tengok budak2 yg natural aje rupa dia..muka cukup dgn bedak baby pun dah comeyy. Paling x menahan jenis mak2 yg anak kecik2 lagi tapi gigihlah buh mekap segala tok nenek kat muka budak2 rambut pun melambak aje aksesori yg comel2, x payahlah ikut aje kehendak anak utk kalerkan rambut
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 7-5-2021 09:49 AM
Mesti kena kecam
Sbb anak2 dia x cerah kan


Nak warnakan rambut ni bkn main rembat asal boleh jadi blonde. Nak2 pulak org asia yg lebih sesuai dgn rambut hitam. Budak2 ni lebih pada salah pilih warna la aku tgk. Nak kata sbb kulit tak cerah tak juga sebab ada je cainis yg dye rambut tp nmpk serba tak kena. Maknya pun asal boleh nak popular...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 10:02 AM | Show all posts
mcm bebudak bajau laut dah nengok nye.. hahahah! kecuali yg rambut purple.

sayang betul..rambut kanak kanak kan elok lagi..original. dah color2 mcm gitu rosak la.. ingat senang nak bela rambut ni agak nyerr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list