Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
14552
View
180
Reply

Selebriti lelaki, hero malaya tampan berbaju raya

[Copy link]

Author: alisaali       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-5-2021 09:45 PM | Show all posts |Read mode
Edited by alisaali at 9-5-2021 10:19 PM

Smpena nak raya minggu depan, jom la kita cuci mata tengok selebriti lelaki tempatan, hero malaya yang handsome berbaju melayu, berkurta. Pilih la yang mana satu idaman kalbu Yang mana takde kat sini, tepek la sekeping dua gambar hero kesayangan korang.nak buat poll tak cukup point.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  
  

  

  

  

  








Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 9-5-2021 09:51 PM | Show all posts
  

  



Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 09:52 PM | Show all posts
shuk tu dh mcm belon
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
izue sempoi.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Rengsa tgk org pakai baju melayu dgn kasut.

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
daddy fatima helokkk.. baiya jual carpet tu sila ke blkg sikit
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:27 PM | Show all posts
meols rasa yang paling cantik elok terletak bajunya adalah kak haelina. kaler baju pon cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by codenamedream at 9-5-2021 10:33 PM

Nak request,  jarakkan sikit pic daddy Fatima dgn isteri Jah.  Beza sangat kewangian nya,  dgn baju x gosoknya.  
Isteri jah letak sebelah Syuk lagi OK.  
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Loli & jeni dah berambus ke dr bodgos ni.xde nmpk pun kelibat deyeol memuja kapel paki tuh.ke dah insaf.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Syuk tahan nafas eh? Tak minat lah tengok laki berkurta. Baju melayu juga nampak segak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 9-5-2021 10:32 PM
Nak request,  jarakkan sikit pic daddy Fatima dgn isteri Jah.  Beza sangat kewangian nya,  dgn baju  ...

hahaha isteri jah & syuk tak patut masuk dlm list pun. dua2 kepam
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
fattah amin paling segak, no 2 awal ashari..titik
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Yummy nye BamTah. Melekat helok terletak je baju dia.
Si Syuk dah mcm buah Oren busuk
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 9-5-2021 10:33 PM
Loli & jeni dah berambus ke dr bodgos ni.xde nmpk pun kelibat deyeol memuja kapel paki tuh.ke dah in ...

Dia tunggu thread stokis2 nilopak tu sunyi sikit nanti dia buat comeback la tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tengok awal berbaju Melayu. Kemas & sleek.

Daddy fatimah tak perlu kata apa2 lagi, herlokk berdooh.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
aduh tgk scroll nampak pulak bangla karpet nilai 3
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh jakel lantik shuk jd duta ke ? Bio betik dgan reputasi shuk yg jahanam. Ada ke org nk beli

Pd iols yg plg ensem mk k clique. Iols rengsekk tgok laki pakai baju melayu kemas2 warna terang2 melainkan masa nk menikah jah.. bukan la suruh pakai baju melayu selekeh2 tp suka tgok laki pkai simple2 je mcm mk k clique tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Alip sukri paling hensem kebabom, tu blom dia nyanyi lalala raya lg tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bang la nya ru pa is tri jah.

Kalah teruk dengan melayu yang dihina2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Laku dak baju shuk tu?
Diskaun 100% mestinada yang ambik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list