Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18673
View
238
Reply

"Patutlah Menurun Kat Neelofa Cantik,"-Ameera Khan Kongsi Gambar Ibu Dan Nenek Zaman Muda Mudi

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-5-2021 01:50 PM | Show all posts |Read mode
Sempena sambutan Hari Ibu, adik Neelofa, Ameera Khan ada menitipkan ucapan buat ibunya, Datin Noor Kartini Noor Mohamed.


Dalam masa yang sama, Ameera juga sempat memberi ucapan indah buat neneknya,Bibi Khoteja Yusof.


Foto: IG




???Happy mother???s day Mama & Umi. My mama, my bestfriend, i???m so lucky to have your love in my life and your light guiding my steps.


???Thank you for not telling my siblings that im your favourite.


???My sweet grandmother, Umi, you???re the most selfless, caring person in my life. Thank you for still cooking for me on your laziest days and thank you for giving birth to my bestfriend hehe.⁣ I love you," tulisnya sebagai kapsyen di Instagram.




  



Nampaknya gambar ibu dan neneknya menjadi perhatian netizen.


Di ruangan komen, penuh dengan pujian! Kata mereka Datin Katini dan Umi Bibi sangat cantik di zaman mudanya.




  



  



Antara komen:


???Lawa dooh! Mace cerito mat salleh jamee dulu-dulu."


???She so pretty omg."


???Cantiknya nenek dan emak. Patutlah menurun kat Neelofa cantik."




  



???Ingatkan Neelofa and your mom dah cantik, rupanya nenek lagi cantik. Patutlah semua cantik-cantik je."


Wah, korang tak nak ke muat naik gambar ibu dan nenek juga? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-5-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Please move this thread to bod personaliti media, thanks.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Hargai ibu bukan terletak pada sekeping gambar dgn wish berjela2.. Tp bila mendoakn ibu setiap kali lps solat n jaga maruah ibu dgn tingkah laku kita..

Muka tipikal paki gitu pon kata lawa. Nasib leluhur paki negara dunia ketiga..

Klu genetik german ke uk ke brazil ke estonia ke.. Xtaula riak dia level tinggi mana
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:05 PM | Show all posts
No one gives a flipping eff.
Gi kat bod personaliti media sana...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-5-2021 02:01 PM
Hargai ibu bukan terletak pada sekeping gambar dgn wish berjela2.. Tp bila mendoakn ibu setiap kali  ...

Couldnt agree more
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak taste muka paki
Bila isi borang tick kat bangsa Melayu. Patutnya tick kat bangsa Lain-lain.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
I nak tanya jela ni. Tanya je eh. So perangai cunning bitch jahkubis tu menurun jgk ke dpd mak & nenek dia?
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:12 PM | Show all posts
Ada darah mat saleh ke. Memang lawa tok dia..tak gelebeh ada toddler
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:12 PM | Show all posts
dh tkde modal lain..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila lama lama tgk mak tini mcm wajah cantik biasa jah ada ternampak gambar kat mana ntah rasa wajah dia biasa sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
tahun lepas pun sama je tred ni.. mcm bangang ko ni sepul
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Setiap thn ulang cetita yg sama mcm spm dia tu
Banggalah berwajah melayu, x minat muka paki bau kari sombong bengis mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap nk tmbh komen lg satu..

Anak si mamatut rimau ni ada byk.. Tp yang menjadi satu pon xde.. Muka paki yang dibangga.. Alahai.. Kt paki tu bsepahla.. Muka si jah dia sembang lawa? Si aqief tu buruk ja.. Lawa lg set melayu tulen mcm bamtah
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak mcm org jantan btudung makin lama si lmk ni knp eh. She did somethg to her face ke.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah... Ni cerita yg diulang ulang sekian kalinya!!! Memang bodoh la repot kebangangan jizklongklong
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw mak aku lagi cantik & muka ayu dari mak kau yg berwajah bengis. Sesuai dgn hati dia yg berkeledak tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:36 PM | Show all posts
Lawa ke? Biasa je, macam muka aci kedai
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:38 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 10-5-2021 02:18 PM
tahun lepas pun sama je tred ni.. mcm bangang ko ni sepul

Thread ni setahun 3 kali akan naik.. hari jadi mak dia, hari ibu, hari anniversary
Sbb anak2 dia suka throwback gambar mak dia masa muda
Nak tunjuk mak dia tu terpaling lawa

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:39 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 10-5-2021 02:06 PM
Tak taste muka paki
Bila isi borang tick kat bangsa Melayu. Patutnya tick kat bangsa Lain-lain.

Setuju! Bila tanya orang apa? Melayu ke? Dia geleng-geleng cakap bukan melayu, saya pakistan
Dalam ic kau melayu.. jangan nak berangan
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:49 PM | Show all posts
Lawa lagi nenek aku.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list