Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
5370
View
54
Reply

Arrora Salwa Dituduh Buat Hidung

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-5-2021 12:30 PM | Show all posts |Read mode
"Memang sis (saya) buat hidung ini …".


Demikian kata penyanyi, Arrora Salwa ketika menjawab pertanyaan netizen di Instagramnya yang mempersoalkan bentuk wajah terkininya.


Menurut penyanyi lagu Fitnah itu, dia hanya menyuntik kolagen di bahagian dagu untuk menampakkan bentuk runcing di bahagian itu.


Foto: IG






"Hidung ini, saya buat masa dalam rahim perut mak saya lagi. Dagu ini, ya. Saya ada (masukkan) kolagen sikit saja. Saya letak di sini, supaya dia runcing sedikit," katanya.


Dalam hantaran sama, Arrora juga menegaskan bahawa bentuk hidung dan rahangnya diwarisi daripada bapanya.




  



"Suka hati saja cakap saya buat hidung. Hidung kecil, runcing, elok ini saya warisi daripada abah saya. Rahang ini pun daripada abah.


"Mata dari ibu, mulut dari abah, rambut dari abah, kurus dan ketinggian pun daripada keluarga sebelah abah," katanya.




  



  



Membuktikan lagi mengenai bentuk hidungnya yang tidak diubah, Arrora memicit dan menolak hidungnya ke kiri dan ke kanan.


Arrora yang popular menerusi lagu Ahmad menerima soalan itu di TikTok dan membalas dalam bentuk video pendek serta berkongsi video sama di Reel Instagram. -CARI


Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-5-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Melampaunya filter
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah pipi kembung dan dagu macam pembuka tin gitu pun masih hengat orang percaya dia ori. gambar pun filter berapa lapis tu dik, dalam phone dia mesti penuh app filter yang ambil space sebanyak 70% untuk dia tukar2 filter dan tengok mana satu paling tak berupa manusia dalam gambar.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols polis dulu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 02:31 PM | Show all posts
minah rempit mana plak ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 02:34 PM | Show all posts
sape pulak ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 02:41 PM | Show all posts
lain betul rupa dulu ngan skang
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 02:42 PM | Show all posts
buruknyaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Puas mbaca tak tahu siapakah dia sehingga tiba part nyanyi lagi Ahmad tu.

Lagu tu pun satu, dengar tajuk dulu ingatkan lagu utk Nabi, sekali pompuan memuja2 lelaki yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
I ingat iols sorang je tak kenal sapa sheols ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape idung dia cm kecik pastu muka dia besar..cm xmatch gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyanyi lagu apa dia ni? Ke berlakon?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak buktikan dgn tarik ke kiri ke kanan atas bawah, Megan fox pun buat benda yang sama. Hakikatnya semua orang tau dia buat muka, jauh beza sgt dgn muka dia waktu awal2 berlakon dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
muka dulu.. berkerakk uolzzz
617A2567-E25C-42A7-A2F3-5DE6B639A094.png
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:15 PM | Show all posts
haiyooo, ramai nya pelakon penyanyi akak tak tau kewujudannya. ada kah akak is terlalu old
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kwn sekelas kakak iols..... Die sekampung dgn mummy Mas Idayu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:30 PM | Show all posts

bukan berkerak, dulu camera takde filter auto cantik mcm zaman skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgok nama ai igt penyanyi lamaaa tu...baru nk kutuk dah tua xsedar diri lg nak buat muka
Rupanya artis muda..sori xkenal
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 10:07 PM | Show all posts
Konon hidung diwarisi.
Nmpk nau alter.
Tp x cantik pun.
Blah la weh.
Gi geng ngan chucky sana
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
neeeextttt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list