Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
22075
View
280
Reply

[Tempatan] UPDATE FB SI IBU POST#130-Polis sahkan bayi 9 bulan dibunuh, diliwat suami pengasuh

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-5-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya baby ni...Ya Allah, ada manusia yg sanggup buat mcm ni kalahkan setan lagi punya perangai...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi nursery jaga mudah selsema batuk demam sebab senang berjangkit tapi kalau rumah pengasuh bahaya macam ni la, may be daripada anak pengasuh, sedara mara pengasuh ke laki pengasuh ke. Seriau.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa jadah hantar anak bg tahik dadah mengasuh
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Xtaw nk tulis apa da...speechless
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertambah stress Lepas baca berita ni... Aduh
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 10:15 PM | Show all posts
bayi 9 bln pun nak dikacaunya...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 11-5-2021 07:27 PM
Babik babikkkkkkk cilaka jahaman cibai lahabau jantan x guna!!!!!!

Terima kasih la kerana memaki on behalf i olls ...arghhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah Ya Tuhan ku... Nape teruk sgt nihhh...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 10:21 PM | Show all posts
adoiii...maka bapak cari pengasuh tk check dulu ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolonglah jgn back up org positip syabu ni dgn alasan dia takde akal hilang pertimbangan sebab tu rogol baby

Hello...sebab dia berakal la dia punya minda trigger kpd nafsu seks jd teransang lalu bernafsu tgk baby dan rogol..

Dah banyak wei kes baby kena liwat rogol dgn keluarga pengasuh..kenapa laa x alert lagi ek....

Dulu area rumah i..bdk umur 7 thn tak salah..mak dia pergi kerja dan harapkan jiran tgk2 kan budak ni dlm rumah bdk ni...bdk ni tinggal dgn kakak berumur 12 thn

Last2 pakcik sialan tu tgk2 bdk ni sambil rogol..koyak rabak poean bdk ni...sampai mati org tua keparat ni tak ngaku dia rogol malah tuduh bdk ni penipu..dia rasuah polis plak tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
apa ke syaitan punya perangai
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemurungan terus baca berita mcm ni..sedinya...manusia ke binatang, dah lah bulan- bulan puasa
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 11-5-2021 06:35 PM
Mmm i baca kt fb tadi
Comel budaknya
Nampak ada mak arwah komen situ so i stalk la kjap

Apa fb mak arwah?

Kesiannye ingt ke baby ni sedih giler baca.
Moga ke tali gantung pelaku durjana nih + sebat 100x dgn belatan paling tebal paling keras paling menyakitkan paling berbisa yg wujud kat msia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
.............
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Si anak haram tu, nak sgt menibai, kau tibai lah bini kau yg sama2 penagih tu!!! Eh semoga kau kena panah petir lah laki bini. Dasar anak anjing!!!
Yg mak nya, senang nau kau serah nyawa anak kau mcm tu je? Asal ada org jaga? Kalau tak mampu, jgn ada anak. Ye, kesian sbb kau bekerje. Sebelum bunting, plan lah ni semuaaaa. Faham tak?? Jgn tau nak membunting je, dah beranak baru fikir mana nak hantar anak. Ehhh geramlah aku. Semua ni 3 org aku nak pijak2 muka kasi pecah!
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cashewnut replied at 11-5-2021 09:42 PM
Bagi nursery jaga mudah selsema batuk demam sebab senang berjangkit tapi kalau rumah pengasuh bahaya ...

At least nursery tu berjenis lah sikit. Drpd pengasuh yg tah sapa2. Qualification haruslah takde kan. Me'ols antar anak meols pegi nursery drpd umur 4 bulan. Takde pun kena flu teruk2 ke apa. Sihat je budak tu dah 4 tahun dah ni.
Duit kena keluar banyak, but at least tak jadi mcm pengasuh haram jadah ni. Say no to pengasuh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah! Bangsatnya!!!!!
Bini ko ada kot!!! Hentam Bini ko la!

Sekarang ramai mak bapak kena keje. Yg gaji so so je. Sewa rumah apa semua. Tak mampu nak hantar nursery. Lg satu nursery ada timing. Then kalau anak demam mmg tak bole hantar walaupun dah ke klinik. Ni dilemma kawan2 iols yang hantar kat babysitter. Ada babysitter mmg jaga baik. Ada yang so so je, jenis Jaga ala kadar janji dapat masuk duit ujung bulan.

Teringat kes pasangan pengkid bunuh baby sumbat dlm peti. Sampai skang teringat
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
oranjes replied at 11-5-2021 08:54 PM
ni akibatnya nk jimat duit cari pengasuh murah... yg tade pengalaman dan background shady tak cek  ...

Yg ada pengalaman pun ada yang hanattt. Anak iols masa kecik pun brp kali tukaq bs. Yg latest ni je yg Alhamdulillah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 11:46 PM | Show all posts
gila la..laki bini positif dadah pastu mengasuh anak org... k*m*k tol la
semoga dapat gantung smp mati...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 11-5-2021 11:18 PM
At least nursery tu berjenis lah sikit. Drpd pengasuh yg tah sapa2. Qualification haruslah takde k ...

Ya, kalau bukan org kenal dan percaya jangan la senang hantar anak kat sape2. Sebab tu iols hantar baby ke nursery juga. Walaupun senang jangkit flu iols keja flexi, rela buat kerja odd hour asal anak selamat depan mata. Dari dulu lagi kt kawasan perumahan iols anak mengasuh dibuat tak elok oleh anak pengasuh. Iols memang jaga2 la, lagi2 kalau family tu ada anak/laki. Sedangkan family sendiri kena jaga2 lagi2 laki luar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list