Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
22073
View
280
Reply

[Tempatan] UPDATE FB SI IBU POST#130-Polis sahkan bayi 9 bulan dibunuh, diliwat suami pengasuh

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Post time 12-5-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana jantan2 yg kata si ain punya pakaian punca kena r*gol
Ni baby pun kena liwat....
Jahanam betullll...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah sampai masa pengasuh kena ade sijil
Kena kursus....baru boleh jd pengasuh
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 12-5-2021 07:14 AM
hantar nursery mahal.....paling murah pun rm550....tak blh amik lewat....

Hantar ke pengasuh, s ...

Ni la keje kementerian wanita n kuarga tu..takkan nak melawo jek...perbaiki kualiti penjagaan kanak2 di malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:14 PM | Show all posts
Edited by KIM.K at 12-5-2021 12:38 PM
depresio replied at 12-5-2021 08:49 AM
Aku ada member polis bro

Boleh ke nak citer sini

Yang ni aku alami masa pengalaman kes pukul dan report palsu
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokan (bos besau) x kena tgkap
Ingat senang ke nak tangkap
Payung mesti besau gak....
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Berdenyut rasa kepala baca cerita2 macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada fb laki bini tu tak? Nk pi serang
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca lagi aku jd marahhhh sgt. Buat pendadih hisap dadah PLEASE DO MASS SUICIDE
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:24 PM | Show all posts
Boomibulat replied at 12-5-2021 11:31 AM
https://www.facebook.com/robiatul.adawiah.104

screenshot la u olls. ai takdak fb
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-5-2021 12:31 PM | Show all posts
shahirakay replied at 12-5-2021 12:24 PM
screenshot la u olls. ai takdak fb

bb1.png
bb2.png
bb3.png
bb4.png
bb5.png
bb6.png



Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:32 PM | Show all posts
iolss bkn nk sangka buruk..
tp biasenye kalau dh berkawan dgn geng2 kacip ni..
mmg ko pun sbnrye 2x5...
tngok fb mak die pun.. mcm..tah la..
tak mcm mak2 normal yg baru lps kehilangan anak..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-5-2021 12:34 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:35 PM | Show all posts

allahuuu sedihnyaaaaa
thanks share
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:37 PM | Show all posts
LoveSungmin replied at 12-5-2021 06:14 AM
habis pahala puasa i mencarut sebab kes ni.. babi punya penagih.. harap kena liwat bertubi2 kat dala ...

Boys tak pernah selamat. Kat asrama pun kena
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah kpd keluarga.

Screenshot_20210512-121853_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20210512-121900_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20210512-121910_Samsung Internet.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:38 PM | Show all posts
Edited by KIM.K at 12-5-2021 12:41 PM
Noraniza_Iblis replied at 12-5-2021 12:32 PM
iolss bkn nk sangka buruk..
tp biasenye kalau dh berkawan dgn geng2 kacip ni..
mmg ko pun sbnrye 2 ...

Oh..make sense. Rasa semacam gak. Maybe jg dah berlaku beberapa kali insiden ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 12-5-2021 12:37 PM
Boys tak pernah selamat. Kat asrama pun kena

ye tak ye juga.. especially kat tahfiz.. cuma tak sangka baby pun kena.. memang setan betul jantan keparat tu!
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 12-5-2021 11:55 AM
Ni la keje kementerian wanita n kuarga tu..takkan nak melawo jek...perbaiki kualiti penjagaan kana ...

i rasa kalau nursery berdaftar mungkin la ada pantauan tapi yang ni hantar kat pengasuh je.. tak mungkin la dorang akan ketuk setiap rumah untuk check orang mengasuh..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:52 PM | Show all posts
please bagi mati je org macam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kebabian apakah aku baca akhir ramadan ni omg !!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list