Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
22076
View
280
Reply

[Tempatan] UPDATE FB SI IBU POST#130-Polis sahkan bayi 9 bulan dibunuh, diliwat suami pengasuh

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-5-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca tajuk semalam. Pagi tadi baru berani nak baca cerita ni. Ni baru nak komen sebab nampak update.. Tak terkata lah nak ckp apa.. Balasan seburuk buruknya utk manusia yg buat mcm ni tak kira kat siapa pon. Tp paling cel*ka sekali buat perbuatan terkutuk ni dekat baby. Mmg hidup si pelaku takkan aman dunia akhirat. Takpe baby, hidup awak dah terjamin di syurga. Tak perlu hadap dunia yg kejam & tak aman ni. Dunia penuh tipu daya. Allah syg awak, sesiapa yg menganiaya awak pasti terima balasan paling teruk sekali
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya allah 9 bulan sebaya baby aku

Babi punya lahanat sial babi!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 12-5-2021 09:27 AM
Yeap. Ni betul. Dalam gomen juga, orang atasan paling pantang if ngkau loud kritik itu ini. Bodoh  ...

Bodek2 lepas tu ko kena tutup mata
Sauk je apa yg boleh
Ko buat keje betul je siap ko
Jangan buat kacau
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 12-5-2021 12:14 PM
Yang ni aku alami masa pengalaman kes pukul dan report palsu

Mmg kita ni kalau nobody xde sapa peduli la
Dorg boleh beli semua

Semua boleh dibeli
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 12-5-2021 01:17 PM
Bodek2 lepas tu ko kena tutup mata
Sauk je apa yg boleh
Ko buat keje betul je siap ko

Itulah adat dunia. Nyampah akak but watudu. Selagi kerja, selagi hidup, hadap ja la.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 12-5-2021 12:31 PM

Owh shit! Oh Tuhan, kenapa la Kau biar bayi ni diseksa manusia kejam?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 12-5-2021 01:22 PM
Itulah adat dunia. Nyampah akak but watudu. Selagi kerja, selagi hidup, hadap ja la.

Dah tu org maki polis tak buat keje
Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 12-5-2021 01:24 PM
Dah tu org maki polis tak buat keje
Hahaha

Polis buat kerja brooo. Bila? Bila kes sensasi 1 tanahair atau melibatkan VIP. Sah cekap ja sebab orang atasan kasik tekanan kat kuli batak huntok selesai kes in 24 hours supaya depa yang dapat nama. Kahkahkah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
airisa replied at 12-5-2021 06:20 AM
u know what, polis sendiri cakap kami tak boleh nak buat apa, kami tau budak2 yg mana .. kami ambi ...

Buat macam singapore. 3rd offense penjara seumur hidup. 2nd pun masuk dalam lama. X menyumbang dan menyusahkan orang
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah bunuh pastu blh liwat lagi.
Mana hati perut korang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 12-5-2021 01:26 PM
Polis buat kerja brooo. Bila? Bila kes sensasi 1 tanahair atau melibatkan VIP. Sah cekap ja sebab  ...

Dah org viral di kata knpa viral ikutla saluran yg betul
Pundek betul segelintir malaysian ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagnaklcc replied at 12-5-2021 01:29 PM
Dah bunuh pastu blh liwat lagi.
Mana hati perut korang ni...

Dia liwat sampai mati.
Bukan bunuh dan liwat
Dia oekup mulut budak tu
Maybe menangis la tu

Tak dapat aku bayang seksanya baby tu..
kerana lahanat tu nak lampiaskan nafsu
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 12-5-2021 07:14 AM
hantar nursery mahal.....paling murah pun rm550....tak blh amik lewat....

Hantar ke pengasuh, s ...

Uissshhh. Part dating tu tak mampooooh.

Idok ler meols nak purcaya pengasuh2 ni. Yelah, bayar murah kan, servis pun murah lah.
Bak kata kaum kokosen - You pay peanuts, you get MONKEYS!
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 12-5-2021 01:31 PM
Dia liwat sampai mati.
Bukan bunuh dan liwat
Dia oekup mulut budak tu

Oo silap faham berita.

Agaknya org tu dah tak bernafas pon dia smbg keje dia. Jijik sgt perangai.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 12-5-2021 01:31 PM
Dia liwat sampai mati.
Bukan bunuh dan liwat
Dia oekup mulut budak tu

Yeap...Baby tu meninggal sebab sesak nafas.

Ai pernah dengar budak 8 tahun bagi statement camna dia dirogol pakciknya. Naif gila. Cara dia describe betul2 polos. Dia tak tau pun seks tu apa, rogol tu apa. Yang dia tau pakcik tu buat (benda salah) kat dia ja. Celaka pedobangsat sial yang percaya bebudak suka dan enjoy dirogol oleh mereka memang patutnya mati saja tak layak hidup di bumi. Hairan akak kenapa Tuhan kasik juga peluang untuk hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 11-5-2021 11:56 PM
Ya, kalau bukan org kenal dan percaya jangan la senang hantar anak kat sape2. Sebab tu iols hantar ...

Iyaa chuols! Hantar ke nursery, aman2 jah meols.
Cikgu dia culas sikit je, meols jerit dkt pengetua dia. Yelah, bayar optimum kan.
Cuba pengasuh?? Culas, kau marah dia, dia lepaskan dkt anak kau. Top up plk lagi dgn deraan. Yihhh. Pilihlah. Hantar anak ke pengasuh, sbb kamu bekerja kan? Better hantar ke nursery. Kalau tak mampu?? Usah bunting. Plan plan plan!
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah..sungguh iol tak bleh terima dgn berita ini..syaitan bertopengkan manusia ada di mana2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 12-5-2021 05:42 AM
Tq cuols.

Comeynya arwah  damailah kamu di syurga nak..

Betul tu. Kena paksa register license. Mcm f&b wajib cucuk typhoid. Macam tu jugaklah home based babysitter. Iols tau ramai parents tak mampu babysitter mahal2
Tgk mak baby afiq Tu duk flat ja.


Sedih iols nanges semalam bengkak2 mata
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 12-5-2021 03:57 AM
Comel sangat arwah. Pasti terkesan Sangat2. Tengok fb mak arwah budak ni masuk hospital 27hb harit ...

Mula2 maknye tak pasti anak critical sbb APA kan..bila dah post mortem baru terbongkar. Kesian. sedih
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 12-5-2021 01:46 PM
Iyaa chuols! Hantar ke nursery, aman2 jah meols.
Cikgu dia culas sikit je, meols jerit dkt penget ...

Taska ni pun ada pro & con...ko jerit kat owner, owner marah cikgu, cikgu akn buat mcm2 kt anak ko balik cth ignore anak ko,portion mkn sikit...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list