Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
22077
View
280
Reply

[Tempatan] UPDATE FB SI IBU POST#130-Polis sahkan bayi 9 bulan dibunuh, diliwat suami pengasuh

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Post time 11-5-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok aku tak baca the full article. Cuma baca title dan few other sentences.. trus terkuar wtf dari mulut... apa ni?? Baby 9 bulan tu tak bersalah.. asal buat mcm gini?? Setan betul lah yg buat benda keji ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Wtf.

Simpatiku kpd parents.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi kesiannya.. mmg gila kalau amik dadah ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah...parents tak check ke pengasuh dulu sebelum hantar anak? Memang pernah jaga budak ke?
Tolong la buat kat jantan bodoh ni benda sama masukkan botol air tu kat jubur dia biar rasa cmna..!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
  Kemurungan laaa baca story mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
taji2906 replied at 11-5-2021 04:49 PM
anak sapa sebenarnya? kesiannya mak pak budak tu tak perasan anaknya mcmne. mesti sakit demam2 budak ...

Baby ni kat pengasuh giler tu, dia sendiri yang bawak baby tu pegi hospital. baby tu dah tak bernyawa masa dia bawak pegi hospital tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahu... Kasihan bb ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
taji2906 replied at 11-5-2021 04:49 PM
anak sapa sebenarnya? kesiannya mak pak budak tu tak perasan anaknya mcmne. mesti sakit demam2 budak ...

Tak faham apa yg u cuba cakap ni.
Kenapa sakit2 demam? Bukan ke pengasuh yg hantar p hospital.
Mcm takde cerita pulak pasal makpak baby nj
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape ko x ngasuh vavi jerr
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Babiiiiiiiiiiiiiiiiii... Cincang bg babi makan.. Selayaknya utk jantan tak guna
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 11-5-2021 04:58 PM
Tak faham apa yg u cuba cakap ni.
Kenapa sakit2 demam? Bukan ke pengasuh yg hantar p hospital.
M ...

Itu la xde citer psl mak bapak budak ni. Ke ada citer lain disebalik tragedi ni?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak bapak memg main hantar ja kaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 05:04 PM | Show all posts
Macamana parents baby tu boleh tak perasan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sedihnya. terggnggu betul emosi baca news mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa la nak jadi dgn Malaysia skrg makin byk jenayah pelik yg jadi dulu risau anak perempuan tinggal dgn pengasuh skrg anak laki pun belum tentu selamat
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam berita ni kata dua2 laki bini positif syabu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Wehhh wtf sial couple haramjadah ni
Camne ko bleh asuh anak orang sambil menyabu? Main pungkoq pulak tu.


Ya ampun mesti x berdaya lgsg mak bapak arwah baby boy ni bila tahu news ni. Semoga couple ni diheret ke tali gantung secepat mungkin!!!!!!!!! May your souls burn in hellllll!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 05:31 PM | Show all posts
Kemurungan aku di bulan puasa baca citer mcm ni. Binatang punya manusia. Budak 9 bulan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nauzubillah patut la bala bertimpa2. Dah kenapa...boleh tk commit suicide je lahabau jantan tini
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 05:36 PM | Show all posts
Ada halaman rumah di kelana jaya not bad mcm bukan miskin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list