Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
10240
View
79
Reply

Elisya Sandha & tunang Posing ‘berpelukan’ bikin BIMBANG

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-5-2021 08:37 PM | Show all posts |Read mode
Elisya Sandha & tunang Posing ‘berpelukan’

Tak dinafikan lagi, ramai teruja apabila kekasih hati bertandang ke rumah untuk meraikan hari raya bersama bakal keluarga masing-masing.

Begitulah seperti yang dilakukan oleh pelakon Elisya Sandha bersama tunang tercinta, Uzair Haqimy yang juga merupakan anak sulung penerbit dan pelakon Sheila Rusly.


Teruja raya bersama selepas bertunang



Menerusi perkongsian di laman sosial Instagran, tunang adik kepada Fasha Sandha itu memuat naik gambar mereka bersama tatkala merayakan Aidilfitri dengan keluarga.



“Selamat hari raya dari kami sekeluarga,” tulis Uzair di ruangan kapsyen.


Dah kahwin ke?

Namun apa yang menjadi perhatian para netizen adalah ‘keintiman’ pasangan apabila mereka dilihat berpelukan walaupun masih belum berkahwin.

Malah, ada segelintir yang berseloroh tentang hubungan mereka, menyamakan seperti pasangan yang sudah berkahwin.

Untunglah mak bapak sporting

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen meninggalkan komen menegur tindakan mereka yang dianggap ‘kurang manis’ apatah lagi, hubungan keduanya masih belum halal.




Jangan lah post gambar mengundang fitnah




Untuk rekod, pelakon Elisya Sandha mengikat tali pertunangan dengan anak sulung pelakon dan penerbit, Sheila Rusly iaitu Uzair Haqimy pada 31 Januari 2021 lalu.

Sumber: Instagram Uzair Haqimy


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-5-2021 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa beza kahwin dengan tak kahwin untuk dorang ni? Sijil nikah dan status je kerr
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Apedehal, yg penting peluk depan makpak..aagithcewww
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
biasalah tu. anak sheila rusly je pun.. bukan anak prof muhaya ke or ustazah fatimah azzara tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
seri_melati replied at 14-5-2021 09:15 PM
Apedehal, yg penting peluk depan makpak..aagithcewww

Mungkin dia berjemaah maghrib kat umah sis ketuk2...mana tau kannnn
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh..blh ek berkunjung?
PKP aritu langgar bertunang..ni langgar lagi kunjung mengunjung?
Memang mengunjung kemarahan ke apa ni.????
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruk la muka bf dak elisya ni.. tak sekufu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
fuhh sportingg
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by matjerk at 15-5-2021 11:51 AM

Belum kawen dah posing pegang2 dada dah... mak hangpa dua x marah ka?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dari hari tu dah suruh kahwin kan.. entahlah.. mak ayah koranh sporting x bertempat
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in brpa round gak nya
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mclaren at 15-5-2021 12:10 AM

Sopannya netizen tegur pasal tatasusila hubungan belum halal ni.

Yang budak Ain kes cikgu lawak rogol tu simply by being free haired at 17 yrs old and pakai baju walaupun bukan ketat macam artis2 kat bod ni tapi nampak bentuk badan sikit pakai baju loose pun, dah macam2 celaan kejian dapat dari netizen.

Artis agaknya setinggi pedestal letaknya di mata masyarakat kot.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:05 PM | Show all posts
Eh, ni x ikut SOP dah kan?
Ade bukti, leh le saman
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe, berpeluk sakan pun depan mak bapak gittew sis
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Hurm.. Rs mek jenna lg melekap sendat padat ngn balak kayu kokesen die.. Apedehal, cyst laki binik bg greenlite maa.. Bersangka baik.. Bkl tok laki pnt jual lomang.. Tu yg tolong belai2 bg ilg pnt..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Diorang ni tinggal serumah ke?

Pulis...sila saman 10k seorang termasuk mak bapak sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
lawa dh elisya ni skrgggg
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Hello. Tinggal serumah kalau makpak ada takpa okehh! Netizen neraka ni jelesss dah kenapa. Cisss approved!
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Sangap lemang le tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak pelik apa dua ni...hari2 lain pun rilek je si esah duk bertandang rumah cyst...duk keluar masuk, keluar masuk rumah cyst...cyst ckp xpe depan mata cyst hokeh

Yg peliknye yg pompuan plak xpe duk bertandang...yg laki xde plak duk kulu kilir kulu kilir rumah pompuan...ehh lupa...sheollss blaja masak khen...depan cyst ala2 lentok manja2 mcm gamba suami isteri di pagi raya...blkg sis...duk peluk rindu2 masa kat set shooting...si dayana roza ada upload kat igs aritu...siap tag cyst...tp cyst x repost pun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list