Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
1847
View
46
Reply

[Gambar] Cute kan kucing korang

[Copy link]

Author: Lavender85    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-6-2021 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Biasa tak  korang kena cakar satu badan tapi tetap peluk manja syg kucing . Hehee

Kredit gambar : ambik dari twitter (halalkan ye)
IMG-0618.JPG
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-6-2021 06:42 PM | Show all posts
aku dah byk kali kena gigit dgn cakar bila pegang kucing liar sbb geram tengok
acah2 jual mahal sangat konon orang nak gosok lari2 pulak
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 4-6-2021 06:53 PM

Weiiiii berdarah weiii yg first tuu...kucing i kalau buat gini mmg i piap montot dia dahla gemok keje makan tido je
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 06:58 PM | Show all posts
Anak2 bulus kaka tak cakaq...tghari yg hangat lit2 tadi terhibur dan sejuk hati kaka tgk bdk2 bulus tu tidoq terkangkang menikmati angin kipas...hehehe...they are my happy pils...

Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaa... Walaupun bulus nakal, bergurau kasar, gigit, cakar tapi tetap sayang dorang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
bestnya kucing..dh lama xbela..tgu la nnti nk cari sekoq
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu masa remaja suka kacau kucing smpi kena cakar. rasa mcm puas gitu luka bdarah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-6-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 4-6-2021 06:42 PM
aku dah byk kali kena gigit dgn cakar bila pegang kucing liar sbb geram tengok  
acah2 jual ma ...

saya lagi parut besar gila sbb dlm sgt dia cakar .. nak mengawan dia jadi agresif + garang sgt. Nak selamatkan dia bergaduh dgn kucing luar last2 kita dia mrah terkam .. takut sgt waktu tu . last2 hantar vet mandulkan. huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-6-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 4-6-2021 06:53 PM

ouh ni mcm pernah tgk .. serammm haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Si bulus kat rumah ni selalu buat muka tak bersalah lepas cederakan tuan dia. Mcm mana nak marah gitu
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols manjakan sibulus tapi dapat kat anak iols dilukunya pala sekoq2
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kucen iols suka bergurau guna kuku. Bila nampak kaki ios gerak2 dalam selimut laju je tangkap dan beri tendangan tanpa bayang. Bisa kuku dia takyah cakapla
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
well.... masa kecik2, mak iols.jaga iols dgn baik... tak berparut... tapi dh tua bangka ni, sbb anak bulus, habis calar balar kulit kaki, kulit.tangan & kulit badan... tp apakan daya, kasih syg iols pd my bulus tetap menebal...

rasa geram jer bila anak bulur tercakar iols, tp bila anak bulus wat.muka innocent, mata bulat jer... terus sejuk bak salju hati iols ni... ntah jampi serapah apo la, anak bulus hembus pd iols...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 4-6-2021 06:53 PM

Bodohnya mamat ni, semata2 utk likes. Buatnya kucing tu cekau bijik mata dia, haaa time tu, kau ganti la mata ko dgn likes tu. Me'ols ada 2 kucing. Kucing adalah haiwan yg unpredictable. Tgh gosok2 seronok, tiberr dia naik hantu cekau
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Always and will never stop doing tht  Sayang sgt kt makhluq bernama kucing ni smua. Bak kata quote omputih kt google: cat chooses us; we dont own them

Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka main perut meow. Pastu dia gigit2 manja. Tapi kalau dia bawak keluar cakar, I give up. Sakit woo.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Uols membela berapa ekor bulus?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-6-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpuanviolet replied at 4-6-2021 10:43 PM
Uols membela berapa ekor bulus?

6 ekor . hee
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender85 replied at 4-6-2021 11:00 PM
6 ekor . hee

I sekarang 4ekor, ni stray cat yang tumpang beranak last2 i bela indoor. Tapi semalam nampak ada stray cat bawak anak 4 datang duk bawah keta i, kesian tengok kecik2 maybe dalam 3-4weeks. Yang indoor ni semua dah sunat. Nak amik bela macam dah terhad, tapi kesian. Tunggu lagi sebulan nak bawak mom cat tu pegi spay
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list