Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15572
View
227
Reply

All Together Now Malaysia!

[Copy link]

Author: xanderz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-6-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
16. Siti Nana
17. Bob
18. Zizi Kirana
19. Yusuf Bahrin
20. Kelly Azman
21. Azzam BS
22  Thanuja
23  Vanessa
24  Sarah BS
25. Catriona R
26. Ifa Raziah
27. Linda GV
28. Andi B
29. Sissy Iman
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
surprisingly dato gelang bagi feedback yg membina setakat ini
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg tak tahu pulak ada rancangan ni, semua salah shopee di TV3
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak dengar Jac, Liza & Noryn bagi komen
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian ya yg tak tepilih. Mcm ntah pape je cr bg markah
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 6-6-2021 09:47 PM
alaaa i macam tak kuat tgk program ni. sebab rasa kesiannyaaaaa yg juri tak bangun & dapat markah si ...

Same la..kesian tgk cite ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
EjenAlisya2 replied at 6-6-2021 09:53 PM
Kesian ya yg tak tepilih. Mcm ntah pape je cr bg markah

Tu la bila yg kuat keluar nyanyi giliran awal2 hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
tobobon replied at 6-6-2021 09:48 PM
surprisingly dato gelang bagi feedback yg membina setakat ini

yes setuju. Kalau dia komen gini kat every rancangan nyanyian yg dia jadi juri dulu takde la meluat sgt dgr sore bingit. Moga next episode pun komen reasonable lah
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:58 PM | Show all posts
hanat sangat mahayam kelly azman terpaling berangan namun berimej kepam kbyee *larikkkkkkk

anak ikan cikgu tuisyen tu manis juga ya muka heshe, suara heshe sedap je namun kurang sesuai dengan lagu Ratuku tu sebab tak sampai dan tak rock
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 6-6-2021 09:55 PM
yes setuju. Kalau dia komen gini kat every rancangan nyanyian yg dia jadi juri dulu takde la melua ...

Kan. Jarang dia tak annoying. Maybe sebab peserta amatur so dia lebih empati. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok, suara live si Adam ni lagi best dari suara live original singer
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesianlah yg nyanyi lagu Dinda x lepas.. najwa p ramlee tu bkn best sgt.. da mcm2 rancangan die join.. ttp sendu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 6-6-2021 10:05 PM
Ok, suara live si Adam ni lagi best dari suara live original singer

yg nyanyi lagu I believe I can fly tu suara dia bestlah, ada weight , hrp boleh g ke final
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Zeera ni yang ada thread kat forum ni kan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Teh_90 replied at 6-6-2021 10:12 PM
yg nyanyi lagu I believe I can fly tu suara dia bestlah, ada weight , hrp boleh g ke final

Aha, best suara artis kebudayaan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh my, cringe Sarah Suhairi ni bagi komen sebab beliau sendiri perform hauk
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Confidebt sangat si zeera ni suara dia sedap
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh my, best lagu Take Me Home ni. Teringat movie Kingsman
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Temenung at 6-6-2021 10:59 PM
RVP20 replied at 6-6-2021 09:28 PM
50 Juri :

1. AC Mizal (Kapten)


50 Juri :

1. AC Mizal (Kapten)
2. Zizan Razak
3. Erra Fazira
4. Jaclyn Victor
5. Liza Hanim
6. Noryn Aziz
7. Mark Adam
8. Tuju
9. Syamel
10. Ernie
11. Aina Abdul
12. Khai Bahar
13. Kaka
14. Neeta
15. Shiha
16. Bob AF
17. Andi Bernadee
18. Yaya Zahir
19. Azira Syafinaz
20. Jad Lobo
21. Azfar Heri
22. Thanuja
23. Vanessa
24. Catriona Ross
25. Mimi Fly
26. Linda Nanuwil
27. Joey Daud
28. Harith Zazman
29. Kelly Azman
30. Ifa Raziah
31. Acong Sweetchild
32. Suresh Raaga
33. Falyq Sinar
34. Sissy Iman
35. Sarah Suhairi
36. Azam Sham
37. Alvin Chong
38. Tabby Dolla
39. Angel Dolla
40. Zizi Kirana
41. Kid Santhe
42. Hanif Era
43. Yusuf Bahrin
44. Chubb-E
45. Shaza Bae
46. Ara Johari
47. Dafi Ismail
48. Ean Hitz
49. Daniel Cheang
50. Siti Nordiana

Iols tolong sambung
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalu x best aku mute.. Sbb kesian nk tgk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list