Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15574
View
227
Reply

All Together Now Malaysia!

[Copy link]

Author: xanderz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-6-2021 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian la peserta yang keluar kemudian-kemudian, mesti susah nak beat markah peserta awal-awal.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Abam e hailing tu best la sore dia.  Komen shiha bodo bunyi
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hadek2 sangat ...nyanyi lagu beyonce
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
PONDAN nya tangan yang nyanyi listen ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 6-6-2021 10:21 PM
Abam e hailing tu best la sore dia.  Komen shiha bodo bunyi

kan jantan sangat suara
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
apahal acik gelang je yang selalu komen tak kisah la ketua juri ke apa ke tapi erghhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 6-6-2021 10:21 PM
Kesian la peserta yang keluar kemudian-kemudian, mesti susah nak beat markah peserta awal-awal.

Masa awal2 tu juri xreti lg main berdiri je.  Mula2 cuak jgk dok pikir erra akn sentiasa berdiri ke.   Naseb x.. Najua tu lagu sng tp markh dia org xblh beat dh
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg perform I Believe I Can Fly tu rasanya pernah masuk program TV3 kan ?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau All in versi UK, yg perform bkn artis. Org biasa2 je xsilap. Yg pasti 100 judges ler
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada nmpak kelibat Dafi sebelah kanan. Tp kesian ala2 terpinggir jah haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Temenung replied at 6-6-2021 10:20 PM
50 Juri :

1. AC Mizal (Kapten)

Hehe TQ ..
Pelakon & penyampai radio tak kenal sgt

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Sukanya aku suara budak jingle ni. Jantan2 gitu tp ada  terkucil la.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala kenapa tak najwa tu je keluar. Kesian budak kecik tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hamek ko mampu dpt 100??
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
over la kau zizan sebok je nak nangis jugek
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
SANKURIANG replied at 6-6-2021 09:29 PM
Juri semua dah tak ada job musim kovid ni kan...terima aja la...dapat gak duit buat belanja beli b ...

miman tirbaiddd la kaka hahahha
beli bawang
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 6-6-2021 10:31 PM
Ala kenapa tak najwa tu je keluar. Kesian budak kecik tu.

Ada kaitan ngan pramlee ke dia?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat yg bwk e hailing tu kemain shiha zikir tu ckp dia x berdiri sbb amatur sgt..lbh kurang cam gitu la.pdhal dia pon dr mentor ke apa ntah realiti show kat tv3 tu bwh arwah sharifah aini.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 6-6-2021 10:34 PM
Ada kaitan ngan pramlee ke dia?

Cucu kalau tak silap. Dia dah berlakon lama dah rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Spoil la ucapan arwah2 ayah/mak ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list