Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15575
View
227
Reply

All Together Now Malaysia!

[Copy link]

Author: xanderz       Show all posts   Read mode

Post time 6-6-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 6-6-2021 10:34 PM
Ada kaitan ngan pramlee ke dia?

Ank nasir p ramle & pelakon rasyidah ke apa nm mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 6-6-2021 10:36 PM
Cucu kalau tak silap. Dia dah berlakon lama dah rasanya.

Ooo kisahnya thx sis
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 6-6-2021 10:36 PM
Spoil la ucapan arwah2 ayah/mak ni

Kan. Cringe je. Dah best-best tu, terus daku turn off, mute TV terus
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Napa muka andi tu mcm tepung gomak? Tak sempat tgk cermin ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Andi bernadee tu kenapa mcm muka dracula... Percubaan utk nama disebut2 ke..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 6-6-2021 10:37 PM
Ank nasir p ramle & pelakon rasyidah ke apa nm mak dia

Ooo baru tau..toche toche
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Hakikatnya, some of these contestants suara lagi best dari penyanyi-penyanyi yang jadi juri tu. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 6-6-2021 10:29 PM
Ada nmpak kelibat Dafi sebelah kanan. Tp kesian ala2 terpinggir jah haha

Yg pakai topi tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg peserta DR tu sengau habis menyanyi.. muka pon cam nak nangia je last tu bila ramai x bgn..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahai syg betul lazarul tu disingkir.. Bkn best pon Najwa tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokgelang silap la buang si lazarul tu hahaha hamek biasa2 jah. Sedap lg abg ehailing
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
bodohnya sigkirkan lazarul.. kalau tak heshe yang nyanyi tadi akak tudung tu tak best langsung
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
tercedok habis akak gundu nih.. lupa lirik cam haram tu pun juri sangkak bangun dah kenapa????
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dedua x sedap.. akak pakai tudung iyam x sedap.. najwa pon x sedap.. rugi lah buang lazarul.. rasa kalau bdk kecik td pon lg sedap..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Dua-dua tak best baik najwa atau akak tudung hitam ni. Lazarul was robbed.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
60% jer...mesti yg 40% lg yg sokong budak ehailing
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg aku tgk kat utube ni ada nyanyi lagu destinasi cinta ni yg latest ke?

X sdap nya dia nynyi lagu tokti ni.. tokti nynyi rilex jer dia nampk struggle
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:57 PM | Show all posts
prfghhttttttt...TV
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya AC buang lazarul.. Haha mesti menyesal
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:59 PM | Show all posts
berdasarkan pemerhatian meols lah kan sis, peserta2 ni diorang boleh bawak dengan baik lagu genre dia je yakni lagu yang mula2 dia perform tu, pastu kalau bagi genre lain atau yang tak biasa nyanyi, dia akan jadi pelik dan kurang umphhh. Tak versatile. Nape tak amik divaAA jadi juri ye? at least heshe lebih beraura berbanding ponen kelly tu tiberr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list