Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15497
View
227
Reply

All Together Now Malaysia!

[Copy link]

Author: xanderz       Show all posts   Read mode

Post time 6-6-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
X sdap pun najwa ni nynyi? Guna nama pramlee je  
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ajoi tu mcm muka kumpulan A to Z nama apa tah.. Adik dia kot
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 6-6-2021 10:57 PM
Yg aku tgk kat utube ni ada nyanyi lagu destinasi cinta ni yg latest ke?

X sdap nya dia nynyi lag ...

ya sis.. mula2 tadi heshe dpt 96 siap senggolkan peserta yang sama markah lazarul.. ujung2 dapat 10 jah.. sama hauk je pun dengan si najua kerak nih.. walhal ramai yg lagi better kot
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 6-6-2021 11:00 PM
ya sis.. mula2 tadi heshe dpt 96 siap senggolkan peserta yang sama markah lazarul.. ujung2 dapat 1 ...

Iol baru tgk so x faham konsep.. yg pasti sheols nynyi x sedap tp markah 90 lbh eh
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 6-6-2021 10:55 PM
Hahaha. Dua-dua tak best baik najwa atau akak tudung hitam ni. Lazarul was robbed.

sebab markah sama, sepatutnya Lazarul pun dberi peluang nyanyi kali kedua tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 6-6-2021 11:02 PM
Iol baru tgk so x faham konsep.. yg pasti sheols nynyi x sedap tp markah 90 lbh eh

Masa markah 90 lebih tu dia nyanyi sedap.. nyanyi kali ke2 lg ct x aesap..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapalah pi buang lazarul or adik kecik tadi tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 6-6-2021 11:00 PM
Ajoi tu mcm muka kumpulan A to Z nama apa tah.. Adik dia kot

Jeff ke.   Bkn kot..  Sam la adik plg kecik pon
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kdg geram jgk tgk retis ni.  Yg so so gigih bgn.  Yg sdp drg jd pekak.  Lm gila program ni 3 jam.  Tp blh la lyn santai2
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lazarul ni mentor kn ... Dulu rambut pnjg tp lupa mentor dia sape.   Sapinaz ke sae
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lazarul ni mentor kn ... Dulu rambut pnjg tp lupa mentor dia sape.   Sapinaz ke sape
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:22 PM | Show all posts
Teh_90 replied at 6-6-2021 11:05 PM
sebab markah sama, sepatutnya Lazarul pun dberi peluang nyanyi kali kedua tu

Kan, sepatutnya yang dapat markah sama tu, suruh compete nyanyi lagi untuk dapat tempat kat podium. Tak memasal yang nyanyi sedap tersenggol
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa banyak juri2 dari kalangan penyanyi bbnu below par? Jadinya disebabkan banyak peserta yang nyanyi lagi sedap dari diorang, so diorang senyap2 sedar diri yg peserta lagi bagus dari diorang and semua diorang tekan hijau. Celah mana jurinya kalau macam tu? Tu yang sampai penunggang nama atuk tu dapat 98/100 markah tu padahal nyanyi tak sedap mana pun. Buang la juri2 bbnu nyanyi tak tara mana tu dorang tak layak jadi juri lagi sebab kualiti nyanyian sendiri pun masih teruk
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua peserta juri2 bbnu tekan hijau... apo??? Takyah jadi juri la gitu. Ada yg macam ahli k clique tu baru setahun jagung dalam industri apa layaknya dia dok atas tu jadi juri? Yang lain pun sama

Yang iols sokong jadi juri macam liza hanim, aci jac, ernie zakri dan syamel walaupun iols tak minat diorang tapi dorg ni kira dah senior so layak la dok situ, siti nana... tu je kot
Yang lain tu tapis la
Tapi yang penyanyi bbnu tu tak layak langsung kot
Tak segan ke dok jadi juri wlaaupun dijemput tapi... diri sendiri kualiti gitu je.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 6-6-2021 10:42 PM
Hakikatnya, some of these contestants suara lagi best dari penyanyi-penyanyi yang jadi juri tu. Haha ...

Tersangat  setuju beratus2 peratus
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Akak tak mampu nak pandang muka andee, ko silap tepek foundation ke dik.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 6-6-2021 10:34 PM
Ada kaitan ngan pramlee ke dia?

Anak arwah Nasir & pelakon rashidah jaafar.. cucu P. Ramlee.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Bob Yuaof x rajin berdiri.. Nana pon sama.. yg lain2 mcm baik hati sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
RVP20 replied at 6-6-2021 10:28 PM
Yg perform I Believe I Can Fly tu rasanya pernah masuk program TV3 kan ?

kalo x silap, bekas peserta Mentor.

eeee..geram AC pi buang dia. End up akk yg AC pilih, kelaut peginya
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:55 AM | Show all posts
50 ketul retis, yg byk bercakap nye dato gelang je

aiyo mcm bazir jah 50 org retis kumpul skali cmtu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list