Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15573
View
227
Reply

All Together Now Malaysia!

[Copy link]

Author: xanderz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2021 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 6-6-2021 10:21 PM
Abam e hailing tu best la sore dia.  Komen shiha bodo bunyi

sayangnya diaorg x vote abam ehailing ni.
Suara dia jarang sgt ada kat Malaysia nie. ape laa juri2 nie...lain kali vote laa pd yg lain. Mahal tuu suara country dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Vignette replied at 7-6-2021 12:13 AM
Akak tak mampu nak pandang muka andee, ko silap tepek foundation ke dik.

Dia bw imej dracula mcm dlm mv shimmy dia kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas Lazarul kena buang i terus tak tgokkkkkk...  Eh choppp... Pastu tgok balik tiber cucu pramlee tgh nyanyi dan lupa lirik ke apa ntah.. Pastu terus iols pass remote to my dady... Bodo piang tok gelang pi buang Lazarul tu .... Sekiannnn luahan hatiku
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
AKu just nak komen:

CHAAN CHARMING N ENSEMMMM!!!

MOGA CHAAN TIDAK MENGIKUT JEJAK KUDE
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Lazarul makin kurus..time jadi anak buah tokpinaz dolu chubby sket..cam kurus sakit pulak aku tengok lazarul
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 6-6-2021 10:59 PM
berdasarkan pemerhatian meols lah kan sis, peserta2 ni diorang boleh bawak dengan baik lagu genre di ...

Kelly tu sendiri suara sombang mambang lagi gigih menjuri..baik la jemput diva AA suara pon sedap
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 04:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Temenung replied at 6-6-2021 02:20 PM
50 Juri :

1. AC Mizal (Kapten)

Ac mizal
Erra fazira
Jaclyn victor
Liza hanim
Noryn aziz
Tuju
Syamel
Ernie
Bob af
Joey dan acong
Siti nordiana
Ifa raziah
Ni juri yg aku boleh terima
Apa kes shaza bae alvin yusuf bahrin daniel cheang dan bbnu jadi juri ???
Tuju aku boleh terima..dia ada bakat rap boleh dan nyanyi pun sedap suara

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
tgk jugak semalam.. tp mmmmm... sorryla cucu pramlee tu.  suara biase je.. tp markah bukan kaleng    ..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Entahlah.Babe replied at 6-6-2021 11:09 PM
kenapalah pi buang lazarul or adik kecik tadi tu

Bdk kecik tu nyanyi sdp bwk ape lagu pn sdp agaknye sbb suara sdp..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Skit2 nyanyi, akot2 nyanyi. Takde ke program mcm pop quiz ke, who want to be a millionaire ke, roda impian ke... skit2 jput penyanyi sendu....
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok semalam. Lazarul, budak kecik dengan brader ehailing tu je sedap. Yang lain so so. Najwa tu nyanyi pun semput je juri pekak ke? Yang dapat 100 tu pun nyanyi tak cukup nafas campur emosi nangis nangis semput jugak. Kalau bagi lagu lain tak sedap aku rasa. Ramai peserta tak reti pilih lagu. Nak tipu juri malaysia ni senang je. Abik lagu jerit jerit terlolong histeria suka lah diorang. Abang e hailing tu nyanyi lagu gitu kat the voice boleh lah cari makan kat Malaysia sorry. Tapi mampos lah habis rancangan ni bukan famous pun siapa yang menang haha.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:32 AM | Show all posts
Dengar citer kak kelly nok nok nok teruk dihencap netizens di twitter
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
LEBIH SUDU DARI KUAH

EDISI JURI YG SENDU NAK UP KAN DIRI SENDIRI
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Pada pemerhatian aku...cewahhh...baik nyanyi last...ko nyanyi awal maka tersingkir pun awal.  Nih semua bukan juri pandai...juri bodoh2 belaka.... jenis haaa baru dgr suara jerit terus bgn... pastu penyanyi yg lagi sedap sblm ni terus dilupakan
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
aliamaisarah40 replied at 7-6-2021 12:57 AM
sayangnya diaorg x vote abam ehailing ni.
Suara dia jarang sgt ada kat Malaysia nie. ape laa jur ...

Suara & personaliti dia cool
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Diorang semua ramai2 langsung tak pakai mask, face shield. Dah la takde penjarakan sosial pun cuit sana cuit sini..kalau viral nanti rasanya kena saman sorg2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
atiqah_bea replied at 7-6-2021 11:53 AM
Diorang semua ramai2 langsung tak pakai mask, face shield. Dah la takde penjarakan sosial pun cuit s ...

Kan. Mcm bodoh. Juri je da 50 org. Kire mass gathering la tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
atiqah_bea replied at 7-6-2021 11:53 AM
Diorang semua ramai2 langsung tak pakai mask, face shield. Dah la takde penjarakan sosial pun cuit s ...

Sebelum start show tu ade keluar program ini telah dirakamkan sebelum tempoh PKP.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
NurAlia14 replied at 7-6-2021 07:57 AM
Bdk kecik tu nyanyi sdp bwk ape lagu pn sdp agaknye sbb suara sdp..

kann comey pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 7-6-2021 12:12 PM
Sebelum start show tu ade keluar program ini telah dirakamkan sebelum tempoh PKP.


Sebelum pkp tu sebelum bulan 3 2020 lagi ke? Kan kerajaan dah wajibkan pakai mask sejak bulan 5 tahun lepas. Bukan masa pkp je kena pakai mask. Masa pkpp, pkpb dan seangkatan memang dah wajib pakai mask dan penjarakan sosial.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list