Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15496
View
227
Reply

All Together Now Malaysia!

[Copy link]

Author: xanderz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ekselen replied at 7-6-2021 06:05 PM
Kan...dia nyanyi soothing je suara dia... Bkn senang nk dgr penyanyi malaysia ngan suara country n ...

Pompuan tu masa nyanyi lagu English tu nampak la best jgak malangnya masa battle pilih lagu ctdk terus drop juri bagi markah corot. Kah3x.. Si anak p ramlee tu apa lagi terus konfiden smpai lupa lirik.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 6-6-2021 10:18 PM
Oh my, best lagu Take Me Home ni. Teringat movie Kingsman

Yup best suare dia, tak ramai yang boleh masuk dgn music country ni kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut la mcm penah tengok muka ajoi tu... Rupanya penah ada video dia pasal jemimah challenge compile dgn retiz2 lain.... Sesekali muka dia ada iras akim... Dan iols dah jatuh cinta dengan suara dia... And yes.... Lazarul patut pegi final... Dan x paham kenapa najua suara biasa2 juri bagi 98... Aku kat rumah x trhibur pun dengan bunyi gitar dia tu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Silap DAC pi pilih akak tudung hetam tu patut dia pilih lazarul kan.. baru boleh beat dgn najua tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Syg betul mr country man aka ehailing guy tu keluar.. susah nk dpt. Yg acik tudung hitam tu..ntahla, ada vibes yg xbest.
Najwa tu cam hepi2 je..so, kalau banding najwa dgn acik tudung hitam tu, najwa jauh menghiburkan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 7-6-2021 08:14 AM
Skit2 nyanyi, akot2 nyanyi. Takde ke program mcm pop quiz ke, who want to be a millionaire ke, roda  ...

Roda impian mcm dah ada balik kat awesom tv. Kalau x silap aku fahrin pengacara. Ku pon tertengok iklan je. Jumaat kalo x slap. Tak tau la betol ke tak yg aku tertengok tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Concept program ni i suka. Tapi pemilihan juri2 mostly tak relevan langsung. Sedap sikit, bangun and tekan buzzer. Last2 yang betul2 talented terkeluar. Astro ni mmg takde muka lain ke balik2 DAC. No hate to ac, but he cant sing. Fionaaa tu level kindergarden. Dah tu jadi kapten pulak tu. Punya banyak juri, camera asyik focus kt kapten and opinion kapten. Attention semua pergi kt dia. Spoil program, spoil mood audience. Please find new faces la astro.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 7-6-2021 05:25 PM
tahun lepas dorang shoot. bulan 10.....

Meols rasa tahun ni time minggu AJL, meols igt lagi, time Kaka masuk dressing room sehri lepas menang AJL semua celebrate sheols sambil nyanyi lagu Gila.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai2 juri rasa semak pulak bukan semua dpt peluang komen pun, komen kdg dr juri sama kamera pun tunjuk angle sama je
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:16 PM | Show all posts
pencintaABC replied at 7-6-2021 06:22 PM
Nanti bapak dia sentap lagi cakap baju jahit sendiri bila baju sissy kena hencap netizen

haha.. maapkan iolls ya bapak sissy
cuma nk cakap, sheols ada rupa tp kenapa still stuck fesyen 60-an gittew
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 7-6-2021 10:16 PM
haha.. maapkan iolls ya bapak sissy
cuma nk cakap, sheols ada rupa tp kenapa still stuck fesyen 6 ...

Kan...cukup lah suara sissy nyanyi meleweh ala2 50an tu..baju kasi la lawa sikit..nampak nau buruk satin kuning tu dia pakai..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
woven11 replied at 7-6-2021 09:45 PM
Concept program ni i suka. Tapi pemilihan juri2 mostly tak relevan langsung. Sedap sikit, bangun and ...

Yisss...ade aci jac, liza hanim, mark adam, ernie, aina, noryn aziz, syamel yg memang boleh menyanyi tup tup tok gelang yg jadi captain.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
aliamaisarah40 replied at 7-6-2021 12:26 PM
betui ngat!! hat dpt 100 tu, rasa mcm, eh..suara ko tu, bleh dpt kat penyanyi skang. jerit2..tup ...

yg iolss tak boleh blah..hubby iolss ingat najwa tu adik adibah noor ..Pengsan iolss mengekek
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau netizen cakap retis ni bodoh diorang marah..tapi kan dah jadi camni emangla nampak goblok tu.

Benda rancangan ni jadi bodoh sbb ape..bila contestant 1st nyanyi agak sedap..semua pakat bangun dpt 86 markah, pastu next contestant klu ade sedap lg nak beat brape je??? 88,90??

Itu yg ade yg dpt 98 si najua lagila super bongok..habis lepas tu nak beat 100??

Kalau dah omputih punya rancangan ade..rujuk la dulu study..benchmark markah tu pastikan tak over the top, kalau sedap pun bagila 70 je, ade ruang lg utk yg atas2 tu bersaing..klu sumbang tu lainla ceritanya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 7-6-2021 10:27 PM
Yisss...ade aci jac, liza hanim, mark adam, ernie, aina, noryn aziz, syamel yg memang boleh menyan ...

Tok gelang nyanyi fiona pun kelaut walau itu saje lagunya tiap kali perform. Tapi boleh jadi kapten. Tak masuk akal.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
BanyuBiru replied at 6-6-2021 09:39 PM
Aiyoh Najua ni tak serik2 nak jadi artis walaupun talent suam2 kuku...dapat markah kesian

Dia ni mmg anak p.ramlee ni? Suara biase2 je. Nyanyi lupa lirik lg. Apoooo
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
atiqah_bea replied at 7-6-2021 12:19 PM
Sebelum pkp tu sebelum bulan 3 2020 lagi ke? Kan kerajaan dah wajibkan pakai mask sejak bulan 5  ...

Retis kann.. uols mcm xtau pulak. Retis ni kan kebal dgn saman. Dorang buat ape je mmg susah kena saman
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 7-6-2021 10:27 PM
Yisss...ade aci jac, liza hanim, mark adam, ernie, aina, noryn aziz, syamel yg memang boleh menyan ...

Patut bg mark adam je
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:32 AM From the mobile phone | Show all posts
kapten tu tak payah pun takpe. Takde function sangat pun. Kalau ada markah seri, suruh je la juri buat pilihan
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 05:49 AM From the mobile phone | Show all posts
MidoriHijau replied at 8-6-2021 01:20 AM
Dia ni mmg anak p.ramlee ni? Suara biase2 je. Nyanyi lupa lirik lg. Apoooo

Cucu P Ramlee..anak Nasir P Ramlee..rasanya pernah bberapa kali cubaan nak masuk Mentor, Malaysian Idol, OIAM dan segala reality show yg ade kat TV tp non hado...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list