Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
16316
View
161
Reply

Dato Siti Nurhaliza Letak Basikal Jutaan Ringgit Jadi Perhiasan Dinding Je

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Post time 8-6-2021 03:36 PM | Show all posts
hampir sejuta iols percaya, jotaan ringgit tu mcm melampau sgt...dr kasut sampai ke helmet opkos dh ratus ribu, tu blom tayar sebiji pon puluh ribu...tp iols pelik tokti ni tak kurus pon walopon ada gym kt rumah, beskal nk kat sepuluh biji
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ct so cancel nextttt
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 8-6-2021 03:27 PM
kan pkp? kalau update confirm kena kecam pulak nanti

Kan i Kata Sebelum PKP
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 8-6-2021 12:57 PM
Bila nampak gambar raya dia tu baru perasan, dia macam dah lama Tak raya dengan family Dia raya pert ...

Mmg pun
Sejak kawen mcm jarang dah dgn family dia
Sejak abg ayie pun dah ke mana ntah
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala uols ni asal ct je kecam
Tt ni pun saja kn nak up isu
Melampau pulak buh tajuk jutaan ringgit
Bukan dier ckp juta pun

Btw iols dari dulu peliksss
Knapa ct selalu pngil huby dato k
Yer lee weols tau ler
Ni kat ig,tv,maz pun sama jer
Tak ler react normal keh nak pnggil huby
Pangil kalid keh
Sweet2 gitoo nak jugak highlight dato k
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sjak cubaan menegakkan benang yg basah ari tu, cukup tawar hati dgn dia. selama ni kagum n tersentuh dgn ketabahan die utk ikhtiar dapatkan zuriat. namun bila dah dpt, boleh pula dia menrisikokan anak2 utk nk buat majlis gah semata2 nk upload di media sosial. sedangkan x perlu pun buat dlm keadaan wabak ni. apakah tujuan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Yea mak iti
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang rasa dct ni jeles x dgn menantu tiri yg lawa2 tu?ntah ape la yg dia buat sampai bibir npk lembik,sampai dh rupa org tua x de gigi.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 8-6-2021 04:47 PM
Mmg pun
Sejak kawen mcm jarang dah dgn family dia
Sejak abg ayie pun dah ke mana ntah

Beday piyah yg latest pn x nmpak family tokti... Mmg buang family ke ape
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
jfq replied at 8-6-2021 03:33 PM
Kenapa mulut siti sekarang mcm mulut joker

Kan nampak pelik muka dia skg sbb mulut dia tu.. ada buat sesuatu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 8-6-2021 03:10 PM
Bukan, Maksud I raya dengan family Dia kat pahang Tu. Dari Sebelum PKP lagi Tak Pernah nampak Dia up ...

I rasa normal la. Bila dah bercucu mcm ni mmg jarang balik kampung raya. Sbb anak2 pon nak raya dgn bapak dia. Takkan nak angkut semua family anak2 dato k beraya dkt pahang pulak. family tok k tu kan anak2 dia. Biasalah berkumpul dkt rumah ayah sndiri. Yg family tok t ramai2 tu adik beradik dia. Kekdahnya kita pon xde lah bertunggu tangga dkt rumah adik beradik yang dh berfamily kan? I takde la minat sgt dgn tok t ni tp xperlu lah nak jadikan isu semua hal berkaitan tok t.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by QueenIsolde at 8-6-2021 06:03 PM
captainQUE replied at 8-6-2021 12:57 PM
Bila nampak gambar raya dia tu baru perasan, dia macam dah lama Tak raya dengan family Dia raya pert ...


Ada satu video kt youtube iols tgok, siti nyanyikan lagu untuk meraikan familynya (msa tu sheols tgh preggy). Igtkan ada la mak salmah dan adik beradik kandung. Tp macam biasa la usual suspects. Kadang iols rasa jadik tya ng mek jara lgi untung.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ct cucuk/alter bibir dah rupa mcm org sumbing..
habih cantik la tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
jfq replied at 8-6-2021 03:33 PM
Kenapa mulut siti sekarang mcm mulut joker

Sejak dia pregnant 1st dulu pun dah perasan.. mulut sejenis ngomel2 mcam nenek tua makan sireh tu.

Lately dia suka menunjuk2 juga. .. dan setiap benda nak up dlm soc med... agak luarbiasa lah utk retis yg dulu katanya humble dan kampung.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmm ok baiklah
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi bibir tu.. Tetiba makin mungil ye
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:31 PM | Show all posts
Gantung tinggi sangat susah nak ambil.. nanti lama2 malas nak kayuh beskal dah.. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
emilyrose replied at 8-6-2021 06:03 PM
ct cucuk/alter bibir dah rupa mcm org sumbing..
habih cantik la tu..

Terus muka jd x cantik.. mulut lebar lpstu bila ckp senget mcm nenek2 xde gigi
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar betul jutaan ringgit so balik modal ke hobi ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:47 PM | Show all posts
lee_sakura replied at 8-6-2021 03:36 PM
hampir sejuta iols percaya, jotaan ringgit tu mcm melampau sgt...dr kasut sampai ke helmet opkos dh  ...

aku pn rasa hampir sejuta,

tak mgkn jotaan..

kayo tok citi ni, rezeki dia la,
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list