Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
16317
View
161
Reply

Dato Siti Nurhaliza Letak Basikal Jutaan Ringgit Jadi Perhiasan Dinding Je

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-6-2021 05:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Rs berserabut dok gantung gitu.takde functionality n low taste sgt bagi i...kalo iols conceptnya smart storing..tgk kemas tak semak mata n bila nak pakai senang nak amik...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 8-6-2021 11:30 PM
sitot ni ada abang sulung (atas ayie) duk kuantan.dah kawen and ada anak2 la
kdg2 kesian tgk kaka ...

aku kan ada follow seorg penjual set hidroponik kat ig. sekali tu rupanya dia ni kakak ipar siti. tp itu ig business laaa mmg jarang dia tag2 siti. xtau laa ini org yg sama chuols maksud kan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 9-6-2021 12:05 AM
Tak tau pulak ada k.ipar yg rajin tag dia. Ingatkan selain saerah dan saida, semua family lipis je ...

paling suka tumpang popularity siti ialah saerah. gigih siap pggl siti kitty tp tetap bolayan. hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 8-6-2021 12:43 PM
Takajut mak tengok gamba Tok T airbrushed habis dah jadik ropa Kendall Jenner muslimah.

Sanggup CT filter gambar dan muka jadi bujur..mata jadi beso....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 8-6-2021 12:43 PM
Takajut mak tengok gamba Tok T airbrushed habis dah jadik ropa Kendall Jenner muslimah.

Tu pakai faceapp kaka.. macam kardashian/jenners family sume edit guna facetune & faceapp sama macam kebanyakan so called ig influencers.. tapi gambar tokti ni nampak faceapp nye filter nih
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku terfikir mak iti ni ada rasa insecure ke ngan tok laki die? Umur blum 40 dah cucuk sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Berapalah ya harga semua basikal tu

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah dah die mampu..uols ni kan..iols ni dekat rumah kepala gajah dengan rimau iols gantung.. pedehal kan...


Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 8-6-2021 12:57 PM
Bila nampak gambar raya dia tu baru perasan, dia macam dah lama Tak raya dengan family Dia raya pert ...


Sebelum pkp lg la dia memg jarangbdgn family dia...Tapi takpe la still support duit makn semua..dari anak dok tinggal dgn mak Pak..makan minum mak Pak tanggung
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 8-6-2021 12:59 PM
cantik pulak mak iti dalam gambar mekap tu...
btw buruk yakmat la deco basikal macamtu dengan tungg ...

Disney fairy tale casle sgt khenn
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:40 AM | Show all posts
basikal byk, gantung cara gitu la kottt
tp kalau jatuh hempap kelapa, mmg azab la
kalau jatuh tersemban ke lantai, pedehal dorg boleh beli baru

kalau dia ada bilik kosong, boleh je buat bilik khas utk basikal
boleh gantung & park biasa

kita rakyat marhaen ada 2 ketul basikal jeee, mountain bike boleh transform jd roadbike & touring bike (foldie)
duduk lak rumah sewa jd park tepi meja mkn laaa
sayang nk letak kt luar rumah kang berhujan berpanas
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
woow make up tok ti
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Semaknya tengok lahaiiii. Btw gambar ct tu terlebih edit. Kahkahkah adoi maksccikkk
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Minami2013 at 9-6-2021 04:47 AM

20210609_001419.jpg Sama kan.. kalau ada umairah tu lagi lah mcm 3 beradik.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 9-6-2021 06:02 AM
aku kan ada follow seorg penjual set hidroponik kat ig. sekali tu rupanya dia ni kakak ipar siti.  ...

tak silap nama kak ipar dia isma, dulu jual popia nestum
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 9-6-2021 12:59 PM
tak silap nama kak ipar dia isma, dulu jual popia nestum

okay org yg sama. ig dia isma_hidroponik. hehe tp dia jarang tag siti maybe ada ig personal agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 9-6-2021 12:46 PM
Sama kan.. kalau ada umairah tu lagi lah mcm 3 beradik.

baru perasan seiras juga sepupu 2 org ni cuma anak saerah mata sepet kening x tebal. baby afwa x nmpk pulak ikut belah mn
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 9-6-2021 06:01 AM
baru perasan seiras juga sepupu 2 org ni cuma anak saerah mata sepet kening x tebal. baby afwa x n ...

Part bibir rase cam aafiyah juga. Tapi baby umur tu akan berubah ubah juga muka. Jadi kena tunggu besar sikit kot.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 9-6-2021 01:59 PM
okay org yg sama. ig dia isma_hidroponik. hehe tp dia jarang tag siti maybe ada ig personal agakny ...

tapi rajin berniaga kan, dulu pernah nampak ig isteri ali, adik bawah siti, buka kedai mkn tk silap

low profile je, takde pun siti promo kedai dorang
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Huntung la byk benda nk gantung
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list