Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
606
View
13
Reply

[Persahabatan] Pandangan Wanita Mengenai Lelaki Melayu, Cina dan India (Malaysian Context)

[Copy link]

Author: ifanonline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-6-2021 12:08 AM | Show all posts |Read mode
Nak tanya pendapat wanita2 forum mengenai lelaki melayu, cina dan india (dlm context Malaysia). Pendapat terbuka kpd pelbagai perkara. Dipersilakan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-6-2021 04:21 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau mengikut fatwa greenteh.....it does not really matter cina keww melayu keww mat salleh keww india kewww.... yg paling penting...tengok jari telunjuk dan jari manis setiap dari mereka....first and foremost.....sebab disitula letaknya kemuncak segala kebahagian dalam hidup...


kahkahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Jantan mayu pensel 2B

Ipan sure pensel HB...bawah 2B tuuu

Takkan pensel 2B hilang di dunia!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
user.name replied at 9-6-2021 10:42 AM
laki melayu sibok suruh pompuan tutup aurat segala tapi komen2 lalucah kat ig lizzy


Dalam urutan agama iteww sendiri jelas ada tuntutan utk wajib seorang isteri mentaati suaminya selaginmana dia tidak menyuruh isterinya melakukan perkara yg dilarang syarak.....

perkara suami sendiri melulucah tidak berkaitan...dgn tuntutan yg agama gariskan ini...

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
secepat kilat ada org delete postnya....nasib baik stinger cepat tangkas
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:35 AM | Show all posts
stingerforever replied at 9-6-2021 04:21 AM
kalau mengikut fatwa greenteh.....it does not really matter cina keww melayu keww mat salleh keww in ...

apa kena mengena jari telunjuk? konpius jap
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 9-6-2021 11:35 AM
apa kena mengena jari telunjuk? konpius jap

Nanti greentea masuk dia akan elaborate...she has gone through experiences we can only drool...pahit maung....

Scientifically proven...so utk org macam kau...your next change will never be the same like before...just by looking at jari telunjuk and jari manis bakal kau...


Kahkahkahkahkahkah

Tred chit chat bila kau nak bukak?

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:45 AM | Show all posts
stingerforever replied at 9-6-2021 11:41 AM
Nanti greentea masuk dia akan elaborate...she has gone through experiences we can only drool...pah ...

i see...







awakla bukak, why not something new from u ..stinger i ni la selalu support ur nick ni..agaknya nick ni kekal ke tak? u can continue aje just jgn maki ok. deal?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 9-6-2021 11:45 AM
i see...



BUKAK AJA LA..

Kan dah kena teriak

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2021 02:10 PM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 9-6-2021 06:50 AM
Jantan mayu pensel 2B

Ipan sure pensel HB...bawah 2B tuuu

aji dah ada ciri2 andartu forever...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerforever replied at 9-6-2021 11:41 AM
Nanti greentea masuk dia akan elaborate...she has gone through experiences we can only drool...pah ...


Petua jari tunjuk tu bebetul berkesan kew noks? Senang la aku nak sakat mana2 lelaki sempudal yg aku jumpa tepi jalan pasni.haha.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 9-6-2021 03:20 PM
Petua jari tunjuk tu bebetul berkesan kew noks? Senang la aku nak sakat mana2 lelaki sempudal yg ...

Scientifically proven katanya...and she swears by it...tak mustahil dia dah conduct survey dgn hundreds of volunteers...sebab iteww dia dapat gelaran los lobos bukan percuma tau....


Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 04:09 PM | Show all posts
stingerforever replied at 9-6-2021 03:23 PM
Scientifically proven katanya...and she swears by it...tak mustahil dia dah conduct survey dgn hun ...

kenapa pulak dia dapat gelaran los lobos??
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
zztop63 replied at 9-6-2021 04:09 PM
kenapa pulak dia dapat gelaran los lobos??

Kau baca selow selow posting aku iteeww kau akan paham....sebab dalam ini aku being marked and watched by SM lipes and he has a good working relationship dgn certain nicks that i cannot mentioned the names here...satu kali dia dapat report dgn pemberi habuan ini, dia pangkah..berterabur kedits aku...

Kahkahkahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list