Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18661
View
164
Reply

"Buat Live Aksi Lucah Depan Budak, Kali Ni Safiey Ilias Takkan Terlepas" - PU Syed

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-6-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 9-6-2021 10:47 PM
Huduhhhh

Muka dah mcm tembikar salah bikin
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah sapi dan sajat ni kaki pedo? Soalan pertanyaan. Dah tak mampu fikir positif.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-6-2021 02:51 PM
Huduh n ziziq.
Tetek dia tu patutnya bubuh dekat leher je terus. Umo muda lagi tapi kopek dah lan ...

Salah pilih ke sapi ni?
Kenapa tak membulat terletak mcm toni tu?
Memang teruk la taste sapi ni
Kata kaya duit juta2 dlm bank tapi layan klinik2 yg baru bak menapak

Jangan2 buat bubis tu murah je kot tak sampai 10k mcm si toni
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 9-6-2021 02:52 PM
Muka dah mcm tembikar salah bikin

Dh mcm mikel jikson pon ada juga iols tgk
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-6-2021 02:55 PM
Adakah sapi dan sajat ni kaki pedo? Soalan pertanyaan. Dah tak mampu fikir positif.

Sapi ni memang nampak ada bodoh & selalu lalok.. dh gian kena bius
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 9-6-2021 10:57 PM
Salah pilih ke sapi ni?
Kenapa tak membulat terletak mcm toni tu?
Memang teruk la taste sapi ni
...

Alang2 tadah muka tadah body kat dr jalil jidon. Kata kaya jota2 sangat kan?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-6-2021 03:00 PM
Alang2 tadah muka tadah body kat dr jalil jidon. Kata kaya jota2 sangat kan?

Rasanya heshe memang tak penah pg tadah body kat dr jalil j tu cuols

Heshe mcm cheapskate kalau bab2 nak alter muka & badan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:06 PM | Show all posts
royaldanish replied at 9-6-2021 10:57 PM
Salah pilih ke sapi ni?
Kenapa tak membulat terletak mcm toni tu?
Memang teruk la taste sapi ni
...

tu la kaka... mesti book2 appointment melalui shopee jah sebabtu hauk je kejadiannya...
lepastu tiket pulak beli dari carousel sebab nak dapatkan harga n seat murah...

gigih la pergi buat dekat korea semua last2 jadi tara2 rupa jimmy neutron jah...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 9-6-2021 10:34 PM
Content tak setaraf master degree yang dia canang. Duk komen pelaku2 dosa yang otak rompong amik d ...

Klu dia xhighlight ko rasa naik tak berita pasal ni dkt medsoc lain? Sstgh ustaz yg kononnya 'bersih' tu sbb jg nama. Yg imej elok imam muda ashraf,dato izhar mana nk menjampuk isu ni. Tak nak terlibat kontroversi.  So,pada aku seteruk mn dia tetap ada sumbangan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kulit yg kat tek di tu mana dpt ?kulit jantan kan straigt gitu, mana nak dpt jadi kantung.

gitwww soalan iols
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 9-6-2021 11:04 PM
Rasanya heshe memang tak penah pg tadah body kat dr jalil j tu cuols

Heshe mcm cheapskate kalau ...

Dulu masa jahida rapik nak repair muka yang hampir jahanam , gi jumpa dr jalil jugak kan nak buang silikon? Sebelum tu sheols gi indon jumpa beautician tapi kena tipu. Kata masuk kolagen tapi sebenarnya silikon. Muka sheols masa tu bengkak bernanah ke macamana tah. Ngeri ngilu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt twitter td aku tgk yg tek layut di terkeluar tu. Geli yach.. Harap kena tangkap la sapi sekor ni. Cas kes dadah skali
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-6-2021 03:06 PM
tu la kaka... mesti book2 appointment melalui shopee jah sebabtu hauk je kejadiannya...
lepastu t ...

Canang satu malaysia SPM byk A.. ada lagi ke bangga mcm tu.. kalah org yg ada Phd

Ni dh teruk dari jimmy neutron.. kalau tgk hidung sapi tu jauh teruk dari hidung kak mah.. memang tak dpt diselamatkan
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-6-2021 03:07 PM
Dulu masa jahida rapik nak repair muka yang hampir jahanam , gi jumpa dr jalil jugak kan nak buang ...

Haah pecaya sangat kat yindon..
Yg kaya yindon pun pg overseas buat muka
Jahida ni new money pun buat kat indon boleh je tabur kat hollywood nun buat muka
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 9-6-2021 11:07 PM
Klu dia xhighlight ko rasa naik tak berita pasal ni dkt medsoc lain? Sstgh ustaz yg kononnya 'bers ...

Taknak terlibat kontrovesi pun ok..sebab ulama yg lebih classy pun tak suka. Ust.Harun Din ke yg old school takminat tegur individu in public
Pakar psikiatri pun tak suka betulkan org in public
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 9-6-2021 11:17 PM
Taknak terlibat kontrovesi pun ok..sebab ulama yg lebih classy pun tak suka. Ust.Harun Din ke yg o ...

Zaman dulu mn ada pelampau mcm ni..buat jahat sorok. Zaman la buat jahat tunjuk. Kena tau beza zaman.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 9-6-2021 11:20 PM
Zaman dulu mn ada pelampau mcm ni..buat jahat sorok. Zaman la buat jahat tunjuk. Kena tau beza zam ...


Takpela tu pendapat aku je. Tak bekenan sgt tazkirah retis in public or shariah police ni. Narcicist suka kaedah ni..terpaling betul.
Ada ustaz muda tu mention menegur individu in public ni salah n nabi takbuat
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:31 PM | Show all posts
better si sapi dok je dlm jail seumur hidup...membahayakn org sapi ni jnis sesuka hati memainkn ag.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ternampak bideo safey ni bontot heol gerutu teruk , mcm ada lipoma ni scary. ugly
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Gosh ank sapa la tu...omgggg generasi ngaraku
Im working abroad
I pulak yg culture shockkkkk
Peliharalah umah msia ya tuhanku...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list