Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18668
View
164
Reply

"Buat Live Aksi Lucah Depan Budak, Kali Ni Safiey Ilias Takkan Terlepas" - PU Syed

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2021 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kerajaan dap kan skang, tunggu la pas jadi kerajaan kalau nk ambik tindakan ...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu Allah hapuskan golongan lGBt masa zaman nabi luth..sama ada yg mengamalkan lgbt atau yg menyokong
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:50 AM | Show all posts
Masalah safi ni da berat sgt.. Mmg kene amik tindakan & aku rasa org2 agama mmg wajib tegur. Tak payah la nak compare dengan isu geng2 PU daie semua ni yang dok menggatal, kawin cerai. Tu cite lain.

Ni cite masalah sosial kat negara kita yang lama2 kalau biar boleh jadi normal. Ko nak anak lelaki ko bercita2 jadi pondan gay semua sebab dia rasa benda tu normal??
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Gile...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by depresio at 10-6-2021 10:37 AM
timohnotecah replied at 10-6-2021 08:13 AM
Kau kalau tak boleh nak argue cara bijak, tak payah nak reply komen aku lain kali. Porumer lain  ...


Cakap jelah jenis tak boleh ditegur..
Tapi nak pusing2 cari kelemahan org jugak
Benda dia tegur tu betul
Betullah

Isu ni isu berat bukan isu main2..
Tapi jeis manusia tak boelh ditegur macam ko akan ualg2 meroyan apesal tak tegur org tu org ni apesal pondan je kena

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
domok replied at 10-6-2021 09:50 AM
Masalah safi ni da berat sgt.. Mmg kene amik tindakan & aku rasa org2 agama mmg wajib tegur. Tak pay ...

Betul tu
Isu lain-lain
Tapi sibuk nak compare

Lepas tu tak malu pulak tu tunjuk kat org
Buat secara terang2..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by timohnotecah at 10-6-2021 11:10 AM
depresio replied at 10-6-2021 10:34 AM
Cakap jelah jenis tak boleh ditegur..
Tapi nak pusing2 cari kelemahan org jugak
Benda dia teg ...


Lain kali sebelum reply komen aku kau baca betul betul dulu ....cuba kau reverse sekejap, ko baca balik komen aku dari mula... Aku memang awal awal suruh siasat si sapi ni. Pantau jugak retis bujang yang suka suka ambik anok angkat takut child grooming. Next komen aku, aku letak tanda soal pada ayat, kalu gang sundirik buat taik, tegur ke idok? pada si piyu itteww. Yang kau pergi todak aku tanya, habis tu tak payoh tegur ka? Aku pun dah jawab ko baik baik....boleh tegur tapi jangan double standard. Tapi kau tetap lah tak puas hati khuenz? Kau tau tak si piyu syed ini memang dah lama ada reputasi double standard dalam menegur. Itu jah point aku. Kau tak ingat ka cara dia tegur sikupu kupu dan anjingnya dulu? Alih alih kau kata aku melalut pulak. Padahal kau yang suka suki todak aku dulu... Ada aku sokong si sapi ni ke haaaa? Tapi aku tak benci sume fonen...kau pulak aku tak tahu lah......bagi aku sume manusia ada hak untuk dijaga aib selagi tidak mudarat kepada orang lain. Tapi si sapi ni terang terang bawak mudarat. Sebab tu aku awal awal lagi suruh siasat. Paham??? .... kalau emosi tak kuat jangan balas komen aku ...kau berporum jerlah macam bese okeh, nak karang dua muka surat pun tak pa.......dah lah aku malas nak gadoh ngan kau....buang masa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 9-6-2021 10:59 PM
Sapi ni memang nampak ada bodoh & selalu lalok.. dh gian kena bius

Omg ada jugak orang pikir sama dengan i. Memang rasa dia ni gian kena bius
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 9-6-2021 10:57 PM
Salah pilih ke sapi ni?
Kenapa tak membulat terletak mcm toni tu?
Memang teruk la taste sapi ni
...


Ada plan nak masuk tu. Dia bagitau di ig.

Keluar masuk kuar masuk boobiesnya tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
20210610_085927.jpg Mentol x mentol, x ada alasan nak manipulate underage kids ya. Harap masuk penjara

Siap ajar budak baju merah tu mengorat budak baju hitam.
Tanya k***  ko besar ke
Yg baju merah tu nonoks wannabe.

Cakap pasal hisap p*****
Ajar snort dadah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Xbleh report atas dasar sexual harasment ke kes die  ni..siap nk groom budak2 bwh umr plak..Ya Allah, seram tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by timohnotecah at 10-6-2021 11:35 AM
QueenCaramel replied at 10-6-2021 11:20 AM
Xbleh report atas dasar sexual harasment ke kes die  ni..siap nk groom budak2 bwh umr plak..Ya Allah ...


Ini dah kira jenayah dibawah child act.....dikira grooming dan communicate with children in sexual way ....boleh penjara up to five years dan sebat sekali. Bawah umur 18 tahun dikira minor.....polis report dah dibuat.... kita tunggu tindakan selanjutnya...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
timohnotecah replied at 10-6-2021 11:30 AM
Ini dah kira jenayah dibawah child act.....dikira grooming dan communicate with children in sexu ...

Oh i see..TQ for info..sumbat je dorang ni dlm penjara..bukti pon ade dah tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
habisla pudin kali ni kne rogol dlm penjara
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:42 AM | Show all posts
timohnotecah replied at 9-6-2021 08:04 PM
kalu fonen dan retis set set piyu ni bulih tego terang terang, kenapa gang dia pandai pulok pm t ...

lain2 kes chuolss...yang piyu muyu sekalian tu kes pasal rumahtangga. pm tepi la kot. takkan nak masuk campur
tapi ni kes pasal eksploitasi kanak2. harus la tegur terang terangan sampai ada report polis

tapi bagus la ada orang report. teruk benor tengok video tu.
dah la tetek beliau tinggi semacam
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
pu syed ni kerja hakiki dia apa eh?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 10-6-2021 03:07 AM
Omg ada jugak orang pikir sama dengan i. Memang rasa dia ni gian kena bius

Kan cucuk2 muka tambah filler pun bius juga..
Si dosah penah bgtau yg sapi ni kaki dadih
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by timohnotecah at 10-6-2021 12:08 PM
beni_nikaido replied at 10-6-2021 11:42 AM
lain2 kes chuolss...yang piyu muyu sekalian tu kes pasal rumahtangga. pm tepi la kot. takkan nak m ...


Ya kes sapi kes jenayah, kes dai syed pun jenayah....piyu ada tegur dai syed secara publik tak?. Aku tak perasan pulak. Kalu ada tegur baguihlah. Yang buat aku loya sifat double standard tu. Ya kes gang piyu banyok hal rumahtangga, hal moral. Sama macam kes kupu kupu juga....hal moral. Next time piyu syed pm jerlah kupukupu ya....tak perlu publik kan dan buka peluang orang mengata.....adios.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 10-6-2021 03:10 AM
Mentol x mentol, x ada alasan nak manipulate underage kids ya. Harap masuk penjara

Siap ajar bud ...

Memang melampau!
Kalau polis tak ambik tindakan iols memang tak tau nak cakap apa

Patut lah kak V ada sindir2 si sapi ni buat live kat ig
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:58 AM | Show all posts
kakigebang replied at 10-6-2021 09:43 AM
kerajaan dap kan skang, tunggu la pas jadi kerajaan kalau nk ambik tindakan ...

teruk betul kerajaan DAP skrg khenn...
maruah ummah2 and agama isleee dipermainkan begitu sajorkkkk...... Takbirrrr!!!
kah!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list