Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1980
View
249
Reply

[Persahabatan] Social Chit Chat 5

[Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-6-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by adila39 at 10-6-2021 11:43 AM

Salam Everyone and good day.

Feel free to chat here ya any topics yang relevant and beneficial to everyone.. makan ke minum ke.. pokok ke.. apa apa yg good vibes.

stay-positive-quotes-70-1.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-6-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
punya la liat nak suruh kau bukak thread ini khen dilla?

tapi firasat aku mengatakan thread ini akan lebih lembab dari edisi 4....





sebab aku ada.....

kahkahkahkahkahkah.....

betul tak kak leen?

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak citer apa ni...konon nak puasa..last syawal dgn khamis hari ni..sedar2 pukul 11..dgn x sahur dgn x niat..ni tgh pk nak buat apa..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 10-6-2021 12:28 PM
Nak citer apa ni...konon nak puasa..last syawal dgn khamis hari ni..sedar2 pukul 11..dgn x sahur dgn ...

anything good none
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Jz nak cite as of tghari ni many good things happening around i ollz...adik sepupu dpt result SPM..despite kepayahan belajar dlm pandemik thn lps he did well alhamdulilah...

dpt msg plak bff dh dpt lose weight 3kg slps 2 minggu on diet...so proud of her

anak2 plak dah settle google classroom....bole la spend the last school holiday weekend marathon movie bersama2

I think that's about it...harap ada more good news to others as well!! Cheers
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni puasa.. dah pikir menu apa utk berbuka
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah pada anak2 SPM 2020. Result yang keluar ni bukan penentu kejayaan masa depan, ia hanyalah permulaan sebuah kehidupan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2021 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
my_irina replied at 10-6-2021 01:34 PM
Jz nak cite as of tghari ni many good things happening around i ollz...adik sepupu dpt result SPM..d ...

enjoy ur weekend soon!
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:19 PM | Show all posts
Hi everyone.. Assalamualaikum..


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 10-6-2021 04:19 PM
Hi everyone.. Assalamualaikum..

waalaikumsalam keypo...


watpe tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:49 PM | Show all posts

Tq tag

Hi everyone Assalamualaikum buat ape tu petNg2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 10-6-2021 12:28 PM
Nak citer apa ni...konon nak puasa..last syawal dgn khamis hari ni..sedar2 pukul 11..dgn x sahur dgn ...

Tanam niat posa sunat waktu tengahari apa masalahnya selagi belum.makan atau minum apa apa?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 10-6-2021 04:49 PM
Tq tag

Hi everyone Assalamualaikum buat ape tu petNg2 ni...

Ni jawab salam kena pangkah kedits tak?

Kahkahkahkahkahkah

WS...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Afna replied at 10-6-2021 02:07 PM
Tahniah pada anak2 SPM 2020. Result yang keluar ni bukan penentu kejayaan masa depan, ia hanyalah pe ...

Cliche sangat ayatnya
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 10-6-2021 04:19 PM
Hi everyone.. Assalamualaikum..

Hello...dah jawab salam catpaw...jamak sekali buat semua...so yours tak payah jawab lagi kgeunz?

Kahkahkahkahkahkah

WS...GOTCHA
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:04 PM | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 09:00 AM
Ni jawab salam kena pangkah kedits tak?

Kahkahkahkahkahkah

Hi sting chilax, tak kena potong, jawab elok2 gitu... taip la penuh2...

U tak penat ke create emel hari2.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 10-6-2021 05:04 PM
Hi sting chilax, tak kena potong, jawab elok2 gitu... taip la penuh2...

U tak penat ke create e ...


bukan kena angkat batu pun kheun?..anyway admin and my corp comm team rajin buat benda benda bodoh ini utk aku....

Yg aku tahu masuk...kalau yg lama kena pangkah dgn makhluk makhlik macam kau....i will be promted with the new nick ..iteww aja..

Yg penting dapat terus berkarya....cuma yg aku agak pelik, aku yg bertukar nick...kau yg pening kusut otak khen paw? Tahu ramai mod berlumba lumba nak pangkah nick stinger ni...laksana datang orgasm giteww kheunz?

Kahkahkahkahkah



Kak leen belum masuk?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:17 PM | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 09:12 AM
bukan kena angkat batu pun kheun?..anyway admin and my corp comm team rajin buat benda benda bod ...

Wahhhhh ada team media, mesti dah siap sedia satu hari satu emel untuk sting.

U tag la kak leen semetara u boleh panjat thread ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list