Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
11765
View
137
Reply

[Jenayah] Penipu bag Chanel Kathryn sin Kha Kyei

[Copy link]

Author: Ben0419    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-6-2021 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Ben0419 at 28-6-2021 12:28 PM

5 orang kena tipu daripada penipu Sunway university Kathryn sin Kha Kyei . Tengok gambar je . Photo tell you a thousand words ! Scammer alert tuan tuan dan puan puan. Nak tengok polis report Boleh PM bro and sis ! Kisah benar
A4B16ECE-6DA0-42FA-9C01-1B3F5A628889.png
B2F1E2EA-8D6E-4852-B91A-3D975092AA5F.png
C625A609-85E0-49AA-AC21-6C285D22445E.png
21396BA1-8468-487F-A495-765CE616C512.png
A89B5A4A-B679-4A32-88B6-733CBDB4AD71.png
1D74326F-824A-437D-A2CD-7BEC1CBF7CEB.png
C0B48EEE-5642-45F7-A064-927D8FF6DF6D.png
2006E33E-B70F-4C6E-A20C-DF01BD1DDD42.png
D762FC46-2F8B-46DA-99FF-CD39AFD981D2.png
6E5D593C-673F-48D1-BD71-C499161731A2.png
700A7F31-C219-42EB-BB9F-539E73211FBC.png
EE3F1E7C-ADF5-4015-A9D4-378DFDF5D4A6.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Penipu kathryn sin Kha Kyei
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
beli je le handbag biasa2 kat shopee tu
kemaruk sgt nk branded bagai
ujung2 bag is remain as bag je
jgn jd mcm geng2 MLM Hai-O dulu..beli handbag Chanel for investment kata depa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 12-6-2021 10:24 AM
beli je le handbag biasa2 kat shopee tu
kemaruk sgt nk branded bagai
ujung2 bag is remain as bag j ...

Dik jangan macam ni ..kan kita dah kena tipu scammers
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 12-6-2021 10:24 AM
beli je le handbag biasa2 kat shopee tu
kemaruk sgt nk branded bagai
ujung2 bag is remain as bag j ...

Lucu sungguh lucu... Beg channel itu jika ownernya artis antarabangsa mungkin lah menjadi investment. Tetapi jika first owner itu nama melayu yang tidak dikenali akak rasa terus tiada nilai beg itu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
white_musk replied at 12-6-2021 10:31 AM
Lucu sungguh lucu... Beg channel itu jika ownernya artis antarabangsa mungkin lah menjadi investme ...

Bag yang neelofa pakai kena tambah rm3000 ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Thanks for alerting us Ben.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 12-6-2021 11:13 AM
Thanks for alerting us Ben.

Sama sama Chzy
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik x sempat order lg..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 12-6-2021 11:38 AM
Nasib baik x sempat order lg..

Nak order ngan budok kathryn sin ni ke ? Biar betul boom
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn mudah percaya beli online brg branded nak murah... akak lebih rela keluar duit lebih beli kat boutique.. baru betul betul puas hati. Pegang cium usap... tapi kalau chanel akak tak mampu lg..syg duit woo
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ben0419 replied at 12-6-2021 11:42 AM
Nak order ngan budok kathryn sin ni ke ? Biar betul boom

Komen sekadar menambah point jer..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 12-6-2021 11:44 AM
Jgn mudah percaya beli online brg branded nak murah... akak lebih rela keluar duit lebih beli kat bo ...

Ya dah takut kak ..kena sekali scammer ..dah berapa minggu tak tidur
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 12-6-2021 11:49 AM
Komen sekadar menambah point jer..

Hahaha ..betul boom
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ben0419 replied at 12-6-2021 11:50 AM
Ya dah takut kak ..kena sekali scammer ..dah berapa minggu tak tidur

Berapa kerugian? Akak tgk paling murah 2nd  5k tapi tu pun dah buruk sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:01 PM | Show all posts
beg rega ratus2 je obviously menipu.. kot ye cheapskate tp nak barang branded mmg mendapat lah


yang chanel putih tu obviously FAKE, senget benget jahitan quilt...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:03 PM | Show all posts
-fb ads banyak bag tiruan..website mcm legit,contohnya url dia www-gucci-my.com, orang yg tak berapa pandai sgt mmg beli.. hujung hujung dapat beg rantau panjang jah..

-speaking of beg rantau panjang, mak i ada satu beg channel beli sana..tak pakai duduk dalam lemari dan 30 tahun tapi beg tu intact..macam baru beli..

-beg tiruan percaya atau tidak ada yg high quality gileeeee
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Chanel & hermes paling senang nak detect fake sbb workmanship usually kemas and ni yang orang susah nak tiru...  
PhotoGrid_1623470850485.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ben0419 replied at 12-6-2021 11:11 AM
Bag yang neelofa pakai kena tambah rm3000 ?

Ada pekdah ke pakai bag preloved neelofa...  kalo katil spital i paham le jugak nak tagging nama neelofa, nnti orang tak tahu dia sedekah.. senang nak claim pahala nnti
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 12-6-2021 11:57 AM
Berapa kerugian? Akak tgk paling murah 2nd  5k tapi tu pun dah buruk sgt..

Kena rm11500
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list