Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
10738
View
90
Reply

31 Kali Turun Naik Ambil Hadiah, Ada Apa Dengan Hafreez Adam Dan Azar Azmi?

[Copy link]

Author: rikuren       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-6-2021 12:22 PM | Show all posts |Read mode




Pelakon Hafreez Adam berkongsi kisah yang berlaku pada hari jadinya tahun ini. Menurutnya, dia tidak menang tangan apabila terpaksa berulang-alik hampir 31 kali turun naik ke lobi kediamannya untuk mengambil hadiah kiriman pelakon Azar Azmi.


Hafreez memuat naik video mengenainya di laman Instagram beliau.




  



"Ada orang rancang nak buat kejutan. Kononnya 31 biji kek cawan (cupcakes) untuk 31 kali penghantaran. Rumah pula jenis kondominium.

"Musim 'lockdown' semua penghantaran kena ambil kat bawah. Masa penghantaran pertama saya ambil. Tertanya juga siapa yang bagi sebab tak ada kad (pengirim). Cuma kek cawan dan balon," katanya.


Tambahnya, dia tidak larat turun naik rumah untuk mengambil hadiah berkenaan. Mana tidaknya, dia mendapat panggilan penghantaran hadiah setiap tiga hingga empat minit!


"Sehingga panggilan kedua terakhir (kali ke-30), saya turun sendiri sebab rider (penghantar hadiah) kata kali ini tuan yang mengirimkan hadiah (Azar Azmi) minta saya ambil sendiri hadiah. Istimewa katanya," kongsi Hafreez.



Selain kek, pelakon itu turut menerima jambangan bunga, kek, coklat dan belon daripada Azar atau nama sebenarnya Siti Azar Ameerah Azmi, 32.


Buat kejutan sweet macam ni, ada apa-apa ke tu? Ramai netizen berteka-teki sama ada mereka sedang dilamun cinta. Yalah, Azar kan baru sahaja putus tunang pada Februari lalu.


Azar menerusi Instagramnya bagaimanapun menjelaskan, dia berbuat demikian kerana ingin melihat pelakon itu berasa gembira sempena ulang tahun kelahirannya.




  



Kedua-duanya pun masih single, jadi tiada yang salah pun kalau benar mereka sedang angau kan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Aikk bkn kat benang sebelah azar ni nk sorok bf ke? ni ada apa2 ke ngn si jerawat ex ZZ ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak memberi impak sebab tak popular
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
geli lah tua2 pun nk smbut bday mcm bdk2 tak jadi amik PT3.  yekkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ksiann azar kena friendzone..effort lebih2 ni buat bila dah sah bbaloi.. Blom confirm better xpyh hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih kaberina kah?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 01:02 PM | Show all posts
Kenapa..azar spm dapat berapa
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg azar ni taste kat klate ea.. jgn kena frenzone sudah.. xyah beria, perabis duit je
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Azar bukan sebelom ni ada gosip dgn pijo ex mawar ke? Ke salah bual?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Lorrr baru kata nak sorokkk menyorokk pakwe gitew...dah terpecah rahsia ker
Kalau bukan special...buat kezutan 31 x turun amik adiah..kot yang special berapa kali ek nk turun amik adiah...tanya jer
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 02:03 PM | Show all posts
To both of u...
we don't give a s***.
Ko bg bijik ko pun kitorang dah x heran
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Surprisingly bebal idea ittuh..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia cakap 3x je dia turun.. masuk kali ke4 sampai hujung tu dia indirectly nak cakap dah start menyumpah ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Of courseeelah akan di friendzonekan kau yacch wahai perempuan sebab...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow untong laki ni. Dolu2 ex ada buat surprise pakai kostume kannnnn.. ni buat surprise 31 delivery pulakkk
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Pijo lagi jauh encem apa....kenapa tak jadi?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian dik azar.. Hafrez ni stret kah?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak-agak ni kena buka kertas siasatan tak? Minta ampun dan  maaf, tanya je..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
tak jadi ekk ngan abe jo..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Azar ni aku tgk bila dia syg kat org tu dia appreciate sgt,buat mcm2 tgk jela buday pijo aritu.last2 kate nye eilek dgn pijo.klau btul dgn hafreez ni smoga baik2 jela utk korang,dua2 pun pnah putus tunang,kali ni tk yah la btunang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list