Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1034
View
14
Reply

[Tempatan] Haji 2021 Tidak Dibenarkan untuk Jemaah Malaysia daripada tanahair.. Yg Ada di sana sahaja boleh...Sia-sia menteri ugama, jemin, Semudin ulang alik

 Close [Copy link]

Author: nazzse    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-6-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by nazzse at 12-6-2021 01:55 PM

Latest pengumuman daripada Arab Saudi.

Screenshot_20210612_214124.jpg
Screenshot_20210612_214750.jpg
Screenshot_20210612_214737.jpg
Screenshot_20210612_214716.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Berguling2 la puak siakap babikk baca ni sambil bangga kata diri tentera bawang pi serang page arab saudi
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:50 PM | Show all posts
bukan tak benarkan jemaah malaysia.cuma diorg tak bukak utk jemaah luar.boleh je jemaah malaysia kat saudi buat haji mcm thn lepas.duhhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nazzse at 12-6-2021 01:57 PM
alesandra replied at 12-6-2021 01:50 PM
bukan tak benarkan jemaah malaysia.cuma diorg tak bukak utk jemaah luar.boleh je jemaah malaysia kat ...


Sama la tak benarkan sesapa dari luar masuk. Yg dah tu je boleh
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Molekla jgn fikir tanah haram kebal covid..allah bg sama rata belaka
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
renko replied at 12-6-2021 09:49 PM
Berguling2 la puak siakap babikk baca ni sambil bangga kata diri tentera bawang pi serang page arab  ...

Diorg bengap igt p haji tu dh bole suchi diri ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:57 PM | Show all posts
nazzse replied at 12-6-2021 09:53 PM
Same la tak benarkan sesapa dari luar masuk. Yg dah tu je boleh

tak tepat dan sama.thread yg dah ada ni lebih afdol....

https://bm.cari.com.my/forum.php ... &extra=page%3D1

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:58 PM | Show all posts
klau ingt dulu tu kan... masa muhyidin pg sana.. lps tu ada menteri saudi istihar yg kouta  haji untuk msia ditambah.... punya seronok org msia.... aku pun..

sekali..esok nya menteri tu dipecat oleh raja saudi sb pandai2 je buat keputusan sendiri....
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:00 PM | Show all posts
So far ada kes positif tak dalam masjidil haram?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 12-6-2021 01:57 PM
tak tepat dan sama.thread yg dah ada ni lebih afdol....

https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=vi ...

Dah sah2 AS tak benarkan. Menteri ugama konon ayat lembut sikit 'tidak hantar'. Dah tu mcm mana nak hantar klu tuan rumah dah inform akan katup pintu ....lulz
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:10 PM | Show all posts
sejak gomen melayu isley jadi kjaan dah 2 tahun berturut2 x dapat gi haji

baik lagi time dap jadi menteri

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti Jemin x mop lantai bersih2 aritu.. kan dah Malaysia x dpt pi Mekah
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:24 PM | Show all posts
budaktua replied at 12-6-2021 09:58 PM
klau ingt dulu tu kan... masa muhyidin pg sana.. lps tu ada menteri saudi istihar yg kouta  haji unt ...

kan....... muhyiddin pun 1, kok ye pun dah diberi greenlight dpt naik kuota haji tu, pergi heboh 1 kampung, konon2nya menjadi le hasil lawatan tu dan nak tarik sokongan rakyat kekdahnya... gatal pegi announce, of course le jiran tetangga negara lain terasa hati dan nak jugak mintak naik kuota tu


Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:26 PM | Show all posts
Thread dah ada :
https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1255195

Comments

terimakasih tolong tutup  Post time 14-6-2021 12:59 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list