Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
91981
View
618
Reply

Gempar!!Ex staff Buka Pekung Rizalman Sampai Togel -Azwan Ali Beri Kata Semangat #406

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-6-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Burong_Hantuk at 20-6-2021 08:03 PM

Panas...panas...Hi uoll..Tadi sempat bukak Twitter & terbaca tweet daripada Salah sorang ex staff si RisalmonI

Antara perkongsian tersebut Yang menggunakan ID Eine Bergziege adalah

Oh btw boss, lepas dah untung almost 2mil utk project b**um tu ingatkan staff ID dapatlah commission, dengar kata budak ID skrg habuk commission pun tarak?

Tak menyesal aku taipkan surat resignation untuk Dina sampai 2-3 page dulu - sebab aku sambung belajar so easy way out.
IMG_20210618_121040.jpg

Ayokkk,siapakah laki heshe Yang dapat Merc Tu??
Oh satu lagi, lepas kita buat kira-kira untung project b**um tu, laki dia dapat merc baru, dalam 1-2 weeks after.

Tapi proj commission 1% for the WHOLE ID dept, itu pun lepas batch aku nak berhenti berjemaah baru nak bagi sbb nak counter?

4 org dalam that dept; 0.25% each.
IMG_20210618_120946.jpg




Boss oh boss, dah konon bersara demi EspurneigkeislamanEspurneig tu ingatkan perangai dah berubah sikit.

IMG_20210618_120924.jpg




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-6-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Burong_Hantuk at 18-6-2021 12:34 PM

Panas....siapa Yang pernah hampir bankrup Tu uoll???
One more thing, for someone who has got bankrupt once and got his name blacklisted, you'd expect him to be a liiiitle bit more humble - at least to your own staff.

Takda staff kau potong kain, jahit bagai, banu Dayang tu tak jadi nok.

Personally, makian masa kerja, mulut puaka tu aku tak kisah sangat.

Yang aku kisah is that dia invade private life, and pays you way worse than horseshit for someone who texts about work at 11pm AND expects a reply.


One thing about Rizalman, he's lifeless as fuck despite the wealth of RM5k deposit to meet him for an appointment.

Masuk kerja situ best believe you'll have to private your IG and not let him and his clique to follow you. Kau lunch mewah sikit kena perli dalam group office ya.
IMG_20210618_121015.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-6-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Burong_Hantuk at 18-6-2021 12:40 PM

Macam2 hal...siap Ada Yang speku Risalmon nih split personality
IMG_20210618_123912.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
We want more please
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpe ke budak ni pecah lobang cmni.. kang x memasal kena saman plk.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dah ada citee pasal ni kat benang yg dah kena katup tuh?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-6-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 18-6-2021 12:37 PM
Bukan dah ada citee pasal ni kat benang yg dah kena katup tuh?

Ada link X sis??
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia yg selalu ngn dia tu la kn..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Perghh... Mantul....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 12:47 PM | Show all posts
haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-6-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 18-6-2021 12:45 PM
Laki dia yg selalu ngn dia tu la kn..

Kalao la betul,no wonder si. Laki tuh 24jam menempil kat Umah si wifey...sanggup X balik 1st Raya jumpa mak bapak...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 12:49 PM | Show all posts
bankrupt tu forumer kata dia memang  ada bagitahu pernah bankrupt sebelum ni dekat ig...
dekat thread yang dah katup

apa2 pun padan muka lah... memang kekwat tak hengat...
lepastu semua gigih bangga dengan kekayaan RIkote padahal apa yang berjayanya dia ni?
berjaya dari kroni je la macam jutawan2 malaysia yang lain... takde apa yang nak di banggakan pun kalau kaya melalui kroni...

iols lagi bangga kalau makcik jual nasi lemak tepi jalan boleh kaya jadi jutawan net worth under 5 juta... tu lagi patut di banggakan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 12:53 PM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 18-6-2021 12:55 PM

B***M tu adalah Belum... sila google... boleh cross sampai ke southern thailand ye jangan main main.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 12:55 PM | Show all posts
ai pun syak something kat RI ni..sebab dulu2 heols suka upload puji-pujian followers kat igs dia.. pastu dia suka puji diri sendiri.. segak la, putih la .. mula2 ingat bergurau sekali nampak cara dia tak hargai makanan pemberian fans.. dia ni ada narcissistic disorder ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan info baru. Info ni dah ada dlm thread lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Projek b***um tu apaaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-6-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 18-6-2021 12:53 PM
B***M tu adalah Belum... sila google... boleh cross sampai ke southern thailand ye jangan main main.

Sis boleh tolong tepek X kat sini???
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 12:59 PM | Show all posts
kalau betul dia kejam patut diwar2 biar semua orang tahu perangai sebenar dia orang macam ni layak dikeji tapi kalau semua ni hanya fitnah moga semua ni memberi satu kesedaran buat RI untuk sedar diri
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-6-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 18-6-2021 12:55 PM
ai pun syak something kat RI ni..sebab dulu2 heols suka upload puji-pujian followers kat igs dia.. p ...

Betul..mula2 dulu hati NIH pernah terdetik Yang heshe macam screw kat kepala longgar...
Makin lama,Makin nampak perangai sebenar heshe...
Memang tak pernah teringin nak Beli barang2 Yang heshe jual
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 18-6-2021 12:49 PM
Kalao la betul,no wonder si. Laki tuh 24jam menempil kat Umah si wifey...sanggup X balik 1st Raya  ...

Klu betul yg tu mmg keje ngn dia.. skrg uruskan fashion line dia tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list