Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
7285
View
52
Reply

Dah Pandai Ikut Trend, Ada Yang Risau PU Riz Ajak Neelofa Buat TikTok

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-6-2021 11:14 AM | Show all posts |Read mode
Sering berkongsi hal keagamaan di Instagram, PU Riz memang selalu menjadi tumpuan.


Suami kepada Neelofa ini ada memberi tips untuk membuat video presentation agar hasilnya menjadi sesuatu yang bagus.


Memang input yang berguna namun pemilihan lagu untuk video berkenaan lebih menarik perhatian netizen.


Foto: IG




Meninjau di ruangan komen, ramai yang perasan lagu tersebut memang viral di aplikasi TiTok.


Ada juga yang kritik pemilihan lagu tersebut adalah tidak sesuai untuk video ilmu seperti itu.


Siap ada effect filter cahaya sampai sakit mata kata mereka!




  



Dalam masa yang sama, ada yang memuji PU Riz nampaknya semakin mengikuti trend semasa.


Tak kurang juga ada yang risau kalau PU Riz akan ajak Neelofa buat TikTok lepas ni.


  
-



Jaga-jaga, mana tahu pasangan merpati dua sejoli ni akan muncul buat TikTok bersama.


Mungkin bukan menari, tapi boleh jadi beri tips rumah tangga bahagia ke? Tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
TT motip bukak benang  pasal nie???gosipnya apa??? Pubird nie retis  sampai ada benang???
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 11:23 AM | Show all posts
kahkahkah...try hard nak nampak bijak...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 11:26 AM | Show all posts
Eh, perlu ke bukak benang?
Netizen terhibur ke hape ni?
Ke netizen teruja, or netizen bimbang.
Diorang terjun tiruk dr atas banjaran himalaya pun org x heran de.
Yg orang akan heran cemane die leh rentas gi banjaran tu.
Adekah nk beli karpet or ade cawangan chatime yang melingkup tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 11:30 AM | Show all posts
geli aku
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Beliau ni dah grad ke belum?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Cm bodo ja
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kelaut Mediterranean sudahhh kedua2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:40 PM | Show all posts
lerrrr apa salahnya...tiktok skang dh jadi trend meh
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:41 PM | Show all posts
Badut2 terpaling di Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:12 PM | Show all posts
cam bangang je buat tiktok mcm tu..nampak boring & ntah apa2..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:15 PM | Show all posts
motip tukar bj sesaat sekali.kau ni PU apo?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
gila glamer..
bangga betul lebai berlakikan lembaga..
padahal lelaki lain sebelah mata pun x pandang lembaga..usahlah bangga sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Hihihi
Selamat mencuba tips yg diberikan
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:29 PM | Show all posts
serius la ada yang click and tgk tik tok dia
baca tajuk kat forum dan baca komen
lepas tu join kecam berjemaah sudah
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:42 PM | Show all posts
boycott panadol (uphamol) sebab ada dlm pic kepam ni..ni ke gaya ustad?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelan pelan keluar true color

(Riz yang sebenar adalah yang nak join hero remaja) imej pak ustaz just cover line utk menunggang agama saja...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 22-6-2021 02:44 PM
Pelan pelan keluar true color

(Riz yang sebenar adalah yang nak join hero remaja) imej pak ustaz ...

i like......
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 22-6-2021 02:44 PM
Pelan pelan keluar true color

(Riz yang sebenar adalah yang nak join hero remaja) imej pak ustaz ...

Sukar to diagree with you sis niat asal nak join hero remaja kan...

Pubird tengah enjoying lthe imelight yg diidam-idamkan!!!tak dapat masuk hero remaja, kawin jahkobis jln pintas ke limelight!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 03:49 PM | Show all posts
bodyguard hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list