Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12251
View
88
Reply

17 Tahun Dah Operate Semua, Rupa Safiey Ilias Sekarang Dah Macam Jimmy Neutron

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-6-2021 11:52 AM | Show all posts |Read mode
"Ratu masa umur 17 tahun lagi dah operate semua kecuali bawah dengan tengkorak."



Kredit foto: Twitter/TikTok




Usahawan kontroversi Safiey Illias menerusi TikTok memberitahu bahawa dia mula melakukan pembedahan seawal usia 17 tahun.


Dan katanya, ketika menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) semua (pembedahan menukar jantina) sudah lengkap.







Video itu yang kemudian ditularkan di Twitter mendapat kecaman ramai.


Selain mendakwa 'rupa' barunya itu buruk, segelintir warga maya menyindir Safiey kini menyerupai watak animasi Jimmy Neutron.




Kredit foto: Twitter




Tidak dinafikan, memang ada iras Jimmy Neutron terutama di bahagian dahinya. Tak begitu? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Meluat dgn mamat sampah ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
hikhihih heols pernah datang ke salon iols. time tu dengan yang bf dia syah ke hape nama jejantz sendu tu. planet mars pun tunduk malu yach dengan kedalaman kawah muka heols! tapi iols terpaksa admit body buatan dia lawa. kalah iols yang au naturale gegerl ni yach *larikkk*
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka buatan dia yg paling latest hazab betul. Elok lg yg dulu. Sekarang ni dh mcm badut! Pipi pelil gila.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Hodoh!

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:43 PM | Show all posts
Rasa dulu nampak la macam manusia sikit.
Sekarang.. hodoh
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:43 PM | Show all posts
purplelilac replied at 22-6-2021 12:24 PM
Muka buatan dia yg paling latest hazab betul. Elok lg yg dulu. Sekarang ni dh mcm badut! Pipi pelil  ...

Dia terpaksa buat gitu
Sebab tak nak disamakan dengan Puteri Zarith
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by alieyrina at 22-6-2021 12:49 PM

Kalau x puas hati ciptaan tuhan x kena ka apa try ubah mana2. Konfem terus pelik.
Ni sampai berpuluh kali sah mata kero..mohon buat mata tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Btl ke tme umur 17...mne dtg duit tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:56 PM | Show all posts
da jadi tikus experimen da dia nih...
hahhahaa...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:59 PM | Show all posts
Awal jual poen. Patutlah ada berita tulis puluh ribu dalam akaun zaman asrama mara
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah end result ke? Atau muka bengkak lagi, sebab tu nampak pelik.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg sebijik
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:35 PM | Show all posts
pichee replied at 22-6-2021 12:53 PM
Btl ke tme umur 17...mne dtg duit tu...

dia jual produk2 org...kira jd agen ke stokis gitu la
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Katun kegemaran doctor bedah dia kot.. Dah jadi rope katun muka tu hah
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:45 PM | Show all posts
so nak bagitahu dia memang di takdirkan untuk jadi manusia yang hodoh ke walaupun dah operate sejak umo 17?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:49 PM | Show all posts
kalau udoh dari sebelum spm dah start operate, idok ke mak pak tu perasan.. idok ke melarang masa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mksd tkr jantina ni buang alat sulit la kan..org ckp kalau buang benda tu..pastu kena rendam dlm air garam..xtau plak utk apa..tp skt la..bethol la beauty is pain..
rahim palsu takde ke..nnti silap hr bln pondan blh beranak..scaryy
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
astagaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat lelaki biol yang boleh excited dengan species dia ni mesti telan date (rape) drugs. Dah macam bini frankestein dah aku tengok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list