Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
6915
View
64
Reply

Uyaina Arshad Tak Faham Lirik, Guna Lagu Lucah Dalam Video

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-6-2021 01:09 PM | Show all posts |Read mode
Uyaina Arshad meminta maaf kepada peminatnya kerana menggunakan lagu Touch It nyanyian Busta Rhynes di dalam video yang dimuat naiknya di Instagram sebelum ini.


Uyaina atau Saidatul Naseha Uyaina Arshad berkata dia tak menyedari makna lagu tersebut dan beranggapan ia bukanlah lagu Bahasa Inggeris.


Foto: IG




"Sejujurnya saya tidak sengaja menggunakan lagu tersebut untuk video saya di Instagram. Saya tak perasan lirik lagu tersebut. Apa-apa pun, saya minta maaf.


"Saya gunakan lagu itu sebagai muzik latar video tersebut tanpa memahami lirik. Pertama kali dengar, betul-betul ingat ini bukan bahasa Inggeris. Sebab bunyi lirik itu agak aneh," katanya kepada mStar.




  



Sebelumnya lagu tersebut banyak digunakan sebagai latar belakang video menggayakan beberapa pakaian oleh ramai selebriti dan Instafamous.


  



Di ruangan komen, pengikutnya berterima kasih kepada Uyaina kerana masih ramai lagi belum menyedari tentangnya.


Tambah pengacara dan pelakon ini, dia sudah belajar daripada kesilapan dan tidak akan mengulangi perkara yang sama.




  



  



"Nasib baik ada rakan media yang mesej secara peribadi di Instagram beritahu tentang makna disebalik lirik lagu tersebut. Saya berterima kasih kepadanya kerana memberi teguran cepat.


"Kepada pengikut saya di Instagram, saya minta maaf. Harap kita semua belajar dari benda ini terutamanya untuk diri saya sendiri." -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai jadi watak pompuan kerja kilang duduk ceruk watak lalu lalang. Tak pandai berlakon, mimik muka pun solid macam mira basic. Tak memberi impak dalam lakonan & mengacara. Akan tenggelam dalam masa terdekat. Sejenis artis yg buat segala bidang tapi tak memberi kesan.

Malahan terpaksa jadi bodoh demi terus dikenali. Terpaksa jadi bodoh ke atau memang bodoh?

Artis apa kalau buat sesuatu tak buat research. Ni mesti mengacara ikut skip tapi nan hado buat research. Macam repot cari, pemalas! Lepas tu bagi alasan "saya dah cari dah tapi takde tajuk, bila dah buat benang baru saya perasan"..

Kau masuk sini sekadar bukak benang je ke sampai tak tau berita tu dah 3 hari lepas forumer bincangkan????

Puih!

Korang memang lembab mcm mira sembab, macam ina acad ni! Puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku Nak jugak dengar camne lagu tu, sebutan  lahu mane bunyi tu ya
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 22-6-2021 01:35 PM
Sesuai jadi watak pompuan kerja kilang duduk ceruk watak lalu lalang. Tak pandai berlakon, mimik muk ...

Komen kurex x pernah menghampakan ....

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:06 PM | Show all posts
Abis tajuk touch it tu dalam bahasa arab ke sampai ko x tau lagu tu dalam bahasa inggeris?
Imbecile
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tahu anih  check lah dulu... Awat lah hang ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:19 PM | Show all posts
touch touch run away
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius la.. clear gila kot part put d in her mouth tu.. ko yg bebal.. xpe lah bebal adalah kriteria isteri idaman lelaki melayu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:34 PM | Show all posts
hadoiii takkan tak dpt tangkap lirik lagu tu. dulu kemain ko fefeling fluent english. hamekkk kooo
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 03:04 PM | Show all posts
the next mira piljah
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
ketupatnasi replied at 22-6-2021 03:04 PM
the next mira piljah

Dia rasa dia blh jd next sweetheart ganti mira piljah but i dont think so..

Mira gedik comel dia ni ernm ntah mcm x kena pulak dgn terjelir2 lidah bila bergambo..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh kata budak law, xkan xpaham english
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali guna lagu mak apiyah je la, lirik confirm murni2 ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka cantik tapi bodoh.

Itulah pentingnya english education - bak kata usop  bekas penari kebudayaan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni lagi bosan bertiang drpd Mira basic
Alahaiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 03:50 PM | Show all posts
aku turn off dah pas cite baru ni dia pakai tudung cenggitu gaya..xlawa lalu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 03:54 PM | Show all posts
Sendu.
Dah nikah harap hilang dari radar.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kan memang bunyi english. apo ngek sgt tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 04:31 PM | Show all posts
mesti BBNU sgt tak kenal Busta Rhymes...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 04:48 PM | Show all posts
kombinasi migha dan jahkatil

nak jadi sweet mcm migha tapi gila publicity like jah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list