Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
20954
View
249
Reply

Suntik Vaksin Bawa Dinosaur, Nabila Razali Dipanggil Gedik Dan Mengada-Ngada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-6-2021 04:50 PM | Show all posts |Read mode
Nabila Razali digelar gedik dan mengada-ngada gara-gara membawa patung dinosaur ketika menerika suntikan vaksin.


Di Instagram, penyanyi ini dilihat memeluk patung berwarna hijau itu sebagai teman ketika disuntik.




Foto: IG


"Alhamdulillah. Bella bersama baby Joong-Ki dah pun selesai dapatkan dos pertama vaksin Covid-19 di Universiti Malaya. Sekejap sahaja proses dia," tulisnya.


Difahamkan nama dinosaurnya itu diambil bersempena nama pelakon Korea.




  



Antara komen yang diterima:


"Kenapa perlu bawa benda alah itu? Bantal itu sahaja berapa banyak virus boleh melekat. Apa faedah ya? Nanti ramai pula yang bawa bantal."


"Kalau artis boleh pula rakam. Kalau kami siap kena tegur lagi. Petugas kesihatan pun pilih kasih."


  



Sementara itu Nabila kata dia tak berasa sakit ketika disuntik malah dilayan baik oleh petugas kesihatan.


Walaupun ramai yang mengeji ramai juga peminat yang mengatakan Nabila sangat comel dan manja.


  



  



"Comelnya. Kena cucuk pun bawa teman bersama."


"Alahai kelakarlah Nabila. Comelnya dia."


So korang team yang rasa dia comel atau menggedik? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeewww.. Ko ingat ko comellll
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
seriously??

perangai mcm budak tadika pulak, apasal tak bawak bantal toto skali?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Alala kak nab..ngade pulak
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sukahati kau lah.jangan lupa sanitize
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu banyak jumpe lat airport pompuan bawak patung gedabak camni...mungkin nampak cute kot mcam awek korean
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
i vote for gedik, ape2 pon suke hati kaulah.. aslkn dh vaks..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
gedik nya..mesti tak penah derma darah kan kan kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Lapar perhatian plus gedik
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
semakin cringe dan tongong eh perangai budak2 kepit sekarang?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengada ngalahkan Si Ecah anak CheTa tu pulak haiii
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:20 PM | Show all posts
alaaaa gelinya kak nab.. acah2 kiut tapi nampak bodoh pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dah habis akal mencari motippp bawak plushie macam budak kecik ke pusat vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:26 PM | Show all posts
aku penah jumpa kak nab ni zaman dia xfemes lagi.. jumpa kat airport. peluk teddy bear jgk jalan sana sini perasan mcm semua org pandang dia.. macam budak kecik ke hulu ke hilir pegang teddy bear..

aku rasa kisah tu 10 tahun lps. tak sangka kak nab 10 thn ke depan masih peluk teddy bear
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm... nk gedik, rupa biasa2 je. Mmg makan maki la
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
My god. Tak cute langsung woiii.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Zizikkkk. Kau igt kau comel ke hanat??
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak iols ada denasor cap ikea..
Cenggini la.lwbih kurang kaler
Dgn lagi satu kelabu..
Teringat.plak denasor dia mana tah simpan..hahahaja
Alahai...dah cam.budak.kecik dah si nabila neh..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Weh...aku ni dh register lama kot...apehal lak si minah muda ni dpt vaksin dulu? Amik spm ker?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa umur dia ye? Tgh buat perangai bodo-bodo barangkali......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list