Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
418
View
8
Reply

[Aduan] GRABSUPERMARKET smlm bleh hari ni x bleh pulak?

[Copy link]

Author: manjalara_01       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-7-2021 06:12 PM | Show all posts |Read mode
Salam semua

Ok u all yg guna GRABSUPERMARKET/GRABMART utk beli & delivery brg2 fresh sayur, ayam etc brg2 lain yg slalu beli disupermarket guna app ni bleh tlg i x?

Sblum ni i mmg guna app Grab utk order delivery food kfc ke ape2 ke rumah..Yg tu i reti buat..

Yg GRABsupermarket ni btul ke x? I beli brg2 kat sini smlm ok dpt sampai rumah. Nak tanye

1- GRABsupermarket ni btul ke kira gudang/kedai supermarket bwh Grab la kan? Bukan nye die ambik stok2 brg2 dari Hero ke JAya Grocer ke kan lepas tu hantar ke rumah kan??

2- Kalau yea maknanye smlm mmg tu la yg i beli. MAsalahnye, hari ni bile nk gi GRABsupermarket x jumpe. Yg ade list2 kedai2 supermarket lain mcm HERO, JAya, Durianman etc....

3- So skrg silap i ke? Or mmg yg i sebut Grabsupermarket all under 1 roof bawah Grab ni x wujud? I confius sgt sbb hari ni nk order brg2 fresh mcm chicken ikan sayur under GrabSupermarket xde..

4- PLEASE HELP..kalau u all x phm soklan i bleh je tanye ok? Thanx in Advance


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 06:46 PM | Show all posts
soalan dia apa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2021 06:48 PM | Show all posts

I nk beli ayam fresh di GrabSupermarket tp kat mana iconnye? Xde xjumpe. Dah search pun x kluar. Bukan x nk beli kat Hero ke Jaya ke tp kos delivery mahal.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 07:30 PM | Show all posts
manjalara_01 replied at 16-7-2021 06:48 PM
I nk beli ayam fresh di GrabSupermarket tp kat mana iconnye? Xde xjumpe. Dah search pun x kluar. B ...

maaf , kaka xmakan ayam.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 07:48 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2021 08:56 PM | Show all posts
Edited by manjalara_01 at 16-7-2021 08:57 PM

Kena beli guna apps jgk. Seram la skrg kes dah 12k kat selangor 5k??
Maybe akan bukak thread nk tanye beli brg2 online fresh sayur, ayam, seafood, daging all in 1 la utk area PJ service mana bagus?

Kalau nk try foodpanda kat forum kata x bagus service...Grab lagi bagus..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 09:00 PM | Show all posts
manjalara_01 replied at 16-7-2021 08:56 PM
Kena beli guna apps jgk. Seram la skrg kes dah 12k kat selangor 5k??
Maybe akan bukak thr ...

dah try ke fp..try la satu kali tgk bagus ke tak?mungkin rider lain2 so service tak sama
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2021 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
xpdckelate replied at 16-7-2021 09:00 PM
dah try ke fp..try la satu kali tgk bagus ke tak?mungkin rider lain2 so service tak sama

Ramai kata foodpanda hauk. Ade thread kat isu semasa kot sblum ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 09:09 PM | Show all posts
manjalara_01 replied at 16-7-2021 09:02 PM
Ramai kata foodpanda hauk. Ade thread kat isu semasa kot sblum ni.

area u meme tak ok ke?kalu dh byk feedback tak ok..xpelah tapi kalu nak try satu kali apa salahnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list