Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
95480
View
1990
Reply

Konflik di Gaza : UEL buat laporan polis ke atas semua fitnah. TRUTH WILL PREVAIL

 Close [Copy link]

Author: cicicumel    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-7-2021 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by cicicumel at 21-7-2021 07:38 PM

Peguam kepada Ustaz Ebit Lew menegaskan akan memantau semua platform media sosial termasuk IG live dan akan mengambil tindakan undang-undang sekiranya terdapat unsur fitnah terhadap beliau (Ebit Lew). Perkara itu dijelaskan peguam beliau dalam sidang media di hadapan Balai Polis Dang Wangi sebentar tadi.

https://youtu.be/DE0LAgkCZMw



IMG_20210721_192511.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-7-2021 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadir dan Ustaz Ebit Liew semasa tiba di Gaza
FB_IMG_1626827065110.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun ada bagi link kt my famly bca..
https://t.me/nadiralnuri
Hikmah dia telegram ni confirm ramai org join pasni n join menderma.. still ny fmly rs apa yg team EL buat tu ok , kaedah redah  sbab nak cepat janji tlg org., dan dia plg byk menyumbang kt org xkisah bangsa agama negara.. gtu pendapat diorg,. Apapun i rs nadir duduk sana lama n dia da biasa buat charity , xperlukan fame or gosip liar kan.. semoga trus istiqamah ntok dia dan kita semua ,  jgn trpesong
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
gold_teeth replied at 21-7-2021 08:28 AM
Iols pun ada bagi link kt my famly bca..
https://t.me/nadiralnuri
Hikmah dia telegram ni confirm r ...

pling byk myumbang pn mostly duit dari sedekah netizen jgk..lain la klau duit dia 100%. haha.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tq TT update psl ni. Iols mmg menantikan sbb iols takde telegram. Td tgk kt IG Story Nadir je td
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
gold_teeth replied at 21-7-2021 08:28 AM
Iols pun ada bagi link kt my famly bca..
https://t.me/nadiralnuri
Hikmah dia telegram ni confirm r ...

Tq share link
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
So UEL n team, what r u going to do now? Nk syp je ke nk explain jugee?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedih baca luahan nadir...tim debit mohon bagi penjelasan!!!! Kang pentaksub kata one sided pulak
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Video team el turun bas menyombong betul yer
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
gold_teeth replied at 21-7-2021 08:28 AM
Iols pun ada bagi link kt my famly bca..
https://t.me/nadiralnuri
Hikmah dia telegram ni confirm r ...

Jadi kaedah redah dia ke gaza tu, sampai ke bantuan dia kt org gaza
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Loading lama btul nak masuk group tu....
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-7-2021 08:30 AM
pling byk myumbang pn mostly duit dari sedekah netizen jgk..lain la klau duit dia 100%. haha.

Betul tu bkn duit dia semua...tp xhabis2 guna istilah "saya ..saya .saya.." repeatetively. Anyhow EL tu manusia jauh dr maksum...so stop la mendewakan EL mcm dia xpernah wat salah lansung.next, team EL better explain about isu yg dsmpaikan dlm surat ni.brp jumlah dan kemana stp sumbangan tu sampai. Allah ade...sampai bila boleh nk ttup mulut,konon sy xsuka gaduh dgn org tp org suka gaduh dgn sy.wth!
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ebit akan muncul dengan video sayunya kejap lagi sambil kelip-kelip mata.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab dia audit NGO dia, saya mesti pilih!
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru pas baca td.
Panjang btol tp ulasan nye senang phm.
Somehow x terkejut pn dgn pendedahan tu

Sian si nadir x pasal kene pulau.
Klo si nadir nk tipu pn ape faedah nye.
So iols mmg caya cite die tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 09:01 AM | Show all posts
pearl.silver replied at 21-7-2021 08:54 AM
Jadi kaedah redah dia ke gaza tu, sampai ke bantuan dia kt org gaza

based on telegram Nadir al Nuri tu, jawapannya TIDAK yerrrr
lori beli barang2 kat Mesir tu still tersadai kat Mesir.

tu yg bawa patung jer.

rupanyaaaa ASTRO dah bayar kt TEAM UEL ni nk tayang misi ke GAZA ni so dia suh Nadiral al Nuri ni delete semua video or pic yg dia amik


Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
So claim Nadir, ratusan ribu dollar di bayar utk masuk GAZA. Wowwwdemi sesuap content utk post brg toys selepas kotena 4 lori tak lepas masuk GAZA
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-7-2021 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
As expected, perkongsian coretan Nadir kat byk group FB, dikecam teruk.. Dan majoriti netizen tetap mempertahankan tindakan team UEL... Yelah.. X ramai yg kenal Nadir whoryusss?? Bertabahlah Nadir.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Pentaksub2 ni membuatkan el kaya raya sekali dengan pa dia hidup mewah
Teringat kes ashaari, pentaksub memuja ashaari dan sanggup berkorban memewahkan ashaari sekeluarga
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan lupa,orang tu siap dah bagi kertas kerja.lepas tu di bluetick kan je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list