Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
428
View
6
Reply

[Lain-Lain] Saksikan Lakonan Terbaik Emily Blunt, Isteri Pengarah Dan Pelakon ”A Quiet Place”

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-7-2021 09:36 PM | Show all posts |Read mode
Saksikan Lakonan Terbaik Emily Blunt, Isteri Pengarah Dan Pelakon ”A Quiet Place”



Emily Blunt adalah pelakon pemenang Anugerah Golden Globe yang telah beralih dari memainkan watak sokongan The Devil Wears Prada ke filem blockbusters terkemuka seperti Mary Poppins Returns pada tahun 2018.

Pelakon yang telah memulakan kerjayanya sejak tahun 2001, telah menerima pujian selama bertahun-tahun dan menguasai pelbagai genre filem terutamanya dalam thriller aksi.

Dia telah memberikan persembahan lakonan yang sangat cemerlang dalam A Quiet Place yang turut dibintangi dan diarahkan oleh suaminya sendiri, John Krasinski.

Baru-baru ini, A Quiet Place Part II yang ditayangkan sejak bulan Mei telah mengutip keuntungan sebanyak $279 juta di seluruh dunia.

Berikut adalah filem-filem lakonan terbaik dari Emily Blunt.

1. A Quiet Place (2018)



Pengarah: John Krasinski

Barisan Pelakon: Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds dan Marcus Abbott

Sebuah keluarga berjuang untuk meneruskan hidup di dunia di mana kebanyakan manusia telah dibunuh oleh makhluk buta tetapi sensitif terhadap bunyi. Mereka terpaksa berkomunikasi dalam bahasa isyarat untuk menjauhkan diri dari makhluk-makhluk itu.

2. Looper (2012)



Pengarah: Rian Johnson

Barisan Pelakon: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis & Emily Blunt

Pada tahun 2074, kumpulan pengganas akan menyingkirkan sasaran mereka dengan menghantarnya ke masa lalu dan akan dihapuskan oleh Joe, seorang pembunuh upahan. Sehingga satu hari, bos Joe mahu menghantarnya kembali ke masa depan supaya dia dibunuh.

3. Sicario (2015)



Pengarah: Denis Villeneuve

Barisan Pelakon: Emily Blunt, Josh Brolin & Benicio Del Toro

Semasa misi berbahaya untuk menghentikan pengeluaran dadah yang beroperasi antara Amerika Syarikat dan Mexico, Kate Macer, seorang ejen FBI terdedah kepada beberapa kenyataan realiti yang kejam.

4. Edge of Tomorrow (2014)



Pengarah: Doug Liman

Barisan Pelakon: Tom Cruise, Emily Blunt & Bill Paxton

Seorang askar yang memerangi makhluk asing dapat hidup semula pada hari yang sama berulang kali dan harinya dimulakan semula setiap kali dia mati.

5. Mary Poppins Returns (2018)



Pengarah: Rob Marshall

Barisan Pelakon: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda & Ben Whishaw

Mary Poppins, pengasuh dengan kuasa luar biasa, kembali kepada keluarga Banks dan membantu mereka menghindari dari bahaya dengan membawa mereka semua pengembaraan ajaib.



Sumber:https://plus.wiser.my

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-7-2021 09:37 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss suka Mary Poppins the return. A quiet place boleh lah. Tp iolss tak minat sgt kat Emily ni. Tengok pon sbb jalan cerita je
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni berlakon mmg best.. tgk quiet place tu dgn kita2 pun dok diam2 ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 11:34 AM | Show all posts
geram je tgk dia dlm Devil Wears Prada
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 12:26 PM | Show all posts
Suka tgk dia dalam the girl on the train.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang dh tgk quiet place 2 blm?bg aku x best
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list